15 Feiten die je stomverbaasd zullen doen staan! No. 12 raakte me echt!

De wereld zit vol vreemde dingen, rare en interessante. Wanneer je denkt dat je alles weet, blijken er nieuwe interessante dingen op te duiken, die de manier waarop je naar de wereld kijkt volledig kunnen veranderen. Aan de andere kant, wat zou het leven zijn als niets ons meer verraste en alles voorspelbaar was?

Ontdek de  interessante weetjes uit de hele wereld, waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt!1. Hershey’s kersensiroop bootst bloed na in de beroemde filmscene in de douche in “Psycho”.

(Flickr)

1


2. De acteur Hugh Jackam heeft zijn eigen bloemenwinkel franchise. Alle winst worden aan goede doelen geschonken.

(Facebook)

2


3. De ziekte van Pick is een ziekte die maakt dat mensen veranderen in steen – ze vermijden contact met andere mensen, zij voelen zich apathisch en je kunt geen contact meer met hun krijgen.

(Wikimedia Commons)

3


4. In Groot-Brittannië bevatten 9 van de 10 openbare commodes sporen van cocaine.

(Flickr / Daniel Oines)

4


5. Moedermelk heeft dezelfde cannabinoiden die marihuana ook heeft.

(Flickr / David D)

5

Facebook Comment
Denk jij te weten wat op de bodem van het water ligt? Kijk hoe ver je er naast kan zitten!
Je weet eigenlijk nooit wat op de bodem van het water kan liggen… Soms krijg je het allen voor elkaar om even te gluren. Deze foto’s tonen de geheimen van de onderwaterleven aan en kan u herinneren aan hoe weinig wij weten wat er onder oppervlakt21 verbazingwekkende Röntgenfoto’s – je gelooft niet wat je ziet!
Dankzij radioactieve stralen, heeft de geneeskunde een grote sprong gemaakt – daardoor hebben de Artsen veel meer mogelijkheden en kansen om inwendige verwondingen te vinden en te behandelen. Het gebeurt vaak, dat je er op een röntgenfoto gewe

Deze mensen zagen verschrikkelijke monsters uit de diepe zee! Denk eerst na over de vraag of je wilt kijken! Nummer 8 is afschuwelijk!
Het mooie en warme weer nodigde uit om een vakantie aan het water te nemen. Niets verfrist op een hete dag beter dan zwemmen in koel en schoon water. De diepe wateren verbergen echter veel geheimen en wezens waar niemand ooit van durft dromen! Bekijk

Artsen waarschuwen: laat je hond niet je gezicht likken! De gevolgen kunnen heel ernstig zijn!
Het contact met speeksel van een dier roept bij sommige walging op en bij anderen plezier. Hondenliefhebbers geloven dat het huisdier zijn gevoelens op deze manier wil uiten en dat ze hem niet moeten verbieden dat te doen. Het is in feite een van de