Wrede Inwoners Lieten Deze Wolf In Een Kooi! Ze Wilde Dat Hij De Ezel Zou Opeten! De Reactie Van De Dieren Was Geweldig!

Eén van de mooiste dingen die kan gebeuren in het leven is vriendschap! Dit gevoel wordt nog mooier als het om dieren gaat… en zelfs om twee verschillende soorten!

In het Albanese dorp Patok, vond in 2007 een wrede gebeurtenis plaats. Verschillende bewoners vingen de wolf en lieten hem in een kooi met een ezel.


1Zij hoopten dat het wilde dier onmiddellijk de arme ezel aan zou vallen! Maar dat gebeurde helemaal niet!

De dieren raakte met elkaar bevriend! Ze vochten niet. Ze stonden ineengedoken in de afgesloten ruimte.

2bron : care2.com

Facebook Comment
Veel Mensen Adviseerden Haar Deze Moedervlek Weg Te Laten Halen. Ze Deed Het Niet, En Tegenwoordig Heeft Ze Per Dag 287.000 Views Op Haar Profiel!
De 22-jarige danseres Cassandra Naud werd geboren met een grote moedervlek onder haar rechteroog. Toen ze jong was, smeekte ze dit stigma te laten verwijderen. Nu is ze er zelfs blij mee dat ze het heeft. Ze waardeert haar unieke look die haar helptDeze kerel reed meer dan 200 000 km binnen 600 dagen. Je moet zijn reisfilmpje zien. Het is echt waard om te zien!
Alex Chacon nam een camera mee tijdens zijn reis op een motorfiets. Deze camera heeft een 360 graden draaifunctie die maakt dat men alles kan opnemen wat rond de fotograferende persoon zich bevindt.   Bron: Alex Chacon

De dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.
Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over ee

25 mensen die een slechtere dag hebben gehad dan jij
Er zijn soms van die dagen dat je er niet meer tegen kunt. Denk je bij jezelf “waarom moest mij dit overkomen” wanneer je jouw sleutel breekt in de deur, een lekke band krijgt of als je auto ’s morgens niet wil starten en je niet naar je werk k