De zoon van deze vrouw stierf in 2013. Drie jaar later kwam een klein meisje naar haar toe en zei: Luister!

Drie jaar geleden kende Heather Clark een echte tragedie. Haar zeven maanden oude zoon Lukas overleed als gevolg van ernstige mishandeling door de partner van haar babysitter. De vrouw besloot zijn organen te doneren voor transplantatie, om zo het leven van drie andere kinderen te redden. Het hart van Lucas ging naar de 18-maanden oude Jordan Drake, die werd geboren met een misvormde mitralisklep.

Het meisje onderging een succesvolle orgaantransplantatie en ontmoette drie jaar later, dankzij de organisatie Donor Netwerk of Arizona, de moeder van de overleden jongen. Ik hou van deze meid. Ook al heb ik haar nog niet gezien, ik kan niet wachten om haar te omhelzen – vertelde Heather opgewonden voor de ontmoeting.

Toen het lang verwachte moment eindelijk was aangebroken, liep Heather naar Jordan toe, en haalde haar stethoscoop tevoorschijn om naar de hartslag van haar dode kind te luisteren.

Het was een erg emotioneel moment dat de vrouw de rest van haar leven zal onthouden. Lukas kon nooit stilzitten. Dit is beslist zijn klein hartje – zei ze ontroerd.
Als hun verhaal jou ook heeft ontroert, deel het dan met je vrienden op Facebook!

1

22

Pagina 1 van 1


bron : washingtonpost.com

Facebook Comment
Bekijk deze video en zie dat je niet iemand moet beoordelen om hun uiterlijk!
Toen Withney Way Thore jong was, was zij dol op dansen en muziek. Zij is opgegroeid met de merk Radium, maar is gestopt met dansen. In deze tijd, kwam zij meer en meer. Groot gewicht begon haar te overweldigen, nam haar vertrouwen en maakte ongelukkiHij zal alles doen om zijn kind gelukkig te maken! Dit is waar een liefhebbende vader toe in staat is!
Voor sommigen is vader zijn is een grote vreugde, voor anderen een karwei. Hoe dan ook, iedere vader moet zijn best doen om voor zijn kinderen te zorgen en weten dat plezier de sleutel is!  Nieuwe vaders kunnen er soms problemen mee hebben, dus ze m

Vrienden bezochten de verlaten silo. Dat is wat ze vonden, het is een nachtmerrie!
Vorige week, dachten een groep vrienden dat het een goed idee wat om de Titan Intercontinental Ballistic Missile I (ICBM) te bezoeken in het dorp in Colorado. Als deze foto’s niet erg genoeg waren. Wacht meer totdat je de “hydraulische vl

Je Bent Mooier Dan Je Denkt! Bekijk Dit Maar!
Wat voel je als je elke dag in de spiegel kijkt? Bekijk deze video… en je zult merken dat je mooier bent dan je denkt! Het merk Dove besloot om een sociaal experiment te doen, en de resultaten zullen je de ogen open! Bron: Dove pk Deel dit beri