8 kruiden en specerijen die in je vensterbank zullen groeien

Gezond en lekker eten wordt steeds populairder. We proberen datgene te maken wat goed voor ons lichaam is om te eten. Zoals we wel weten, hoe verser de producten, hoe beter. Kruiden en specerijen zijn een integraal onderdeel van lekker eten.

En dankzij het feit dat je ze in je eigen vensterbank kunt planten, heb je ze altijd hen bij de hand. Het is niet moeilijk. Bekijk deze voorbeelden van planten die gemakkelijk in je eigen keuken te kweken zijn, en het zal je maaltijden met heerlijke smaken verrijken.aki.1. Oregano

Deze plant is niet erg veeleisend als het om grond gaat, maar heeft veel zon en voldoende water nodig. Het zaad moet op een diepte van ongeveer 0,5 cm in de grond worden geplant. Geef in het begin 3-4 keer per dag water, totdat de plant begint te groeien, geef dan om de andere dag.

ramboproducts

1


2. Melisse

De plant moet op ongeveer 2-15 cm afstand van andere planten in een pot komen te staan. Als je veel bladeren wilt hebben, snijd ze dan af zodra ze verschijnen.

homebargirl

2


3. Tijm

De wortels moeten ongeveer 15 cm diep komen. Bevochtig de bodem door te sproeien en plant de zaadjes op een diepte van ca. 1 cm. Laat de grond niet uitdrogen voordat de spruiten verschijnen. Tijm heeft een matige hoeveelheid water nodig.

shelleymakes

3


4. Salie

Gebruik in het begin een kleine pot, maar later het zal meer ruimte nodig hebben. Salie moeten in vochtige grond worden geplant.

stilenaturale

4bron : earthgrowngardening.com

Een jongen zag iets in het meer… niemand die zo’n ontdekking had verwacht
De Tweede Wereldoorlog was het bloedigste gewapende conflict ooit in Europa. Er worden tegenwoordig nog steeds overblijfselen gevonden die uit deze periode dateren, wat herinnert aan de omvang en reikwijdte van het conflict. Een jongen uit Estland wa17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?
Jullie zijn waarschijnlijk allemaal eigenaar van een normale versie van producten uit deze lijst. Flessenwater, toiletpapier en t-shirts zijn vrij normale spullen die iedereen meestal in huis heeft. Zeer rijke mensen hebben een manier gevonden om all

Liefde zit meestal in de kleine dingen
Philippa Rice op vele manieren getalenteerd, ze is bijvoorbeeld een fantastische schilderes. Ze maakte een eenvoudige, maar mooie illustratie, die laat zien hoe geweldig het is om te leven met iemand waar je van houdt. Rice gebruikt geen harten, bloe

Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Hoewel we in de media vaak de slechte dingen te horen krijgen die elke dag in de wereld gebeuren, moeten we niet vergeten dat er elke dag om ons heen ook veel goede dingen gebeuren. Het is de moeite waard te praten over mensen die de wereld met klein