Hij sneed een gat in een aardappel en zette er een stengel in. Een paar weken later kreeg hij iets heel moois!

Rozen zijn prachtige bloemen die we vaak in de tuin planten. Ze zien er geweldig uit, geuren heerlijk en hun blaadjes zijn eetbaar. Ze passen mooi bij gladiolen, lelies en allerlei vaste planten. Hun unieke uitstraling zet aan tot het maken van diverse bloemstukken die het oog zullen behagen en de zintuigen stimuleren.

Rozenstruiken zien er het mooist uit als ze gegroepeerd worden en daarom is het goed om verschillende naast elkaar te planten. Daarvoor is het nodig om de planten te vermeerderen. Als je denkt dat dit een ingewikkelde zaak is, dan heb je het mis! Je hoeft geen expert in tuinieren te zijn. Alles wat je moet weten is de methode die we hieronder laten zien!

99


1. Graaf een smalle rechthoekige groeve met een diepte van 15-20 cm en doe er wat grof zand in. De laag moet 3-5 cm hoog zijn.

1


2. Selecteer een aantal gezonde stamrozen die je wilt vermeerderen. Ze moeten niet te dun zijn, en het is het beste als ze de dikte van een potlood hebben. Ze moeten van de bloei van dit jaar komen en een lengte hebben van 20-25 cm.

2


3. Verwijder alle bladeren, doornen en onnodige groei van de stengels.

Je kunt op de volgende pagina verdere instructies vinden.

3bron : boredomtherapy.com

10 geweldige plekken in de wereld. Als je er nog niet bent gewoon, pak je spullen en ga direct.
De wereld is een geweldige plek. In elk land, in elke hoek zijn er zoveel plekken dat je verast. Misschien is het dichtbij jou huis, misschien moet je lang reizen maar dat is het altijd waard. Bekijk de 10 geweldige plekken. 1. Velden met tulpen in NDe fotograaf is geschorst tijdens de spinnende danser. Het is mooi en geweldig, bekijk het zelf!
Fotograaf Jeffrey Van houtte met Norvell Jefferson is een creatieve agency gecreëerd bij een serie foto’s en video’s, welke de elegante bewegingen van de dansers zijn opgenomen. Deze shot is gemaakt door het harde werken van het team en

Zie hier de kleine huizen die zijn verdwenen tijdens de winter. Als u een pauze nodig heeft, is dit de perfecte plek.
Wanneer het ijs aan het kraken is tijdens de forst, en de sneeuw vlokken op de neuzen vallen dan komt er een mooie winter aan. Echter zijn de mooiste plekken ver weg van de bewoonde wereld, waar de ploegen en zout gaan toegang tot hebben. Hier is een

Hij Pakte Een Klein Ei. Toen Begon Het Te Kraken, Stond Ik Doodstil. Kijk Eens Wat Er Uit Het Ei Kwam!
Het wonder van de geboorte… iets dat de mens noch enig ander schepsel in de wereld ooit zal begrijpen. Er is waarschijnlijk niets boeiender, dan de mogelijkheid om te kijken terwijl de wereld een volgende schattige baby verwelkomt. Een man pakt