Als je ooit ziet dat jouw kat zich zo gedraagt, dan moet je weten dat hij je iets heel belangrijks wil vertellen.

Als het gaat om zelfexpressie, dan zijn katten heel wat gereserveerder dan honden. Het zijn niet erg extraverte dieren, maar dat betekent niet dat zij niet van hun eigenaar kunnen houden.

Ze blijken maar weinig te verschillen van honden. Bekijk de 100 manieren waarop een kat haar gevoelens toont.1. Trofeeën meebrengen.

Als je viervoeter een dood dier thuis brengt, dan moet je blij zijn. Hij doet dat omdat het denkt een deel van de familie te zijn, en probeert je te leren jagen.

12. Wrijven.

Als je kat naar je toe komt en zijn hoofd tegen je gezicht begint te wrijven, dan is dat een teken dat je erg nabij staat en hij behandelt je op hetzelfde niveau. Hij heeft geurklieren op zijn lichaam die jou markeren. Zo laat hij je weten dat je een vriend bent.

23. Het bewerken en prikken met de nagels.

Er zijn een heleboel verrassende theorieën die verklaren waarom katten zich op deze manier gedragen. Maar één ding is zeker, ze willen je geen pijn doen! Dit gedrag wordt geassocieerd met zich gelukkig en veilig voelen.

34. Likken.

Katten laten vreugde en verbondenheid zien door je te likken. Het is een van de eerste ervaringen die een kleine kitten heeft. Voordat het zijn ogen opent, likt de moeder het hele lichaam, en reinigt het op deze manier.

45. Bijten.

Rustig maar! Ook in dit geval wil hij je geen pijn doen. Het is zijn manier van “kussen” en het uiten van veel sympathie die hij voor jou voelt. Dit gedrag kan ook worden geinterpreteerd als een teken van willen spelen.

7bron : boredomtherapy.com

Over deze plek zul je nooit in de media horen, wel jammer. Iedereen moet het minstens een keer in zijn leven zien!
Er zijn weinig plaatsen in de wereld waarover je niet kan stoppen met denken. Ze staan niet in de media vermeld en ze staan zelden op foto’s. Wat jammer! Soms zijn deze weinig bekende plaatsen ongelooflijk mooi! Eén van deze parels is EleutherZe werd door haar vriendje gedumpt omdat ze te dik was… Ze kreeg zichzelf weer onder controle en liet hem zien wat hij kwijt was!
Als we een relatie met iemand hebben, verwachten wij ondersteuning en begrip van de andere persoon. Het is niet gemakkelijk een partner te hebben die ons altijd herinnert aan onze fouten en probeert ons te dwingen te veranderen. Nadina Night had een

Gigantische steenkringen in het Midden-Oosten! Wat zou het zijn?
Deze steencirkels bestaan al duizenden jaren, maar pas in 1920 werden ze voor de eerste keer in hun geheel waargenomen. Ze werden opgemerkt tijdens een vlucht met een vliegtuig over de Jordaan. Archeologen hebben ze de sierlijke naam “Big Circl

Zijn honden koppig? Dat blijken ze wel te zijn. Het bewijs is een opname die bijna 10 miljoen internetgebruikers heeft vermaakt
Honden houden in het algemeen van wandelen, apporteren en speels zonder riem rondrennen. Er zijn echter momenten waarop deze viervoeters liever gaan liggen en gewoon niets doen. Dat was een probleem dat de eigenaar van een golden retriever had, die z