Huisdieren kunnen zorgzamer zijn dan mensen. Maak kennis met Maggie, die het helpen van anderen in haar bloed heeft

Dierenmotels worden jaar na jaar steeds populairder. Ze zijn een goed alternatief voor wanneer eigenaren een korte periode weg moeten en hun dieren niet mee kunnen nemen. Eén van die plaatsen kreeg bezoek van Maggie, die met haar gedrag het personeel van het hotel ontroerde en hen eraan herinnerde wat onzelfzuchtig medeleven is.
In de Canadese stad Alberta staat een hondenmotel, genaamd Barkers Motel & Grooming. Een van de bewoners was een Australische herdershond, genaamd Maggie, waarvan de eigenaars op vakantie waren. De hond was geen lastige gast, totdat ze op een avond uit haar hok ontsnapte.


De hond werd opgemerkt door medewerkers van het motel, die op de bewakingscamera’s een hond langzaam zagen rondlopen.

pies-1


Ze waren verbaasd, omdat ze niet wisten hoe Maggie uit haar kooi had weten te ontsnappen. Nieuwsgierig naar de bedoelingen van de slimme hond, volgden ze de wat er vervolgens gebeurde.

Een hond die alleen door de gangen ronddwaalt is voor werknemers van een hondenmotel een verontrustende gezicht.

pies 1


De reden waarom Maggie stiekem uit haar hok was gekomen, was dat er nog andere huisgenoten waren: twee puppies, Hannah en Kari, die als zwerfdieren waren opgenomen en net hun eerste nacht in het motel doorbrachten. De hondjes voelden zich eenzaam en verlaten, en daarom jankten ze de hele tijd. Maggie, die nog niet zo lang geleden puppies had gekregen (die daarna waren weggegeven) kon niet tegen de huilende puppies. Haar moederinstinct liet haar niet toe om onverschillig te blijven en ze besloot om Hannah en Kari te troosten. Maggie vond al snel het hok met de jankende pups.
Het personeel van het hotel was verrast, want dit was de eerste keer dat ze een volwassen hond zagen die zo bezorgd was over het lot van onbekende puppies. Haar verlangen om de kleintjes te troosten was zo groot dat de verzorgers haar in hun kooi lieten overnachten. Dat was een heel goed idee, omdat de puppies met Maggie veel rustiger waren. De volgende dag maakten ze een groter hok waar de drie gemakkelijk inpasten en verplaatsten Hannah, Kari en hun “draagmoeder” Maggie daar naartoe.

De bezorgdheid van de hond voor de pups laat zien hoeveel empathie er tussen dieren is.

pies-3
bron : curioctopus.it

Ik Beschouwde McDonald’s Restaurants Als Trashy Monsters Die Het Milieu Vernietigen. Deze Gebouwen Hebben Me Van Gedachten Doen Veranderen!
McDonald’s is één van ‘s werelds meest bekende merken in de wereld. We weten perfect het menu en de standaard verschijning van elk gebouw. Het is meestal zeer eenvoudig en onaantrekkelijk. Men zou denken dat de Amerikaanse gigant ons nWist je dat deze planeet kleurvol is van boven? Nee? Neem een kijkje!
Dit is een geweldige band wat zich bevind in de Gansu provincie, China (dichtbij de stad Zhangye). Het heeft een oppervlakte van ongeveer 200 km vierkante meter en is een geweldige trekpleister voor toeristen. Zandstenen en andere mineralen, gedurend

Internetters begonnen haar vriend vet te noemen. De vriendin kreeg de haters snel stil! Kijk maar wat ze deed!
 Ashley Stevens en Christopher Reed zijn al meer dan twee jaar samen. Ze houden veel van elkaar en kunnen zich niet voostellen weer single te zijn. Onlangs heeft zich bij hen een onaangename situatie voorgedaan. Ashley ving op de bruiloft van haar n

Met deze honden kan de wereld rustig slapen. Maak kennis met heldhaftige dieren die hun plicht vervullen in het leger
Ik denk dat iedereen zich de hond Szarik herinnert uit de serie “Four Tank-men and a Dog”, die vaak tankbemanningen uit lastige situaties haalt en hun levens redt. Hoewel zijn avonturen tv-fictie zijn, dienen er daadwerkelijk honden in he