Make-up kan wonderen verrichten. Zie opmerkelijke metamorfoses waar je van onder de indruk zult zijn!

Vrouwen zijn zich er terdege van bewust dat make-up wonderen kan doen. Door oogschaduw, bronzers, blush, en highlighters te gebruiken, kunnen ze hun gezicht een hele nieuwe look geven. Je hoeft alleen maar de regels kennen van het modelleren en contouren om het beste in je uiterlijk naar boven te halen. Voor het manipuleren van licht en schaduw gebruiken we bijna dezelfde technieken die schilders en fotografen gebruiken.

Voor het ophalen en versterken van gelaatstrekken moet je minimaal twee contrasterende kleuren gebruiken. De lichtere kleur moet in de kleur van de huid zijn en de andere één of twee tinten donkerder. Levendige kleuren verhelderen gebieden zoals het voorhoofd en de ogen, en geven het een stralende teint, terwijl donkere kleuren de natuurlijke kenmerken versterken.

De 22-jarige Goar Avetisyan is ondanks haar jonge leeftijd al een gewild en gewaardeerd kunstenaar. In plaats van ze te schilderen of te fotograferen, is ze in staat vrouwelijke gezichten onherkenbaar te veranderen.
Ze doet dit zo goed dat bijna alle websites over haar schrijven, en foto’s van de ongelooflijke metamorfoses overstromen dagelijks de sociale media. Bekijk hier de resultaten van haar werk!

1

2 3

4 5
Facebook Comment
Steekt deze pees in jouw pols ook uit? Je zult versteld staan wat dat betekent! Bij 15% van de mensen kan je hem niet zien!
Verstandskiezen, amandelen, het staartbeen en spieren die je oren kunnen bewegen zijn slechts een paar dingen die resten van de evolutie. Het zijn de overblijfselen van de geschiedenis die ons herinnert aan onze voorouders en wat we van hen hebben geLachende toeristen zittend op een olifant. Ze hebben geen idee wat het dier heeft moeten doormaken, zodat zij erop kunnen rijden!
 Een reis naar Azië kan een van de mooiste ervaringen in het leven zijn. Een van de leukste attractie is om op een olifant te rijden, maar onder dat ogenschijnlijk bescheiden vertier ligt een verschrikkelijke waarheid. Deze korte trips zijn erg pop

Dit varken is bekender dan alle dansers op YouTube!
Wanneer er een nieuwe hit van een bekende zanger is, loopt het aantal views van zo’n hit in de miljoenen. Zo’n treffer is meestal gebaseerd op een nietszeggende, korte tekst die wordt aangevuld met een videoclip. Dat voorkomt echter niet dat zo

Wijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.
Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op h