21 sensationele foto’s, die laten zien dat de wereld vol zit met emoties, gevoelens en tedere gebaren.

Je hoeft niet altijd woorden te gebruiken om iemand iets belangrijks te vertellen. Soms kunnen eenvoudige gebaren uitdrukking geven wat we denken en voelen. Als we een probleem hebben met praten over onze emoties, laten we ze gewoon zien, terwijl we proberen de wereld ten goede te veranderen.
Hoe kun je behoorlijk en levendig beschrijven wat liefde, mededogen, verdriet, angst of zorg is? Welke woorden kunnen worden gebruikt om te zorgen dat je goed begrepen wordt? Helaas is het soms moeilijk om de essentie van wat je voelt in woorden uit te drukken. Als het je ontbreekt aan geschikte zinnen, kun je verwijzen naar foto’s die laten zien hoe sommige emoties worden uitgedrukt en verborgen zijn in gebaartjes en blikken. Hier zijn 21 foto vol met ontroerende emoties die je zullen dwingen om na te denken.


1. Accepteren

Het aanvaarden van de vergankelijkheid van het leven maakt het mogelijk om er meer van te genieten.

430905-650-1454314417-y_2a34863c


2. Geduld

Het helpt je om moeilijke tijden door te komen.
430955-650-1454314417-47


3. Doorzettingsvermogen

Het helpt om te vechten bij tegenspoed.

430255-650-1454314417-2


4. Warmte

Iedereen heeft behoefte aan een gebaar van vriendschap.

430705-600-1454314417-6bron : brightside.me

Denk je dat je niet zult slagen? Bekijk deze video, en je zult je manier van denken veranderen!
Mis je de motivatie ergens voor? Je denkt dat het je niet lukt om succes te hebben bij een onderneming? Je denkt dat je hopeloos bent? Niets is minder waar! Bekijk de video van Nick Vujicic, zodat je je niet alleen beter voelt, maar je zult ook energEen geweldig appartement op Santorini. Je zou hier graag willen zijn, al was het maar voor even.
Santorini is een stad in Griekenland met fraaie architectonische gebouwen. Deze witte huizen zijn hoog op de helling gebouwd en zijn mooi en typerend voor deze regio. De gebouwen lijkt wel deel uit te maken van het natuurlijk gevormde landschap. Hoew

Bij de bouw van het gebouw met meerdere verdiepingen, overleed de maker! Dit is wat er is gebeurd en het is verschrikkelijk.
Caracas is de hoofdstad en tevens de grootste stad in Venezuela. Op dat moment, hadden ze hoogte aantal moorden en criminele activiteiten in de wereld! De meeste inwoners van de stad zijn arm en wonen in sloppenwijken. In het centrum van Caracas, er

Een oudere man poseerde voor foto’s met zijn 12-jarige vrouw. Voorbijgangers konden hun emotionele reacties niet bedwingen!
De YouTuber Coby Persin is een wereldberoemd provocateur. Maar bij zijn experimenten heeft hij wel altijd een specifiek doel in het achterhoofd. Hij wil de reacties van mensen op ongewone situaties laten zien, en de aandacht vestigen op de echt belan