10 Foto’s Die Bewijzen Dat We In Een Wereld Van Leugens Leven!

Onwetendheid is een zegen, maar soms moet je een kopje koffie drinken en nuchter naar de wereld kijken.

En dan kan ons nuchtere brein veel interessante informatie verwerken…De waarheid is soms grappig, soms lastig… bekijk het maar!

1. Dit is geen deur…
enhanced-buzz-623-1421987916-4


2. Ze hebben voor de foto meerdere bomen opgevouwen…

enhanced-buzz-2494-1421987933-8


3. “Een per Dag”. Maar toch is het beter om er twee te nemen!

enhanced-buzz-2725-1421988011-8bron : pyz.am

Iemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.
De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alleGrappige foto’s van dieren in een fotowedstrijd. Je moet het zien – gegarandeerd lachen.
Je kunt op het internet een heleboel fotowedstrijden vinden waaraan ieder van ons zou kunnen deelnemen. Fotowedstrijden zijn vooral populair omdat iedereen van ons bijna altijd wel een redelijk goede camera bij zich heeft. Zoals je weet gaat het niet

Reclame versus werkelijkheid. Junkfood getoond zonder commerciële trucs
De eerste advertenties werden vele eeuwen geleden gemaakt, toen de eerste mensen begonnen om producten te tonen om te bewijzen dat ze beter waren dan op de stand van de buren. Momenteel werken er bij reclamecampagnes hele drommen mensen die op elk de

10 hypnotiserende GIF, schokkend!
Dat wat de wetenschap ons laat zien is echt geweldig. Je ziet ‘t het beste in slow motion. Kijk naar de onderstaande 10 GIF. 1. Heb je je wel eens afgevraagd hoe een hond drinkt?