De zoon van deze vrouw stierf in 2013. Drie jaar later kwam een klein meisje naar haar toe en zei: Luister!

Drie jaar geleden kende Heather Clark een echte tragedie. Haar zeven maanden oude zoon Lukas overleed als gevolg van ernstige mishandeling door de partner van haar babysitter. De vrouw besloot zijn organen te doneren voor transplantatie, om zo het leven van drie andere kinderen te redden. Het hart van Lucas ging naar de 18-maanden oude Jordan Drake, die werd geboren met een misvormde mitralisklep.

Het meisje onderging een succesvolle orgaantransplantatie en ontmoette drie jaar later, dankzij de organisatie Donor Netwerk of Arizona, de moeder van de overleden jongen. Ik hou van deze meid. Ook al heb ik haar nog niet gezien, ik kan niet wachten om haar te omhelzen – vertelde Heather opgewonden voor de ontmoeting.

Toen het lang verwachte moment eindelijk was aangebroken, liep Heather naar Jordan toe, en haalde haar stethoscoop tevoorschijn om naar de hartslag van haar dode kind te luisteren.

Het was een erg emotioneel moment dat de vrouw de rest van haar leven zal onthouden. Lukas kon nooit stilzitten. Dit is beslist zijn klein hartje – zei ze ontroerd.
Als hun verhaal jou ook heeft ontroert, deel het dan met je vrienden op Facebook!

1

22

Pagina 1 van 1


bron : washingtonpost.com

Dit eiland werd gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je zult niet geloven wat er er nu gebeurt!
Okunoshima is een klein eiland gelegen in de Indische Oceaan in de buurt van Japan. Het eiland is alleen toegankelijk via de veerboot. Okunoshima speelde een belangrijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen een gifgasfabriek nodig was voor veel vZe sneed aardappels in plakjes en legde ze in een muffinvorm. Toen ik zag hoe het eruit zag wilde ik direct hetzelfde doen!
Aardappelen zijn een van de meest favoriete groenten ter wereld. Er bestaan een heleboel recepten voor gerechten gemaakt van aardappelen, maar hier zal iedereen zeker verliefd op worden. Geserveerd in de vorm van mooie, knapperige rozen, zullen ze ee

Wanneer jouw hond zich zo gedraagt, dan betekent dit dat hij je iets belangrijks probeert te vertellen!
Het leven zou een stuk eenvoudiger zijn als iedereen dezelfde taal sprak. Niet alleen mensen, maar ook dieren. We zijn misschien niet direct geinteresseerd in wat een boven ons vliegende mug ons te zeggen heeft. Maar als andere zoogdieren konden prat

7 survival tips! In het geval je het nodig hebt… Ik vraag mij wel af of het allemaal zo effect zal zijn?
Heb jij jezelf ooit afgevraagd wat jij zou doen als je zonder water of licht zou komen te zitten? Er zijn een aantal tips die jij kan gebruiken om te overleden in de meest afschuwelijke scenario’s. Als je ooit toevallig een auto ongeluk krijgt en