Make-up kan wonderen verrichten. Zie opmerkelijke metamorfoses waar je van onder de indruk zult zijn!

Vrouwen zijn zich er terdege van bewust dat make-up wonderen kan doen. Door oogschaduw, bronzers, blush, en highlighters te gebruiken, kunnen ze hun gezicht een hele nieuwe look geven. Je hoeft alleen maar de regels kennen van het modelleren en contouren om het beste in je uiterlijk naar boven te halen. Voor het manipuleren van licht en schaduw gebruiken we bijna dezelfde technieken die schilders en fotografen gebruiken.

Voor het ophalen en versterken van gelaatstrekken moet je minimaal twee contrasterende kleuren gebruiken. De lichtere kleur moet in de kleur van de huid zijn en de andere één of twee tinten donkerder. Levendige kleuren verhelderen gebieden zoals het voorhoofd en de ogen, en geven het een stralende teint, terwijl donkere kleuren de natuurlijke kenmerken versterken.

De 22-jarige Goar Avetisyan is ondanks haar jonge leeftijd al een gewild en gewaardeerd kunstenaar. In plaats van ze te schilderen of te fotograferen, is ze in staat vrouwelijke gezichten onherkenbaar te veranderen.
Ze doet dit zo goed dat bijna alle websites over haar schrijven, en foto’s van de ongelooflijke metamorfoses overstromen dagelijks de sociale media. Bekijk hier de resultaten van haar werk!

1

2 3

4 5
15 situaties die iedereen die het altijd koud heeft goed begrijpt.
Het hoeft niet midden in de winter te zijn om steeds last van koude botten te hebben. Iedereen die koud is kent dat, maar vooral degenen voor wie een warme deken en hete thee altijd een vaste metgezel en beste vriend is. Er valt niets aan te doen, teHij deed een dode muis in een pot gevuld met Mountain Dew. Na 30 dagen keek hij er weer in. Je wilt niet weten wat hij zag!
Ik wed dat je je afvraagt waarom iemand zo’n experiment zou willen doen? Ik zal het je uitleggen. Een tijdje geleden kwam het geval Ronald Ball in de publiciteit. Naar eigen zeggen vond hij na het openen van een blikje Mountain Dew er een dode muis

Een kat brak in het huis van deze man in en een veroorzaakte een flinke puinhoop
We weten allemaal wel dat iemand onze hulp alleen maar vraagt wanneer ze iets nodig hebben. Ze doen net alsof ze helemaal niets willen, maar na verloop van tijd blijkt dat ze ons toch om een gunst gaan vragen. Een kat met de naam Sandwich handelde pr

De meest kleurrijke gebouwen ter wereld! Kijk hoe mensen in verschillende landen hun huizen versieren.
Wij willen in een leuke buurt wonen waar de huizen en straten goed zijn onderhouden. Meestal kiezen we subtielere kleuren die mooi samengaan met de omgeving.   Bekijk deze huizen uit de hele wereld, waar de kleuren onbegrensd waren. Zoek uit wat ter