Hij sneed een gat in een aardappel en zette er een stengel in. Een paar weken later kreeg hij iets heel moois!

Rozen zijn prachtige bloemen die we vaak in de tuin planten. Ze zien er geweldig uit, geuren heerlijk en hun blaadjes zijn eetbaar. Ze passen mooi bij gladiolen, lelies en allerlei vaste planten. Hun unieke uitstraling zet aan tot het maken van diverse bloemstukken die het oog zullen behagen en de zintuigen stimuleren.

Rozenstruiken zien er het mooist uit als ze gegroepeerd worden en daarom is het goed om verschillende naast elkaar te planten. Daarvoor is het nodig om de planten te vermeerderen. Als je denkt dat dit een ingewikkelde zaak is, dan heb je het mis! Je hoeft geen expert in tuinieren te zijn. Alles wat je moet weten is de methode die we hieronder laten zien!

99


1. Graaf een smalle rechthoekige groeve met een diepte van 15-20 cm en doe er wat grof zand in. De laag moet 3-5 cm hoog zijn.

1


2. Selecteer een aantal gezonde stamrozen die je wilt vermeerderen. Ze moeten niet te dun zijn, en het is het beste als ze de dikte van een potlood hebben. Ze moeten van de bloei van dit jaar komen en een lengte hebben van 20-25 cm.

2


3. Verwijder alle bladeren, doornen en onnodige groei van de stengels.

Je kunt op de volgende pagina verdere instructies vinden.

3bron : boredomtherapy.com

Marine soldaat gered en omhelsden de kleine beestjes. Zie wat er uit kwam!
KToen de marine soldaat, vier kleine konijntje zag, dichtbij de dode moeder, wist hij direct wat hij moest doen. Er ontwaakte in hem een held, dus de man nam de konijntjes naar de basis.   Voor maanden vele uren wijdde hij een kans om te leven hazenDe dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.
Plezier hebben in het zwembad is een geweldige manier om op een warme dag af te koelen en een kans om samen met vrienden te zijn. Helaas loopt een aangename middag niet altijd goed af. Het verhaal van Johnny Jackson toont aan dat ouders altijd goed m

De ongelooflijke kracht van dromen! Ontdek wat je kunt leren als je er goed op let!
Dromen zijn een weerspiegeling van onze fantasie, hoop en vrees. Ze zijn meestal prettig en eenvoudig, maar soms ook moeilijk. We kunnen er onbekende personen in ontmoeten, en vreemde dingen en situaties meemaken. In dromen kunnen we ook onze geliefd

Een zelfgemaakte groentemix, of hoe je gezonde kruiden kunt maken zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen! Het is makkelijker dan je denkt!
Zelfs de beste en de duurste gerechten zullen niet lekker smaken als je niet de juiste kruiden gebruikt. We kunnen soep maken met het meest perfecte vlees ter wereld, maar als het niet wordt gekruid, zal het saai en smakeloos zijn. Het is niet altijd