Deze dieren weten alles van je! Kijk zelf maar!

2. Ik hou niet van de winter… of haar!


(Imgur)

desktop-1421877222
Een uittreksel met de beginselen van savoir vivre, hiermee zul je in een restaurant nooit in verlegenheid worden gebracht!
4. Het bestek voor de gangen die aan het einde worden geserveerd liggen altijd het dichtst bij het bord. Bovenaan liggen desserts en fruit. (zapachy-kuchni.blogspot.com) 5. De manier waarop de glazen worden geplaatst toont de volgorde waarin de drankDeze 31-jarige had genoeg van de hoge huurlasten. Het was dapper van hem om dat te doen… Maar kijk eens naar dit huis!
Een ladder leidt naar de zolder waren zij slapen. De zolder is voorzien van een grote matras en een klerenkast. Ramen doen de kamer er licht en ruim uitzien.

Je kunt deze viervoeters niet voorbij lopen en ze negeren! Zeggen dat ze er indrukwekkend uitzien is niet genoeg…
4. De verdediger van het huis verdient ontspanning. 5. Een lieve last. 6. Honden willen knuffelen, hoe groot ze ook zijn. 7. Sint-Bernard honden hebben vaak enorme afmetingen. 8. De schoot van een geliefde meester is het meest comfortabel.

Een Australische visser zag iets vreemds op het water drijven. Het bleek iets verrassend gewoons te zijn
Wanneer een walvis sterft, zal het enorme slappe lichaam met de buik omhoog gaan drijven. Binnenin begint het rottingsproces te werken, waarbij bacteriën de voedselresten in het spijsverteringskanaal afbreken. Dit proces gaat gepaard met chemische r