Een jongen zag iets in het meer… niemand die zo’n ontdekking had verwacht

De Tweede Wereldoorlog was het bloedigste gewapende conflict ooit in Europa. Er worden tegenwoordig nog steeds overblijfselen gevonden die uit deze periode dateren, wat herinnert aan de omvang en reikwijdte van het conflict. Een jongen uit Estland was zo gelukkig om een van deze overblijfselen uit de jaren 1939-1945 te vinden. 

Een jong kind liep in de buurt van een meertje met de naam Matasjarv (oostelijke provincie Viru, Estland), toen hij iets vreemds opmerkte. Op een bepaald punt liep een brede greppel het meer in, maar het was geen weg of pad. De jongen was nieuwsgierig hoe de opening in de grond was ontstaan, en vertelde wat hij had gezien aan volwassenen. Ze besloten de plek te onderzoeken. Zoals later bleek lag in het meer een overblijfsel uit de oorlog, dat een flink gat had achtergelaten toen het in het water was gegleden.


wojna-pas


De nieuwsgierige inwoners van naburige dorpen probeerden er zelf achter te komen wat er op de bodem van het meer lag.

AolSjoS


De ontdekking bleek zo groot te zijn dat ze de autoriteiten op de hoogte stelden.

sAB0ozU


Om erachter te komen wat er in het water lag, moest er gespecialiseerde apparatuur worden gehuurd.

Wat waren de resultaten van het onderzoek? Je kunt er meer over lezen op de volgende pagina. 

Z5q5vZcbron : imgur.com

Facebook Comment
Raad wat achter dit kastje staat! Wat deze ouders deden is een supertoffe verrassing.
Wanneer dit huis werd gebouwd, was die jongen 2 jaar oud. Deze kamer dient als een kast voor onnodige dingen, vooral vanwege helling van het dak. De kamer werd met linoleum en oude beschot bedekt en had een oude lichtschakelaar. goer.org De ingang toEen dakloze vrouw vroeg in een restaurant naar wat restjes. Iedereen negeerde haar en plotseling gebeurde er iets magisch.
Een meisje genaamd Carmen ging op een dag met haar vriend naar een restaurant. Tijdens het wachten op hun bestelde maaltijd, merkte ze een dakloze vrouw op, die bezoekers vroeg om restjes. Iedereen negeerde haar en deed alsof ze haar niet opmerkten.

Een man verdwaalde in de Zwitserse Alpen en toen deed DIT hem stoppen. Hij liet zien dat katten prima gidsen zijn
Het voorbeeld van deze verbluffende kat bewijst dat niet alleen honden met succes als reddingsdieren kunnen werken. Het blijkt dat ook katten prima kandidaten voor dat werk zijn, omdat ze net zo slim en behulpzaam zijn. Een Hongaar, met de gebruikers

Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …
George Bernard Shaw zei eens dat hoe meer mensen hij ontmoette, hoe meer hij van dieren hield… en als je een aantal van de verhalen leest, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn. Twee agenten, Keith Day en Justin Adams reden in hun au