Als je ooit ziet dat jouw kat zich zo gedraagt, dan moet je weten dat hij je iets heel belangrijks wil vertellen.

Als het gaat om zelfexpressie, dan zijn katten heel wat gereserveerder dan honden. Het zijn niet erg extraverte dieren, maar dat betekent niet dat zij niet van hun eigenaar kunnen houden.

Ze blijken maar weinig te verschillen van honden. Bekijk de 100 manieren waarop een kat haar gevoelens toont.1. Trofeeën meebrengen.

Als je viervoeter een dood dier thuis brengt, dan moet je blij zijn. Hij doet dat omdat het denkt een deel van de familie te zijn, en probeert je te leren jagen.

12. Wrijven.

Als je kat naar je toe komt en zijn hoofd tegen je gezicht begint te wrijven, dan is dat een teken dat je erg nabij staat en hij behandelt je op hetzelfde niveau. Hij heeft geurklieren op zijn lichaam die jou markeren. Zo laat hij je weten dat je een vriend bent.

23. Het bewerken en prikken met de nagels.

Er zijn een heleboel verrassende theorieën die verklaren waarom katten zich op deze manier gedragen. Maar één ding is zeker, ze willen je geen pijn doen! Dit gedrag wordt geassocieerd met zich gelukkig en veilig voelen.

34. Likken.

Katten laten vreugde en verbondenheid zien door je te likken. Het is een van de eerste ervaringen die een kleine kitten heeft. Voordat het zijn ogen opent, likt de moeder het hele lichaam, en reinigt het op deze manier.

45. Bijten.

Rustig maar! Ook in dit geval wil hij je geen pijn doen. Het is zijn manier van “kussen” en het uiten van veel sympathie die hij voor jou voelt. Dit gedrag kan ook worden geinterpreteerd als een teken van willen spelen.

7bron : boredomtherapy.com

Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk onze ogen voor de gek gehouden worden! Bekijk deze foto’s en je zult zien waar het allemaal om draait.
Alexa Meade is een Amerikaanse kunstenaar die ruimtelijke 3D transformeert naar 2D. Hoe ze dat doet? Ze maakt gebruik van acrylverf om mensen, voorwerpen en muren te bedekken, zodat ze eruit zien als traditionele schilderijen en vervolgens fotografeeDakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis
Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion Leonard

Tieners hebben een mysterieus bericht gevonden en… een hond gered!
Vijf tieners genoten rafting kajak gemeenschappelijke toen zij kwamen tot de mysterieuze inscriptie gemaakt met houtskool op de steen. De informatie was erg kort: “Hond kwijtgeraakt. Bel DRN. Red Sheltie”. Eerst dacht ik dat het een oud b

Deze oplossing is ideaal voor fietsers in heuvelachtige steden.
Fietsen is een goedkope en gezonde manier om files te vermijden. Maar fietsen in de bergen kan de achilleshiel voor fietsers zijn. Gelukkig is in de Noorse stad Trondheim iets uitgevonden om dit probleem op te lossen: een startbaan voor fietsers.