De zoon van deze vrouw stierf in 2013. Drie jaar later kwam een klein meisje naar haar toe en zei: Luister!

Drie jaar geleden kende Heather Clark een echte tragedie. Haar zeven maanden oude zoon Lukas overleed als gevolg van ernstige mishandeling door de partner van haar babysitter. De vrouw besloot zijn organen te doneren voor transplantatie, om zo het leven van drie andere kinderen te redden. Het hart van Lucas ging naar de 18-maanden oude Jordan Drake, die werd geboren met een misvormde mitralisklep.

Het meisje onderging een succesvolle orgaantransplantatie en ontmoette drie jaar later, dankzij de organisatie Donor Netwerk of Arizona, de moeder van de overleden jongen. Ik hou van deze meid. Ook al heb ik haar nog niet gezien, ik kan niet wachten om haar te omhelzen – vertelde Heather opgewonden voor de ontmoeting.

Toen het lang verwachte moment eindelijk was aangebroken, liep Heather naar Jordan toe, en haalde haar stethoscoop tevoorschijn om naar de hartslag van haar dode kind te luisteren.

Het was een erg emotioneel moment dat de vrouw de rest van haar leven zal onthouden. Lukas kon nooit stilzitten. Dit is beslist zijn klein hartje – zei ze ontroerd.
Als hun verhaal jou ook heeft ontroert, deel het dan met je vrienden op Facebook!

1

22

Pagina 1 van 1


bron : washingtonpost.com

8 radioactieve plekken in de wereld! Ga daar met niet heen op vakantie!
Het is verschrikkelijk dat er op deze planeet nog zoveel radioactieve plekken zijn! Hun radioactiviteit is zo sterk dat het de gezondheid belemmerd van de mensen die daar wonen.10 Foto’s Die Bewijzen Dat We In Een Wereld Van Leugens Leven!
Onwetendheid is een zegen, maar soms moet je een kopje koffie drinken en nuchter naar de wereld kijken. En dan kan ons nuchtere brein veel interessante informatie verwerken…De waarheid is soms grappig, soms lastig… bekijk het maar! 1. Dit

Deze man bracht waarschijnlijk alle wetenschappers in verlegenheid. Hij heeft 75 jaar lang niet gegeten of gedronken! De dokters zeggen dat het echt een wonder is!
Yogi Prahlad Jani toont aan dat je zonder eten of drinken kunt leven. Daarom brengt hij veel wetenschappers in de war, die ten koste van alles proberen te bewijzen dat hij een oplichter is. Jani liegt echter niet! Toen hij zeven jaar oud was verliet

Bezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.
Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken met