3 schadelijke stoffen die niet in nagellak zouden moeten zitten. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert!

Gelakte nagels ziet er echt mooi uit. Voor een belangrijke gebeurtenis of bij een ontmoeting met vrienden willen we graag dat onze handen er verzorgd uitzien. We doen een laag fraai gekleurde nagellak op onze nagels zonder ons af te vragen wat de gevolgen kunnen zijn.
Je moet niet vergeten dat het vooral chemische stoffen zijn die onze gezondheid kunnen schaden. Vandaag nemen we een kijkje bij 3 ingrediënten die er absoluut niet in zouden moeten zitten. Elk van hen kan tot beschadiging van het centrale zenuwstelsel leiden. Deze chemische en irriterende stoffen veroorzaken vergiftiging, misselijkheid, duizeligheid en ademhalingsproblemen.

1


1. Nitroceluloza

Deze stof die wordt gebruikt bij de productie van kleefstoffen, verven en rookloos poeder. Het zorgt ervoor dat nagellak gemakkelijk aan de nagelplaat hecht en in de vorm van een enkele dunne laag stolt.

7


2. Dibutylftalaat

Men vermoedt dat deze stof het menselijk endocriene systeem verstoort. Het wordt toegevoegd aan lijmen en printerinkt.

3bron : portal.abczdrowie.pl

Hij sprong in de rivier om een hond te redden. Toen hij de oever weer had bereikt, besefte hij wat hem was gevolgd!
Diep in de zee leven wezens waar zelfs de moedigste man nog bang voor zou worden. Chauliodus, blobvissen, Anoplogaster, Bathynomus of Steenvissen zijn maar een paar voorbeelden van de talloze ‘monsters’ die in zeeën en oceanen leven. NieZijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledem

Een onaangenaam feit over vijgen dat niemand je zal vertellen. Ze verbergen een bepaalde geheim in hun binnenste
Gedroogde vijgen bevatten veel calcium en andere waardevolle voedingsstoffen zoals kalium en magnesium. Ze worden gebruikt in gedroogde vruchtenmixen, wat weer een ingrediënt is van vruchtencakes en kruimelgebak. Sommige mensen kiezen ervoor om ze r

Kijk Goed, Want Je Zul Versteld Staan Als Je Dit Ziet! Zo Geweldig!
Gebouwen die bedekt waren met gras en mos waren ooit erg populair in IJsland. Ze hielden de warmte perfect binnen en gaven extra isolatie op de zolder.