Lachende toeristen zittend op een olifant. Ze hebben geen idee wat het dier heeft moeten doormaken, zodat zij erop kunnen rijden!

 Een reis naar Azië kan een van de mooiste ervaringen in het leven zijn. Een van de leukste attractie is om op een olifant te rijden, maar onder dat ogenschijnlijk bescheiden vertier ligt een verschrikkelijke waarheid. Deze korte trips zijn erg populaire toeristische attracties. Voor een kleine vergoeding kun je op een “vriendelijke reus” rijden en zo de eigenaar van het arme dier helpen om voor hun hele gezin inkomsten te verwerven.

De werkelijkheid is echter een beetje anders. Zoals je weet zijn olifanten wilde dieren die niet gemakkelijk te temmen zijn. Om ze rustig en gehoorzaam te maken, moeten ze een erg wrede procedure ondergaan, om te worden gebroken. Als ze erg jong zijn, op de leeftijd van 3-6, worden ze van hun moeder gescheiden. Ze worden geslagen en gebonden. Vaak worden ze vastgezet en een aantal dagen zonder voedsel en water achtergelaten. Olifanten geven dan de strijd op, ze weten dat ze hulpeloos zijn en overgeleverd aan de genade van de mens. Hun wil is gebroken! Dan beginnen ze erop te rijden, ze trucjes te leren en aantrekkelijke te maken om aan toeristen te worden getoond als een exotische attractie uit de regio. Sommige dieren overleven deze wrede procedure niet en sterven onder verschrikkelijke pijnen.


1

2

3bron : heftig.co

Met behulp van Google Maps ontdekt men het hele alfabet verstopt in steden.
Bij het zoeken naar een adres in Google Maps merkte Yousuke Ozawa iets op de virtuele gebouwen. Met behulp van satellietbeelden ontdekte hij dat de hoekpunten er in een paar plaatsen uitzien als de letters van het alfabet. Art Director droeg het zoekBekijk de wegen vanwaar je beter terug kunt keren!
Zelfs als je niet gelooft in geesten, vloeken en visitatie, zou het goed zijn om terug te keren, als je jezelf ooit op een van deze routes bevind… (quebec.autoblog.com) 1. A75 Kinmont Hetero, Schotland. Observatie meldingen van visitaties zijn

Ze Maakte Met Nagellak Een Patroon Op Het Wateroppervlak. Dan Doet Ze Haar Vinger Erin… Het Resultaat Is Verbluffend!
Heb je er genoeg van om je nagels op de traditionele manier te beschilderen en ben je op zoek naar iets alternatiefs?  De ideeën van Cute polish, een bekende youtube gebruiker, zou wel eens bij jouw smaak kunnen passen! In de film die we vandaag vo

Er verschuilt zich iets heel ongebruikelijks achter de deuren van een Coca-Cola automaat. Dergelijke wonderen vind je alleen in Shanghai!
Deze vintage Coca-Cola automaat in Shanghai verbergt prachtige en heerlijke geheimen. In feite leiden de automatische deuren naar een stijlvol rotsachtig interieur genaamd “Fles”. Behalve de bescheiden Coca-Cola automaat, de sandwich pers