Hoewel hij slechts 23 jaar oud was, zorgde hij zonder aarzeling voor zijn zieke overgrootmoeder

Veel mensen klagen over jonge mensen die alleen maar naar hun telefoons staren en geen aandacht hebben voor de wereld om hen heen. Dat is niet helemaal waar. Het zijn verwende kinderen, net als de meeste oudere mannen. Maar dat geldt niet voor iedereen. Maar het is de moeite waard om te laten zien hoe het ook kan. De 23-jarige Jarryd Stonamen is een goed voorbeeld. Toen hij klein was, zorgde zijn overgrootmoeder voor hem. Nu ze de progressieve ziekte Alzheimer heeft, heeft ze zelf de hele dag verzorging nodig.
Jarryd zorgt zonder enige voorbehoud voor zijn 93-jarige overgrootmoeder, hij bereidt haar maaltijden, zorgt voor haar en brengt tijd door met haar door. Elke dag doet hij de radio aan, zodat zijn grootmoeder wakker wordt met prettige muziek. Op een dag vroeg hij haar om te dansen, en het geluk dat hij de zieke vrouw bracht was verbazingwekkend.

wnuczekZoals hij toegeeft, is het belangrijkste om voor elkaar te zorgen, zolang er nog tijd voor is. Zolang de persoon die het belangrijkste voor ons is nog steeds aanwezig is; later kun je alleen nog maar betreuren dat je niet genoeg tijd aan hen hebt besteed.

Het kan hem niet schelen dat hij zijn tijd niet zoals elke andere jongen van zijn leeftijd doorbrengt. De herinneringen die hij de rest van zijn leven heeft, zullen belangrijker zijn. De video die met veel vrienden werd gedeeld, is over de hele wereld bekeken.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Groenten en fruit met stromend water wassen is niet genoeg! Zie hoe je de pesticiden eraf moet wassen!
Zoals we weten is de winter voor mensen niet de beste tijd om gezond te eten. Het gebrek aan seizoensgebonden groenten en fruit dwingt ons om appels of tomaten in de supermarkt te kopen. Natuurlijk heeft iedereen het liefst ecologisch voedsel, dat inDeze man bouwde een prothese die goedkoper en beter is dan die welke beschikbaar zijn op de markt! Het verrassende is dat hij pas 19 jaar oud is!
Easton LaChappelle, geschokt door de prijs van een kunstgebit, begon aan zijn eigen modellen te werken. Zijn prothesen zijn net zo goed als op “de markt”, maar ze kosten enkele keren minder.  Hij heeft zijn kennis van robotica en prothes

Een hond werd voor een laatste rit meegenomen om voorgoed in slaap te worden gebracht. Toen deed hij iets aangrijpends.
Wie een hond of een kat heeft, weet heel goed dat er op een dag een moment zal komen waarop we afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeter. Het is heel erg moeilijk maaronvermijdelijk. Soms kan het nog moeilijker zijn omdat je de beslissing moet

Kijk hoe verschillend mensen $100 waarderen
De waarde van geld varieert nogal veel en hangt voornamelijk af van wie het in bezit heeft. Voor sommige mensen betekent een bepaalde hoeveelheid geld niets en voor anderen kan het een fortuin zijn. Dit werd goed aangetoond door een experiment dat we