De baby’s van een witte leeuw en een witte tijger. Dit zijn waarschijnlijk de mooiste dieren ter wereld!

Er wordt geschat dat er 1.200 witte tijgers en ongeveer 300 witte leeuwen op de wereld zijn. Het zijn zeker de meest zeldzame soort katten in de wereld! Vorig jaar was er een speciale gebeurtenis bij het T.I.G.E.R.S. Sanctuary. Er werden vier prachtige kittens geboren. Hun moeder is een witte tijger en de vader is een witte leeuw. De kleine jongen zijn heel erg leuk. Ze werden Yeti, Odlin, Sampson en Apolla genoemd. De dieren werden geclassificeerd als lijgers, een kruising tussen een leeuw en een tijger.

Zo’n soort verbintenis zou in de natuur waarschijnlijk nooit voorkomen! Lijgers worden meestal groter dan tijgers en leeuwen. De mannetjes zijn steriel, maar de vrouwtjes zijn volledig in staat om zich voort te planten. In gevangenschap varieert hun levensduur van 15 tot 20 jaar. Dat is verscheidene jaren meer dan een gemiddeld individu in het wild!

3

7

4bron : boredomtherapy.com

De coach merkte dat twee jongens niet meer naar de training kwamen. Wat hij bij hen thuis zag was angstaanjagend!
Twee broers uit Pittsburgh had geen gemakkelijk leven. Hun ouders waren lange tijd verslaafd aan drugs en alcohol. Vanwege de vreselijke verwaarlozing verloren zij hun ouderlijke rechten en de jongens werden meegenomen naar een pleeggezin. Het was da3 schadelijke stoffen die niet in nagellak zouden moeten zitten. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert!
Gelakte nagels ziet er echt mooi uit. Voor een belangrijke gebeurtenis of bij een ontmoeting met vrienden willen we graag dat onze handen er verzorgd uitzien. We doen een laag fraai gekleurde nagellak op onze nagels zonder ons af te vragen wat de gev

Als je de zakjes silicagel die je bij een nieuw paar schoenen krijgt weggooit, dan maak je een grote fout! Je zult niet geloven waar je ze voor kunt gebruiken!
Na het kopen van iets nieuws vinden we vaak een klein zakje silicagel. We weten meestal niet waar het voor is, of we denken dat het niet nuttig is en gooien het weg. We maken een grote fout! De kleine balletjes absorberen vocht en beschermen echt teg

Heb je je ooit afgevraagd waarom appels uit supermarkten altijd glanzend en vlekkeloos zijn? Ontdek wat ze er perfect uit doet zien!
Tijdens het winkelen bij de supermarkt gaan we vaak naar de afdeling groente en fruit om onderweg de groente en fruit weer aan te vullen. Hoewel we allemaal heel goed weten dat het beter is om ze op de markt te kopen, worden we vaak verleid door de a