8 kruiden en specerijen die in je vensterbank zullen groeien

Gezond en lekker eten wordt steeds populairder. We proberen datgene te maken wat goed voor ons lichaam is om te eten. Zoals we wel weten, hoe verser de producten, hoe beter. Kruiden en specerijen zijn een integraal onderdeel van lekker eten.

En dankzij het feit dat je ze in je eigen vensterbank kunt planten, heb je ze altijd hen bij de hand. Het is niet moeilijk. Bekijk deze voorbeelden van planten die gemakkelijk in je eigen keuken te kweken zijn, en het zal je maaltijden met heerlijke smaken verrijken.aki.1. Oregano

Deze plant is niet erg veeleisend als het om grond gaat, maar heeft veel zon en voldoende water nodig. Het zaad moet op een diepte van ongeveer 0,5 cm in de grond worden geplant. Geef in het begin 3-4 keer per dag water, totdat de plant begint te groeien, geef dan om de andere dag.

ramboproducts

1


2. Melisse

De plant moet op ongeveer 2-15 cm afstand van andere planten in een pot komen te staan. Als je veel bladeren wilt hebben, snijd ze dan af zodra ze verschijnen.

homebargirl

2


3. Tijm

De wortels moeten ongeveer 15 cm diep komen. Bevochtig de bodem door te sproeien en plant de zaadjes op een diepte van ca. 1 cm. Laat de grond niet uitdrogen voordat de spruiten verschijnen. Tijm heeft een matige hoeveelheid water nodig.

shelleymakes

3


4. Salie

Gebruik in het begin een kleine pot, maar later het zal meer ruimte nodig hebben. Salie moeten in vochtige grond worden geplant.

stilenaturale

4bron : earthgrowngardening.com

Hij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!
Sinaasappelen zijn speciale vruchten. Ze smaken erg lekker en geven het lichaam veel voedingsstoffen. Geschat wordt dat ze per 100 g tot wel 50 mg vitamine C bevatten! Dat betekent dat het eten van een flinke sinaasappel de dagelijkse behoefte voor dHet is verbazingwekkend hoe kinderen zo overeenkomen met hun ouders! Deze foto’s laten dat goed zien, het hangt veel af van de genen!
Wanneer oudere in de familie ons vertellen hoe we lijken op onze ouders, lachen we en denken we erover. Maar het is waar voorouders geërfd gebaren, gezichtsuitdrukkingen, en kijken naar deze foto’s zien we dat er veel meer. Soms zijn de kinder

11 dingen die we van kinderen kunnen leren
Een karakteristieke eigenschap onder kinderen is oprechtheid. Ze zullen zonder aarzeling zeggen wat ze niet leuk vinden, zelfs als de waarheid lastig voor die persoon is. Ze zeggen openlijk wat ze denken en voelen. Deze eigenschap kan ook bij volwass

Dierenartsen van de dierenopvang kregen een melding over een hond die op straat rondliep. Toen ze hem zagen, waren ze geschokt!
Op een zonnige dag zag een vrouw op een straat in Los Angeles, een zieke hond lopen. Het dier was er zo slecht aan toe, dat niemand het benaderen durfde, maar de vrouw maakte er een foto van en stuurde die naar de meldkamer van de dierenopvang. Het w