Make-up kan wonderen verrichten. Zie opmerkelijke metamorfoses waar je van onder de indruk zult zijn!

Vrouwen zijn zich er terdege van bewust dat make-up wonderen kan doen. Door oogschaduw, bronzers, blush, en highlighters te gebruiken, kunnen ze hun gezicht een hele nieuwe look geven. Je hoeft alleen maar de regels kennen van het modelleren en contouren om het beste in je uiterlijk naar boven te halen. Voor het manipuleren van licht en schaduw gebruiken we bijna dezelfde technieken die schilders en fotografen gebruiken.

Voor het ophalen en versterken van gelaatstrekken moet je minimaal twee contrasterende kleuren gebruiken. De lichtere kleur moet in de kleur van de huid zijn en de andere één of twee tinten donkerder. Levendige kleuren verhelderen gebieden zoals het voorhoofd en de ogen, en geven het een stralende teint, terwijl donkere kleuren de natuurlijke kenmerken versterken.

De 22-jarige Goar Avetisyan is ondanks haar jonge leeftijd al een gewild en gewaardeerd kunstenaar. In plaats van ze te schilderen of te fotograferen, is ze in staat vrouwelijke gezichten onherkenbaar te veranderen.
Ze doet dit zo goed dat bijna alle websites over haar schrijven, en foto’s van de ongelooflijke metamorfoses overstromen dagelijks de sociale media. Bekijk hier de resultaten van haar werk!

1

2 3

4 5
Oscar De Kat Voorspelde De Dood Van 50 Patiënten In Dit Gezondheidscentrum.
Vele studies hebben een gunstig effect van dieren op de rehabilitatie van patiënten aangetoond. Er zijn echter individuen waarvan de aanwezigheid aan het bed zeer ongewenst is.   Patiënten van het Steere House Medisch Centrum op het eiland maken zDe Toeristen Merkten Dat Ze Werden Gevolgd Door Een Roedel Wolven. Bekijk Wat Er Vervolgens Gebeurde!
Waarschijnlijk heeft ieder van ons onheilspellende verhalen gehoord over roedels wolven die achter een paardenslee aan jagen. Deze mensen ervoeren iets dergelijks. De achtervolging bleek minder beangstigend dat je zou verwachten. Waarschijnlijk werd

Ik Dacht Dat Deze Man Het Arme Dier Pijn Wilde Doen! De Waarheid Verraste Me Volledig!
Toen ik een stukje van deze video zag, dacht ik dat deze man de arme kat pijn wilde doen. Het bleek dat ik het verkeerd had. Hij wilde hem helpen! De arme kat zat in grote problemen! Zijn hoofd zat vast in een plastic yoghurtpak. De man zag hem naast

“Ik hoop dat je dit bericht deelt…” De oproep van een acteur ontroert je!
Als we rijke en beroemde mensen zien, lijkt het vaak alsof hun leven over rozen gaat, maar dat is niet altijd zo. Dit zijn mensen met dezelfde problemen en moeilijkheden als gewone mensen. Op de fanpagina van de acteur Keanu Reeves, Before Christmas,