Wist je dat deze planeet kleurvol is van boven? Nee? Neem een kijkje!


Hier het Zhangye Danxia Geological Park. Het ziet er geweldig uit!


2bron : mymodernmet.com

Terwijl Ze Deed Alsof Ze Sliep Filmde Ze Haar Baby! Dit Is Waarschijnlijk De Grappigste Film Die Ik Tot Nu Toe Heb Gezien!
Deze kleine baby is erg druk en kan er niet tegen als hij niet genoeg aandacht krijgt. Zijn moeder, Esther Anderson, besloten zijn gedrag te filmen. Ze lag naast hem met de telefoon in haar hand en ze deed alsof ze sliep. De peuter probeerde ten kostAls jij een hekel hebt aan jouw buren, dan is dit huis ideaal! Het is waarschijnlijk de mooist geïsoleerde plek ter wereld!
Dit gebouw, gelegen op het eiland Elliðaey. Van ongeveer 300 jaar geleden, het werd bewoond door vijf gezinnen die vissen en jagen papegaaiduiker nestelen op de kliffen.

Hoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!
Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een s

Hij was geschokt toen hij eens goed naar een foto van zijn dochter keek… Hij kon niet geloven dat er achter haar rug iets verborgen was! Zie jij iets achter haar?
Een vriend van de familie zette de raadselachtige foto op Reddit. Dit veroorzaakte een storm onder gebruikers, die ten koste van alles het mysterie willen verklaren. Maar veel werd er niet duidelijker. Manipulatie met behulp van Photoshop werd uitges