Lachende toeristen zittend op een olifant. Ze hebben geen idee wat het dier heeft moeten doormaken, zodat zij erop kunnen rijden!

 Een reis naar Azië kan een van de mooiste ervaringen in het leven zijn. Een van de leukste attractie is om op een olifant te rijden, maar onder dat ogenschijnlijk bescheiden vertier ligt een verschrikkelijke waarheid. Deze korte trips zijn erg populaire toeristische attracties. Voor een kleine vergoeding kun je op een “vriendelijke reus” rijden en zo de eigenaar van het arme dier helpen om voor hun hele gezin inkomsten te verwerven.

De werkelijkheid is echter een beetje anders. Zoals je weet zijn olifanten wilde dieren die niet gemakkelijk te temmen zijn. Om ze rustig en gehoorzaam te maken, moeten ze een erg wrede procedure ondergaan, om te worden gebroken. Als ze erg jong zijn, op de leeftijd van 3-6, worden ze van hun moeder gescheiden. Ze worden geslagen en gebonden. Vaak worden ze vastgezet en een aantal dagen zonder voedsel en water achtergelaten. Olifanten geven dan de strijd op, ze weten dat ze hulpeloos zijn en overgeleverd aan de genade van de mens. Hun wil is gebroken! Dan beginnen ze erop te rijden, ze trucjes te leren en aantrekkelijke te maken om aan toeristen te worden getoond als een exotische attractie uit de regio. Sommige dieren overleven deze wrede procedure niet en sterven onder verschrikkelijke pijnen.


1

2

3bron : heftig.co

Ze werd aangevallen door verkrachters en toen kwamen er leeuwen achter haar vandaan… Wat er daarna gebeurde is gewoon ongelooflijk!
De VN heeft onlangs geschat dat ongeveer 70% van de relaties in Afrikaanse landen gebeurt door middel van geweld. Een bijzonder slechte situatie bestaat in Ethiopië, waar jonge vrouwen op brute wijze worden gedwongen tot een huwelijk. Het overgevenDenk Je Dat Dit Een Gebruikelijk Chocoladedessert Is? Je Hebt Het Helemaal Verkeerd! Kijk Maar Eens Wat Er Gebeurt.
Hou je van snoep? Zo niet, dan zul je na het bekijken van deze video van gedachten veranderen. Het is echt een magisch dessert! Na het toevoegen van de room gebeurt er iets bijzonders! Je gelooft het nog niet? Bekijk zelf maar de video op de volgende

Dit meisje heeft een ongelofelijk talent. Zie wat zij doet!
Deze vrouw creëerde een ongelofelijke kunst met haar eigen handen. Zara Forman tekent zonder een penseel. Enkel met de vingers. (ettoday.net)   Deze tekening lijkt op een kunstwerk.

Heb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!
De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te be