Ze was geschokt dat de man in de winkel zijn tong liet zien. Als je hem ziet zul je je ogen niet geloven!

In november 2014 werd Byron Schlenker uit New York aan het Guinness Book of World Records toegevoegd als de eigenaar van de grootste tong ter wereld. Zijn veertienjarige dochter, die ook de gelukkige eigenaar is van een gigantische tong, is runner up bij zijn wereldrecord. Ze benadrukt dat hij slechts een halve centimeter kleiner is dan die van haar vader!

De man gaat er prat op dat zijn tong bijna 8 cm breed is.

Hij is breder en dikker dan de nieuwste iPhone 6!

Verrassend genoeg hebben ze allebei geen problemen met eten of spreken. Hij begon zijn tong te bekijken sinds hij 15 jaar oud was. Op dat moment merkte hij dat hij iets groter was dan andere tongen. Hij kwam helemaal per ongeluk in het Guinness Book of World Records. Op een dag zag hij op televisie een Australiër, die opschepte dat hij de grootste tong van de wereld had. De man wist dat die van hem veel groter was en na door zijn vrouw en dochter te zijn overtuigd, besloot hij de wereld die van hem te tonen.

1

2bron : torontomesh.com

Facebook Comment
Toen deze jongen zijn vader zijn moeder zag zoenen, deed hij iets buitengewoons!
De band tussen moeder en kind is onmiskenbaar uniek. En als het kind mannelijk is, is de relatie is nog belangrijker – het observeren van papa en zijn houding ten opzichte van mama, leert een kleine man hoe om te gaan met vrouwen en hoe ze te bZe gaf 100 camera’s aan daklozen, en het resultaat van de campagne was geweldig!
Dit jaar organiseerde het Café Art, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Engeland, in juni een campagne, waarbij ze 100 camera’s aan daklozen gaven. De campagne had twee doelen. Het eerste was om daklozen zich door middel van kunst te late

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na

Ze Kocht Een Paar Citrusvruchten En Haalde Het Vruchtvlees Eruit. Vervolgens Goot Ze Er Gekleurde Gelei In. Het Resultaat? Geweldig!
Ik denk dat de meesten van jullie wel van smakelijke vruchtengelei houden. Ze roepen aangename herinneringen op van de zorgeloze kindertijd waar mensen graag aan terugdenken. Hun grootste voordeel is het gemak om het te maken en de onweerstaanbaar le