Deze baby is net de wereld binnen gekomen. Hij is zo lief dat ik niet kan stoppen met kijken!

Wanneer we spreken over lieve dieren, denken we toch eerst aan pups en kittens… en vergeet al die andere mooie kleine wezens die ook op deze aarde rondlopen.

Het is mogelijk dat je ze nog nooit hebt gezien… Nou – het wordt tijd om het in te halen.
1

Deze babyhippo werd geboren in de ZSL Whipsnade dierentuin in Londen. Hij is zo leuk dat het moeilijk is om naar hem te kijken en niet te lachen. Als hij groot is, zal hij net zoals de meeste andere vertegenwoordigers van zijn soort, gerangschikt worden onder de meest gevaarlijke dieren ter wereld, maar voorlopig kunnen we zijn schoonheid gemakkelijk bewonderen :).
De jongen hebben nog geen naam. Zijn moeder, Flora, worstelde een paar maanden in augustus met kanker – een enorme tumor was in haar mond verschenen. Gelukkig is haar zwangerschap zonder grote problemen verlopen en zij baarde een klein mannelijk nijlpaard.
Dit is Flora’s derde nakomeling. De moeder is – ondanks haar gezondheidsproblemen – net als een echte professional.
Hij bedekt de oude vloer met houten cirkels. Toen hij klaar was kon ik mijn ogen niet geloven. Een openbaring!
Dankzij creatieve ‘doe het zelf’ ideeën is de renovatie van een huis of appartement nu wat leuker en minder kostbaar. Voor een klein bedrag kunnen we iets unieks maken dat niet in de winkel te koop is. De techniek die deze man gebruikt iDeze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!
Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een norm

Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.

Hij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!
Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. H