We weten nooit wanneer we onze beste vriend zullen ontmoeten. Soms kan het een heel onverwachte ontmoeting zijn…

Het werk van een politieagent zit vol uitdagingen, gevaarlijke voorvallen en hartverscheurende situaties. Gelukkig zijn er ook een heleboel die een happy end kennen dat niemand had verwacht. Dat was ook zo in het geval van een Amerikaanse politieagent.
Er zijn helaas mensen die dieren wreed behandelen, bijvoorbeeld door hulpeloze puppy’s voor dood achter te laten. Zo’n situatie deed zich voor in Florida, waar in de buurt van de Panhandle Animal Welfare Society (PAWS), een centrum voor dieren, iemand een mandje met 8 kleine hondjes achterliet. De temperatuur was behoorlijk laag, maar de pups hielden elkaar warm en ze overleefden de nacht en in de ochtend werden ze gevonden door het personeel van de instelling. De pups werden direct opgenomen en met de juiste zorg omringd.


Het achterlaten van dieren zou streng bestraft moeten worden.

puppies-1222494_960_720


Op hetzelfde moment nam politieman Marcus Montgomery deel aan een andere interventie in verband met dieren, en moest daarom naar PAWS. Hij had niet verwacht dat hij in het centrum de liefde van zijn leven zou vinden: een leuke puppy die gisteravond was achterlaten. Zoals door getuigen van deze gebeurtenis werd verteld, klampte de hond zich direct aan Marcus vast en wilde zijn armen niet verlaten. De agent besloot de hond mee te nemen, dus deed hij een adoptieverzoek, en kreeg zo een trouwe vriend. De politieagent en de hond waren voor elkaar gemaakt.

marcus-1


De puppy kwam bij een pitbull genaamd Vader, die al meer dan drie jaar geleden bij Marcus in huis was gekomen. De puppy kreeg, net als zijn nieuwe “oudere broer”, een naam die was geinspireerd op het verhaal van Star Wars: Kylo. Dit verhaal toont aan dat het altijd de moeite waard is je ogen open te houden, om niet iemand te missen die onze vriend kan worden en reden tot veel vreugde kan zijn. Vader kreeg een nieuwe partner om mee te spelen.

marcus-2

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

Is dit de prijs voor applaus? Dit zijn de voeten van balletdansers! Ontdek de waarheid over hun werk!
De droom van een heleboel kleine meisjes is om ballerina te worden. Met rode wangen kijken ze naar de prestaties van prachtige dansers die sierlijk rond het podium bewegen. Ze zijn gewoon geweldig! Ze hebben prachtige kleren, mooie schoenen en een leEen Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!
Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht. Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :). En een

Niks kan deze kinderen stoppen! Arme ouders!
Er wordt altijd gezegd dat kinderen een zegen zijn. Ze zijn klein, lieve engels en zij kunnen zelfs de grootste hart laten smelten! Maar ze blijven altijd zo schattig! Sommige momenten zijn ze niet de duivel en worden ze onvoorspelbaar! Ouders kunnen

Bij het maaien van het gazon hebben ze iets vreselijks gevonden! De volgende dag was hun leven volledig veranderd
Marco del Pino uit Argentinië is anders dan de meeste gewone tieners. De veertienjarige zit niet de hele dag achter de computer of voor de tv. Hij heeft een nogal ongewone hobby, en dat is… het maaien van het gazon. Op een dag was hij, samen m