Een vrouw in de winkel had geen geld meer… ze had beslist niet verwacht, wat er even later gebeurde

De Duitse boekenschrijver Dirk-Oliver Lange ging naar de winkel om snel een paar boodschappen te doen. Hij werd geconfronteerd met een situatie waarover hij besloot op Facebook te schrijven.

Kijk maar wat hem overkwam! “Ik ging naar de winkel om wat koffie te kopen. Een bejaarde vrouw stond voor mij. Ze was bescheiden gekleed, maar heel netjes. Het was haar aan te zien dat haar leven moeilijk was geweest, en haar boodschappen getuigden ervan dat ze helemaal alleen was. Haar mandje bevatte slechts wat brood, vlees, melk en chocolade.


De kassier scande de producten en zei:

Dat is dan € 2,18.

 

De oude dame trok niet haar portemonnee, maar haalde een handvol munten uit haar zak, die ze begon uit te tellen. Iedereen was erg geirriteerd. De kassiere en de persoon voor mij, die zag wat er gebeurde, rolden hun ogen van verontwaardiging.

2bron : facebook.com

Tijdens een tocht door het Sinaï-schiereiland heeft deze fotograaf iets ongewoons gevonden. Het mocht hier nooit terechtkomen!
Als je ooit toevallig door het Sinaï-schiereiland in Egypte loopt, kun je dit surrealistische beeld vinden. Als je dit ziet, kan je mentale gezondheid van streek raken. Honderden theaterstoelen, gelegen in de buurt van de bergen in het midden van deSommige Interessante Feiten Die Je Niet Wist! Heb Je Ooit Gehoord Dat Watermeloenen Bosbessen Zijn, En Pinda’s Geen Noten ?!
Het leven verrast ons voortdurend. Soms is wat duidelijk lijkt te zijn dat in feite niet! Over deze feiten zul je zeker niet leren op school. Sommigen kunnen schokkend zijn!  1. Een Barbiepop had een voornaam en een achternaam. Haar naam was Barbara

Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!
Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen. Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had alti

3 heerlijke recepten voor desserts zonder suiker en bloem! Smaakt geweldig, zonder je lichaam te belasten!
Mensen zijn verdeeld in twee fundamentele groepen: mensen die van desserts houden en degenen die gek zijn op desserts :) Dit wordt vergemakkelijkt door de magie van de maag waar zelfs geen kleine aardappel meer in past, maar nog wel ruimte heeft voor