Wetenschappers vinden voetafdrukken van dinosaurussen op de vreemdste plaats: op de 300-meter hoge muur!

Net buiten Surve in Bolivia ligt de stad Cal Orcko. Op de kalkstenen muur kun je meer dan 462 sporen van dinosaurussen zien.

De rotsen waren ooit een simpele modderige weg. Het is opwindend om sporen in de wand te vinden, die bijna 300 meter hoog is.


(Ryan Greenberg)

1

De grootste rotssporen van dinosaurussen ter wereld. 

En dat het een modderige weg was die door de tektonische bewegingen na meer dan 68 miljoen jaar is veranderd in een verticale kalkstenen rots. Dit stelt ons in staat om de grootste reeks rotssporen van dinosaurussen ter wereld te zien.
Facebook Comment
21 verbazingwekkende Röntgenfoto’s – je gelooft niet wat je ziet!
Dankzij radioactieve stralen, heeft de geneeskunde een grote sprong gemaakt – daardoor hebben de Artsen veel meer mogelijkheden en kansen om inwendige verwondingen te vinden en te behandelen. Het gebeurt vaak, dat je er op een röntgenfoto geweOntdek Het Verhaal Van Acer, Een Van De Kleinste Paarden Ter Wereld. Glimlach Gegarandeerd!
De populaire stelregel zegt dat klein ook mooi is. Die waarheid werkt helaas zelden in het leven en in relaties. Toch kan niemand de schoonheid van Acer ontkennen. Zijn “indrukwekkende” 22 cm hoogte maakt hem tot het kleinste paard in het

Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.
Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle o

Wat de pinguïn deed versaste iedereen! Bekijk wat er kwam tot de redding!
De kleine pinguïn bracht hemzelf in serieuze problemen! Hij werd omringd door een groep orka’s, die zou kunnen blijken te zijn een heerlijk hapje te zijn.