10 Foto’s Die Bewijzen Dat We In Een Wereld Van Leugens Leven!

Onwetendheid is een zegen, maar soms moet je een kopje koffie drinken en nuchter naar de wereld kijken.

En dan kan ons nuchtere brein veel interessante informatie verwerken…De waarheid is soms grappig, soms lastig… bekijk het maar!

1. Dit is geen deur…
enhanced-buzz-623-1421987916-4


2. Ze hebben voor de foto meerdere bomen opgevouwen…

enhanced-buzz-2494-1421987933-8


3. “Een per Dag”. Maar toch is het beter om er twee te nemen!

enhanced-buzz-2725-1421988011-8bron : pyz.am

Een Kleine Kat Valt Een Paardenstal Binnen… Je Zult Niet Geloven Wat Er Dan Gebeurt!
Op elke boerderij, groot of klein, woont minstens één kat. Niet alleen als huisdier van de eigenaar maar ook als effectieve bescherming tegen muizen. Een kat kan overal komen waar hij wil. Maar wat gebeurt er als hij in een paardenstal terecht komtHet meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
In het centrum, speelt een eenzame man op de bas. Meisje loopt naar hem toe en geeft hem een munt. Dit gebaar brengt een kettingreactie tot stand, die niemand in het publiek had verwacht. Kijk zelf maar!

De meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De kleur van eierdooiers vertellen ons veel over de kip die het ei heeft gelegd, maar het is geen aanwijzing voor de vraag of het wel gezond is. Scharrelkippen die veel voedsel met carotenoïden eten, leggen eieren waarvan de dooiers donkerder zijn.

Zwervers worden op straat beroofd! De reacties van mensen op straat zijn echt schrikbarend en laat je er goed over nadenken!
U heeft ongetwijfeld vaker een dakloze gezien die donaties verzamelen op straat… Heeft u zich ooit afgevraagd wat u zou doen als iemand van een bedelaar zou stelen? Zou u op een andere manier reageren? Deze sociale experiment laat je echt naden