Een jongen zag iets in het meer… niemand die zo’n ontdekking had verwacht


Toen men aan de rand begon te graven, vonden de onderzoekers iets hards dat een metaalachtig geluid gaf.

qc9Q6iG


Tijdens het graven bleek dat er op het mysterieuze object een luik zat.

dpdHSul


Het werk werd snel en efficiënt worden uitgevoerd, en tot verbazing van iedereen, werd er al snel een tank uitgetrokken.

Ben jij benieuwd hoe de verzonken machine eruit zag? Op de laatste pagina kun je een foto van de volledig uitgegraven tank vinden. 

i2QhwoYbron : imgur.com

Een hond werd voor een laatste rit meegenomen om voorgoed in slaap te worden gebracht. Toen deed hij iets aangrijpends.
Wie een hond of een kat heeft, weet heel goed dat er op een dag een moment zal komen waarop we afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeter. Het is heel erg moeilijk maaronvermijdelijk. Soms kan het nog moeilijker zijn omdat je de beslissing moetDeze man heeft stiekem zijn gekke kat gefilmd. De resultaten zullen je doen huilen van het lachen!
Zie Luna in actie. Wees gewaarschuwd, je zult huilen van het lachen! Vond je deze brutale kat leuk? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

15 verschillen tussen moeder en vader. No. 8 is het meest schokkend!
6. Verkleden voor Halloween… de jongen is vast van plan om te gaan dansen. 7. Winkelen… 8. Plezier hebben buitenshuis. 9. Veilig in slaap in de armen van mama en papa… 10. Samen met hun ouders kennismaken met nieuwe smaken.

15 foto’s van mensen van over de hele wereld die elkaar raken en een moment van reflectie te dwingen. Begin waarderen wat je hebt!
6. Een meisje met een geweer om haar familie tegen ISIS te beschermen 7. Een kind dat 11 dagen in een Siberisch bos heeft doorgebracht 8. Het gezicht van een Chinese mijnwerker 9. Een arme boer en zijn goed opgeleide zoon 10. Boeddhistische monnik di