Wetenschappers vinden voetafdrukken van dinosaurussen op de vreemdste plaats: op de 300-meter hoge muur!

Net buiten Surve in Bolivia ligt de stad Cal Orcko. Op de kalkstenen muur kun je meer dan 462 sporen van dinosaurussen zien.

De rotsen waren ooit een simpele modderige weg. Het is opwindend om sporen in de wand te vinden, die bijna 300 meter hoog is.


(Ryan Greenberg)

1

De grootste rotssporen van dinosaurussen ter wereld. 

En dat het een modderige weg was die door de tektonische bewegingen na meer dan 68 miljoen jaar is veranderd in een verticale kalkstenen rots. Dit stelt ons in staat om de grootste reeks rotssporen van dinosaurussen ter wereld te zien.
Facebook Comment
Verveel je je tijdens het wachten op het groene licht? Speel met de persoon aan de andere kant van de straat Straat Pong!
StreetPong is een spel dat – we weten het zeker – de wereld zal veranderen! Het uitgangspunt voor de makers werd het probleem van lang wachten op het groene licht voor het zebrapad. Wachten zal nooit meer een vervelende klus zijn! Hoe werOp deze “vredevolle” foto is iets wat jou de aandacht ontglipt. Zodra je het ziet… Oh god!
Op het eerste gezicht, ziet het eruit als een rustig, landelijke boerderij. Echter, kon niets meer verkeerd zijn! Wanneer je dit waarheid ontdekt, zal je geschrokken zijn! Het is geen mist of sneeuw! Door middel van deze vreemde inval, meer dan 13 00

Een zelfgemaakte groentemix, of hoe je gezonde kruiden kunt maken zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen! Het is makkelijker dan je denkt!
Zelfs de beste en de duurste gerechten zullen niet lekker smaken als je niet de juiste kruiden gebruikt. We kunnen soep maken met het meest perfecte vlees ter wereld, maar als het niet wordt gekruid, zal het saai en smakeloos zijn. Het is niet altijd

5 eenvoudige daden van vriendelijkheid. Zie hoe weinig je soms hoeft te doen om iemands dag te veranderen!
Soms hoef je maar heel weinig te doen om een glimlach op iemands gezicht te toveren, de dag te veranderen. Ongeacht waar we zijn, kunnen we iemand anders zijn problemen en behoeften zien. Waarom zouden we niet helpen als we denken dat iemand onze uit