De grootste pitbull ter wereld werd vader. De pups zijn een kwart miljoen dollar waard!

De pups zijn zo schattig.

10


“Dit is beslist het meest waardevolle nest dat we hebben gehad” – zei Marlon. “Over ongeveer 5-7 weken worden de pups van elkaar gescheiden, en dan zullen we zien welke het snelst groeit, ” voegde de eigenaar eraan toe. “Hulk is een vriendelijke reus en een geweldige vader. Hij houdt ervan om bij de kleintjes te gaan liggen en ze te likken. ”


3 1

Lisa voegde eraan toe dat Hulk nooit iets had gedaan dat een andere hond kon hebben gestoord. Hij is kalm en vriendelijk. De eigenaren houden heel veel van al hun honden.bron : metro.co.uk

Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.
Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle oZij bewonderden een ijsberg, plotseling riepen ze….. WAUW!
Wanda filmde de ijsberg vanuit een boot, terwijl haar man Rik het roer vast hield Ze waren gevaarlijk dicht bij toen de rots begon te brokkelen.  

Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.
Ondanks de vele waarschuwingen sterven er nog steeds honden die in contact komen met deze uiterst giftige stof. Palmolie kan in grote hoeveelheden een langzame en pijnlijke dood betekenen, omdat het de nieren en de lever aantast, waardoor het dier st

Herinner Je Je De Foto’s Van Mensen Die Een Paardenmasker Droegen Die Het Internet Overstroomde? Hier Is Een Waardige Opvolger! Een Katmasker.
Het is onmogelijk om beelden van mensen met paardenmaskers te vergeten, waarmee het internet overstroomd werd. Maar zoals we allemaal weten, mode op het web komt snel en verdwijnt weer.  Het is in dit geval niet anders. Dit enorme, superrealistische