Wetenschappers vinden voetafdrukken van dinosaurussen op de vreemdste plaats: op de 300-meter hoge muur!

Net buiten Surve in Bolivia ligt de stad Cal Orcko. Op de kalkstenen muur kun je meer dan 462 sporen van dinosaurussen zien.

De rotsen waren ooit een simpele modderige weg. Het is opwindend om sporen in de wand te vinden, die bijna 300 meter hoog is.


(Ryan Greenberg)

1

De grootste rotssporen van dinosaurussen ter wereld. 

En dat het een modderige weg was die door de tektonische bewegingen na meer dan 68 miljoen jaar is veranderd in een verticale kalkstenen rots. Dit stelt ons in staat om de grootste reeks rotssporen van dinosaurussen ter wereld te zien.
Facebook Comment
15 foto’s die laten zien hoe computers werkten voordat het supersnelle Internet er was :)
Het is bijna niet te geloven, en je zou het een sprookje kunnen noemen, maar niet al te lang geleden, was er een tijd dat niet iedereen toegang had tot het internet! Zelfs had niet elk huishouden een computer! Het klinkt verschrikkelijk, vooral omdatHij zag zijn vrouw zonder make-up. Hij voelde zich bedrogen en deed iets dat niemand zag aankomen!
Een jonge Algerijn is onlangs getrouwd met een knappe jonge vrouw. Tot dat moment had hij haar altijd prachtig gekleed en in zware make-up gezien. Hij hield heel veel van haar, tot op een ochtend… na hun huwelijksnacht was hij echt verrast door

Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?
Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de v

Hoe zou de wereld eruit zien als er maar 100 mensen op woonden?
Er leven op dit moment meer dan 7,4 miljard mensen op de wereld. Dit aantal is toch indrukwekkend? De gemiddelde persoon kan het met hun verstand niet begrijpen. Daarnaast wordt dit getal elke minuut steeds groter, en deskundigen van de Verenigde Nat