Hij redde dit dier van een wrede behandeling. Toen de stier zag waar hij op zou komen te liggen, deed hij iets ongelooflijks!

Een stier met de naam Bandit had zijn hele leven in een kleine box doorgebracht waarin hij niet vrij kon bewegen. Zijn lot zou er waarschijnlijk nog steeds duister uitzien, als er niet was ingegrepen door een organisatie voor het helpen van dieren. Medewerkers wilden hem een waardig leven geven en tegen elke prijs bevrijden uit de handen van zijn wrede eigenaar. Daarnaast besloten ze hem te belonen voor alles wat hij had meegemaakt.

Ze maakten een ruime, comfortabele box met een bed van hooi. Het dier voelde zich geweldig in zijn nieuwe omgeving. Zodra hij werd losgelaten begon hij op en neer te springen en ging met groot vertoon van blijdschap en dankbaarheid liggen. Helaas zijn anderen niet zo gelukkig.Ze worden in te kleine hokken gezet. Dat is niks anders dan extreem geweld, waar maar zelden over wordt gesproken. Het industrieel fokken van dieren heeft maar weinig te maken met een menswaardige behandeling. De dieren worden in te kleine kooien opgesloten, waar ze bijna hun hele leven staan. Veel mensen staan behoorlijk onverschillig tegenover hun lot.

uratowany-byk

Pagina 1 van 1Deze 31-jarige had genoeg van de hoge huurlasten. Het was dapper van hem om dat te doen… Maar kijk eens naar dit huis!
Mensen kopen meestal een huis met 2-4 kamers voor honderdduizenden dollars. Alek Lisefski, een 31-jarige ontwerper van websites, besloot een klein huis te bouwen van 8×20 voet voor $30.000. Er is geen ruimte voor nutteloze dingen, dus Alek is weDeze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil

15 redenen waarom je moet ONMIDDELLIJK moet stoppen met het drinken van melk! Nummer 15 is het meest schokkend!
Toen we jong waren werd steeds herhaald dat we melk moesten drinken om sterk en gezond te worden. Zonder melk was dat niet mogelijk! Het beste was om voor het ontbijt of avondeten een glas te drinken om de botten sterk te maken en ziekten weg te houd

Hij loste ‘s werelds grootste Rubik’s kubus op in meer dan 7 uur! Kijk maar eens hoe hij het deed.
Een eenvoudige Rubik’s kubus is geen uitdaging voor u? Misschien is het tijd voor iets extremer. De standaard kubus heeft afmetingen van 3x3x3. Deze man loste deze monsterlijk grote 17x17x17 kubus op in meer dan 7 uur. Zou jij het sneller kunne