15 Feiten die je stomverbaasd zullen doen staan! No. 12 raakte me echt!

De wereld zit vol vreemde dingen, rare en interessante. Wanneer je denkt dat je alles weet, blijken er nieuwe interessante dingen op te duiken, die de manier waarop je naar de wereld kijkt volledig kunnen veranderen. Aan de andere kant, wat zou het leven zijn als niets ons meer verraste en alles voorspelbaar was?

Ontdek de  interessante weetjes uit de hele wereld, waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt!1. Hershey’s kersensiroop bootst bloed na in de beroemde filmscene in de douche in “Psycho”.

(Flickr)

1


2. De acteur Hugh Jackam heeft zijn eigen bloemenwinkel franchise. Alle winst worden aan goede doelen geschonken.

(Facebook)

2


3. De ziekte van Pick is een ziekte die maakt dat mensen veranderen in steen – ze vermijden contact met andere mensen, zij voelen zich apathisch en je kunt geen contact meer met hun krijgen.

(Wikimedia Commons)

3


4. In Groot-Brittannië bevatten 9 van de 10 openbare commodes sporen van cocaine.

(Flickr / Daniel Oines)

4


5. Moedermelk heeft dezelfde cannabinoiden die marihuana ook heeft.

(Flickr / David D)

5

Facebook Comment
Wenn sich Dein Hund so verhält, dann bedeutet das, dass er versucht, Dir etwas Wichtiges zu sagen!
Das Leben wäre viel einfacher, wenn wir alle die gleiche Sprache sprechen würden. Nicht nur Menschen, sondern auch Tiere. Nun, wir sind vielleicht nicht unbedingt daran interessiert, was eine Mücke, die über uns fliegt, zu sagen hat. Dennoch, wenIedereen in Japan is weg van dit dier!
Er is geen betere plaats dan Japan om zulke duidelijk zichtbare trends te kunnen zien. Als er iets in de mode raakt, dan is het hele land er direct gek op. Het is niet anders voor dit mooie pluizige diertje. Op het eerste gezicht lijkt het een klein

Hoeveel ben jij waard? Denk na voordat je antwoordt!
Hier is een kort verhaal over de zoektocht naar jouw eigenwaarde en een gebrek aan zelfvertrouwen, die je leven kan beïnvloeden. Het zal je er heel anders naar doen kijken.   Er kwam eens een jongeman naar een oude wijze man en zei: “Meester,

Deze aangrijpende foto raakte mensen over de hele wereld… Deze kleinzoon heeft zijn zieke grootmoeder op schoot. Zie het verhaal erachter!
28-jarige Italiaan Giancarlo Murisciano gepubliceerde op Oudjaarsavond op zijn Facebook profiel een zeer ontroerende foto. Hij houdt zijn 87-jarige grootmoeder Antonia vast, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. De foto ging snel viraal en heeft sin