Hij zag zijn vrouw zonder make-up. Hij voelde zich bedrogen en deed iets dat niemand zag aankomen!

Een jonge Algerijn is onlangs getrouwd met een knappe jonge vrouw. Tot dat moment had hij haar altijd prachtig gekleed en in zware make-up gezien. Hij hield heel veel van haar, tot op een ochtend… na hun huwelijksnacht was hij echt verrast door haar slordige uiterlijk.

Ik was geschokt, toen bleek dat ik deze onaantrekkelijke vrouw naast mij niet kende. Ik dacht dat een dief in ons appartement was ingebroken. De vrouw zag er heel anders uit dan mijn mooie verloofde, waar ik de avond tevoren mee was getrouwd. Voor de bruiloft zag ze er altijd mooi en aantrekkelijk uit. Het is bedrog op zowel het fysiek als psychologisch niveau – vertelde de van streek zijnde bruidegom voor de rechtbank in Algerije.

Voor zijn psychische lijden eiste hij 20.000 dollar compensatie.

1

 


bron : emirates247.com, kobieta.wp.pl

Een Dode Vrouw Beviel Van Haar Kind… En Toen Kwam Ze Weer Tot Leven.
Dit verbazingwekkende verhaal is ontroerend en doet je geloven in wonderen. Erica Nigrelli was 36 weken zwanger. Ze werkte als lerares op een school in Texas. Haar man Nathan werkte daar ook. Op een dag voelde de vrouw zich niet goed. Ze vertelde hetJe zult niet geloven wat de leeftijd van deze vrouw is! Ik was geschokt toen ik erachter kwam hoe oud ze is!
Het verhaal van Nguyen Thi Phuon schokt mensen over de hele wereld. Sommigen zeggen dat ze een oplichtster is, anderen hebben medelijden met hoe ze eruit ziet. Het leven van Phuong veranderde in 2008. Ze veranderde in een paar dagen in een oude dame.

Een wreed persoon deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem achter een auto aan. Er heeft niemand gereageerd!
Dit wrede tafereel vond plaats in Tangxia County, China. De eigenaar van een hond bond hem met de nek vast aan een busje en sleepte hem door de stad. In eerste instantie liep het dier in het tempo van de rijdende auto, maar toen raakte hij volledig u

Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!
Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vel