Wetenschappers vinden voetafdrukken van dinosaurussen op de vreemdste plaats: op de 300-meter hoge muur!

Net buiten Surve in Bolivia ligt de stad Cal Orcko. Op de kalkstenen muur kun je meer dan 462 sporen van dinosaurussen zien.

De rotsen waren ooit een simpele modderige weg. Het is opwindend om sporen in de wand te vinden, die bijna 300 meter hoog is.


(Ryan Greenberg)

1

De grootste rotssporen van dinosaurussen ter wereld. 

En dat het een modderige weg was die door de tektonische bewegingen na meer dan 68 miljoen jaar is veranderd in een verticale kalkstenen rots. Dit stelt ons in staat om de grootste reeks rotssporen van dinosaurussen ter wereld te zien.
Deze Kunstenaar Toont Nieuwe Gezichten Van Beroemde Filmposters. De Een Beter Dan De Andere!
Jaemy Choong heeft er talent voor filmposters op de juiste plaats te zetten, zodat ze goed in de werkelijkheid passen. De resultaten van zijn plezier met posters en perspectief kunnen worden gevolgd op het internet. Hij publiceert al zijn werken op I13 Creatieve Verjaardagstaarten Die Iedere Jarige Op Prijs Zal Stellen! Welke Cake Doe je het meest?
Om belangrijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea, enz. te vieren, willen we dat evenement een uniek karakter geven. En dus besluiten we vaak een cake te maken om het te vieren. Hieronder vindt je taarten die zo fantastisch zijn d

Een 92-jarige man neemt afscheid van zijn geliefde vrouw door een buitengewone lied voor haar te zingen
Muziek en liefde gaan vaak hand in hand. Veel geliefden hebben hun eigen favoriete liedje dat hen beiden herinnert aan de meest prachtige en ontroerende momenten in hun relatie. Velen van jullie zullen deze woorden vast bevestigen – daar ben ik 100

Wanneer je erachter komt wat men doet met de doden in een vliegtuig, zul je niet meer willen vliegen. Heb je je ooit afgevraagd wat er met de lichamen gebeurt?
Vliegen is statistisch gezien het veiligste vervoermiddel. Het groeiende aantal oudere passagiers en de toenemende populariteit van vliegen zorgt voor meer doden aan boord. Wat te doen in zo’n situaties? Waar wordt het lichaam bewaard? Dit onderwer