Ze omhelsde haar zieke zus met arm! Niemand verwachtte wat verder gebeurde!

Deze tweeling kwamen ter wereld heel vroeger dan verwacht!

Kyrie en Brielle Jackson worden 12 weken vroeger geboren! Hun organen waren niet helemaal ontwikkeld en daarom hun overlevingskans was heel klein!


blizniaczki

 

De tweeling werd in aparte couveuses geplaatst. De toestand van één van de zussen geleidelijk verbeterde. Brielle nam geleidelijk in gewicht toe en haar toestand begon te stabiliseren!  

blizniaczki1
Deze baby is net de wereld binnen gekomen. Hij is zo lief dat ik niet kan stoppen met kijken!
Wanneer we spreken over lieve dieren, denken we toch eerst aan pups en kittens… en vergeet al die andere mooie kleine wezens die ook op deze aarde rondlopen. Het is mogelijk dat je ze nog nooit hebt gezien… Nou – het wordt tijd om hLang afgevraagd wat deze vrouw maakt… De waarheid heeft mij verrast!
Een reclame voor een product, is het belangrijkste… gevoel voor humor :). Bekijk het en ik kwam met het idee van de maker van het bekende merk (die – raadsel waarvan de oplossing aan het eind filmpje :) ).

Een paar redenen waarom je dagelijks gember zou moeten eten. Je zult versteld staan welke veranderingen er in je lichaam plaats zullen vinden!
Gember is voor Aziaten een must voor veel gerechten en een effectieve remedie voor verschillende ziekten. De helende eigenschappen ervan zijn enorm! Het verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de concentratie en geneest hoofdpijn en verkoudheid. Als j

Iedereen in Japan is weg van dit dier!
Er is geen betere plaats dan Japan om zulke duidelijk zichtbare trends te kunnen zien. Als er iets in de mode raakt, dan is het hele land er direct gek op. Het is niet anders voor dit mooie pluizige diertje. Op het eerste gezicht lijkt het een klein