Tijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!


Een man kwam tijdens het zoeken in zijn grootvader zijn zolder een rare schat tegen…

Helaas kon hij geen Japans lezen wat erop was geschreven. Het rode symbool gaf in ieder geval de indruk dat het een oude uitrusting was. Maar het was nog onduidelijk van wie het was… Misschien was het persluchtapparatuur van een Japanse arts?


2bron : forums.fatakat.com

11 geheimen over lichaamstaal! Deze houdingen onthullen meer dan woorden!
Als iemand in deze positie met je gaat zitten praten, zal het geen gemakkelijk gesprek worden. Interessant genoeg houden vrouwen er niet van als mannen zo gaan zitten, vooral niet in een zakelijk gesprek. Deze houding getuigt van een gebrek aan respeZe omhelsde haar zieke zus met arm! Niemand verwachtte wat verder gebeurde!
Na bepaalde tijd de situatie veranderde zich dramatisch! Brielle begon ademproblemen hebben en haar lichaam werd blauw. Het meisje begon huilen en stopte niet.     De verpleegster – Gayle Kasparian, besliste om het huilende meisje naast h

17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?
Flessenwater: prijs – $ 60.000, 750 ml, fles lijkt op het gezicht van Tributo Modigliani. Bier: prijs – van $ 800 tot $ 1815 voor een gekoelde fles.

Ze namen een schaar, mannenondergoed en knipten wat… Maar wat ze maakten zullen veel vrouwen handig vinden!
Kijk eerst even naar onderstaande video voordat je die oude mannenonderbroeken weggooit die tot nu toe onder in de kast hebben liggen wachten op betere dagen. Omdat je ze kan veranderen in iets nuttigs door alleen maar een schaar te gebruiken, zelfs