De grootste pitbull ter wereld werd vader. De pups zijn een kwart miljoen dollar waard!

Een van de bekendste pitbulls ter wereld werd niet lang geleden vader van acht mooie pups. De eigenaars van Hulk, Maroln en Lisa Grennan, wonen met hun huisdier in Hampshire, VS. Hulk is opgeleid als een elite verdedigingshond, en dat is de reden waarom de pups zo duur zijn.

Marlon zegt dat Hulk niet voor niets een legende is, en mogelijk is hij de vader van de hond die zijn prestaties kan gaan verslaan. Bijna alle pups hebben al een nieuw thuis gevonden, en iedere eigenaar hoopt dat hun puppy speciaal zal zijn.

6

 


Dark Dynasty K9 is een school die gespecialiseerd is in het corrigeren en opleiden van honden voor de verdediging. Marlon traint honden al vanaf de geboorte, die samenleven in een grote groep zonder barrieres, psychisch of fysiek. De honden zijn goed opgeleid. Marlon is niet bang om haar drie jaar oude zoon Jordan bij hen achter te laten.

5 3bron : metro.co.uk

Facebook Comment
De politie arresteerde Mexicaanse drugsdealer. Dit is wat in zijn huis werd gevonden!
De politie in Mexico kondigde de vangst aan van een drugsdealer en publiceerde foto’s van zijn huis. De dader verdiende een fortuin met de productie van methamfetamine… Geld en luxe, maar vanwege alles wat hij deed zal hij het niet meer gHeb jij zenuwen van staal, titanium of zelfs beter? Dan hebben wij de weg voor u, welke u graag zal nemen!
Dit is niet een weg voor mensen met een zwak hart. Ga en misschien kom je niet terug. En toch nog alle tijd neemt om er door heen te gaan. Bekijk het zelf en zie of jij genoeg moed hebt! 1. Huangshan Path, China. Huanshan is een berg in het zuidelijk

Vervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.

Een doodsbange moeder draaide haar dochter weg toen ze een getatoeëerde motorrijder naar haar zag zwaaien. Ze maakte een grote fout!
Een getatoeëerde man op een motorfiets liep naar een meisje dat bij haar ouders in hun auto zat. Hij gaf haar een vriendelijke glimlach en zwaaide met zijn hand. Verschrikt door zijn gedrag draaide de moeder snel haar dochter weg en verbood haar elk