15 Feiten die je stomverbaasd zullen doen staan! No. 12 raakte me echt!

De wereld zit vol vreemde dingen, rare en interessante. Wanneer je denkt dat je alles weet, blijken er nieuwe interessante dingen op te duiken, die de manier waarop je naar de wereld kijkt volledig kunnen veranderen. Aan de andere kant, wat zou het leven zijn als niets ons meer verraste en alles voorspelbaar was?

Ontdek de  interessante weetjes uit de hele wereld, waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt!1. Hershey’s kersensiroop bootst bloed na in de beroemde filmscene in de douche in “Psycho”.

(Flickr)

1


2. De acteur Hugh Jackam heeft zijn eigen bloemenwinkel franchise. Alle winst worden aan goede doelen geschonken.

(Facebook)

2


3. De ziekte van Pick is een ziekte die maakt dat mensen veranderen in steen – ze vermijden contact met andere mensen, zij voelen zich apathisch en je kunt geen contact meer met hun krijgen.

(Wikimedia Commons)

3


4. In Groot-Brittannië bevatten 9 van de 10 openbare commodes sporen van cocaine.

(Flickr / Daniel Oines)

4


5. Moedermelk heeft dezelfde cannabinoiden die marihuana ook heeft.

(Flickr / David D)

5

Een vernielde trouwring en geen kans dat hij gerepareerd kon worden. Maar deze juwelier gaf niet op. Zie de gevolgen van zijn werk!
Voor de meeste mensen is een trouwring een symbool dat echtgenoten verbindt. Voor degenen die er een dragen, wordt het een teken van volwassenheid en hun bereidheid om samen door het leven te gaan. En er is niets erger dan de vernieling of het verlieDeze plek is moeilijk te zien op de kaart, maar als je een kijkje van dichtbij neemt… Geweldig!
Als je ooit in Google Maps de Sahara hebt bekeken, wekte deze plek waarschijnlijk niet veel interesse bij je. Er is ook niets verrassend te zien. Op de kaart is het slechts een kleine plek, maar als je dichtbij kijkt, blijkt het een zoölogisch en ge

7 enorme pitbulls kwamen de achtertuin van deze kat binnen. De babysitter was doodsbang toen ze hun bek zag ze na de confrontatie met de kat
Sommige mensen zeggen dat katten achterbaks en egoïstisch zijn, en niet in staat tot genegenheid. Zij hebben liever honden als huisdieren en laten katten links liggen. De discussie over welke soort beter is, bestaat al jaren en men is het er nog nie

Doe DIT in de wasmachine en krijg sneeuwwitte kleren! Verwijdert ook de gele verkleuring veroorzaakt door anti-transpirant en bloedvlekken!
Bijna iedereen voelt zich goed en ziet er geweldig uit in heldere kleuren, maar het is moeilijk om ze in perfecte conditie te houden. Direct na aankoop zijn ze sneeuwwit, maar na verloop van tijd worden ze steeds grijzer en zijn niet meer zo mooi als