Een man verdwaalde in de Zwitserse Alpen en toen deed DIT hem stoppen. Hij liet zien dat katten prima gidsen zijn

Het voorbeeld van deze verbluffende kat bewijst dat niet alleen honden met succes als reddingsdieren kunnen werken. Het blijkt dat ook katten prima kandidaten voor dat werk zijn, omdat ze net zo slim en behulpzaam zijn. Een Hongaar, met de gebruikersnaam sc4s2cg, schepte op Reddit op met een ongelooflijk verhaal.

Tijdens het wandelen in de Zwitserse Alpen was hij verdwaald. Hij probeerde het pad naar het berghostel weer te vinden, maar dat lukte hem niet.

cat-guides0


Ik keek op de kaart om naar onderdak te zoeken, maar het enige spoor dat naar het hostel liep was afgesloten.

De man ging zitten en nam een pauze om zijn gezwollen enkel te verzorgen. En toen zag hij een zwart-witte kat.

cat-guides4


Toen ik weer opstond, begon hij me langs een soort pad te leiden. Van tijd tot tijd draaide het dier zijn kop, om zeker te weten dat ik hem volgde op weg naar beneden het dal in. Wat er daarna gebeurde? Meer daarover op de volgende pagina!

cat-guides2bron : boredpanda.com

Deze Tweeling Werd Geboren Met Hun Borst Aan Elkaar Vast. 9 Maanden Later Kunnen Ze Eindelijk Het Ziekenhuis Verlaten. Afzonderlijk!
Owen en Emmett werden in juli vorig jaar geboren met hun buikholte en borst aan elkaar vast… Ook hun lever en darmen zaten aan elkaar vast, en de jongens leden ook aan een zeldzame ziekte waardoor hun darmen zich buiten het lichaam bevonden. DeNog meer bewijs dat perspectief is belangrijk. Deze 15 foto’s bevestigen het!
Bij het nemen van foto’s proberen we er goed uit te zien, poseren op de juiste wijze, zodat het uiteindelijke effect mooi wordt, zodat we ze kunnen laten zien en delen. Van tijd tot tijd blijkt dat foto’s speciaal worden, maar toch niet o

Moederinstinct is nooit verkeerd. Dit is het verhaal van een kat, die niet stopt met zoeken naar haar kleintjes
Het helpen van dieren is een belangrijke en nobele taak, die terughoudendheid en verantwoordelijkheid vraagt. Die hulp zal helaas soms onbewust schade aanrichten. Een poes in Nieuw-Zeeland was het slachtoffer van zo’n situatie, toen iemand haar kit

Wist je dat er kleurrijke kippen waren? Nee? Wat een gezicht! Dat je zoiets nog eens mag zien!
Deze foto’s zijn niet gephotoshopped! Deze kippen bestaan echt! Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dit mogelijk is? Dit effect wordt verkregen door injecties met waterstofperoxide, ammoniak, of gekleurde pigmenten in de eieren. Blijkbaar is het