Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Luister dan naar het advies van een oude man, die ons eraan herinnert dat het leven wispelturig is.

Het leven is het kostbaarste geschenk, dat slechts één keer wordt gegeven. Je kunt de tijd niet terugdraaien, het verleden veranderen of iets nog eens beleven, waardoor elke dag heel belangrijk is. Een oude Kroatische man herinnert ons eraan dat wie het leven vanuit zijn perspectief bekijkt, hele juiste conclusies trekt.  

In Afrika bestaat een spreekwoord: “Als een oude man sterft, is het alsof er een hele bibliotheek in brand gestoken is.” Ik denk niet dat er een betere zin is om de enorme waarde van ouderen te verwoorden. Alleen iemand die tientallen jaren heeft geleefd is in staat om bepaalde dingen op te merken of ze te begrijpen. Helaas is de moderne wereld nog steeds dingen aan het najagen, en ouderen maken geen deel meer uit van de ratrace, ze worden over het hoofd gezien en niet gewaardeerd. Laten we dus even stil staan en luister naar wat er door de generatie van onze grootouders en overgrootouders over het leven kan worden gezegd. Deze keer sprak een grijze Kroaat, die besloot de jongeren wat advies te geven over de essentie van het leven.


Ware wijsheid komt met de jaren.

starac-696x419


1. Het leven bestaat niet alleen uit geluk.

De oude man herinnert de jongeren eraan om niet alleen plezier in het leven te verwachten. Er is ook verdriet nodig in het leven, want zonder dat zouden we niet van het geluk kunnen genieten. Moeilijke momenten zijn als stormen, als je erin slaagt om ze te overleven, dan zal de zon in de lucht staan en een regenboog doen verschijnen.

glasses-1004311_960_720


2. Het leven is een geschenk waarvoor wij dankbaar moeten zijn.

De relatie tussen ouders en kinderen is in de afgelopen decennia heel erg veranderd. Zoals de Kroaat opmerkt was er een tijd dat kinderen hun ouders respecteerden, ze meer gehoorzaam waren en vooral dankbaar voor de gave van het leven en de zorg die ze kregen. In de huidige tijd ziet de man vaak jongeren met een veeleisende houding, en daarom adviseert hij om nooit het werk te vergeten dat ouders in de opvoeding van hun kinderen steken.

thank-you-515514_960_720


3. Het leven kent maar een beperkte tijd.

Gevangen door de dagelijkse gang van zaken vergeten we onze sterfelijkheid. Ons leven kan op elk moment beëindigd worden en er is niets dat we kunnen doen om het te veranderen, dus de belangrijkste dingen mogen niet worden uitgesteld. Het allerbelangrijkste in het leven is de relatie met onze geliefden, dus de oude man herinnert ons eraan om niet te vergeten voldoende tijd door te brengen met degenen die we liefhebben, vooral de ouderen die altijd vol ongeduld op een bezoek van hun kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen wachten.

hourglass-620397_960_720
bron : virealno.com

Dit Stel Kocht Een Oude, Verlaten Kerk! Kijk Maar Wat Ze Met De Binnenkant Deden!
De kerk op de volgende foto is gebouwd in 1792 en is een zeer bijzondere plaats. Niet om het feit dat het gebruikt word voor bijeenkomsten van gelovigen, maar omdat er mensen wonen. De kerk van St. Nicolaas staat in Groot-Brittannië (Kyloe, NorthumbNeem dit drankje een week lang op een lege maag en zie hoe je buik krimpt. Eenvoudig, goedkoop en effectief!
Vechten tegen die extra pondjes is niet zo eenvoudig. Aankomen is gemakkelijk genoeg, maar het wegwerken ervan vereist een behoorlijke inspanning. Een bijzonder lastig onderdeel is de buik. Met strakke kleding zie je het perfect, en daarom voelen we

Zelfs De Buren Had Geen Idee Wat Er Verborgen Was In Het Huis! Het Is Moeilijk Te Geloven Dat Het Nu Te Koop Staat!
Als je op zoek bent naar je eigen plekje, hebben we een echte kans voor je! Het huis dat je hier ziet staat eindelijk te koop! Oppervlakkig gezien ziet het er heel normaal uit, maar zodra je de drempel overgaat voel je je als in een sprookje. Momente

Het hebben van kinderen is altijd een uitdaging. Maar zie hoe deze vader omgaat met een tweeling!
Om vader te zijn blijft een moeilijke taak. Je bent vaak moet, werkt lange duren en dan nog het huishouden en bezig met opgroeien van de kinderen. Met een tweeling kan het ontbijt zelfs een hele uitdaging zijn.