Deze ernstig zieke kitten werd alleen dwalend door de straten door mensen genegeerd. En dan doet een zeven jaar oud meisje iets geweldig!

Deze kleine zieke kitten verscheen op een dag op straat in Istanbul, Turkije. Lelijk en kreupel, werd het niet opgemerkt of genegeerd door alle inwoners, en niemand stopte om hem te helpen. Eenzaam midden in de stad vanwege zijn onaantrekkelijke verschijning – was het veroordeeld tot een zekere dood.

En toen het leek of niemand zou helpen, kwam dit kleine meisje hem redden.

Deze zevenjarige nam de kitten van de straat mee naar haar vader, met wie ze het dier naar het dierenziekenhuis bracht. Na onderzoek bleek dat het dier naast de mondvervorming, ook een spierverlamming had. De arts besloot om de zorg voor het huisdier op zich te nemen, maar zei meteen dat er voor een succesvolle therapie een wonder nodig was…

1

De kleine kitten zag er echt verschrikkelijk uit, waarschijnlijk omdat het dagenlang door de straat has gezworven, waar niemand bleef staan om hem te helpen.

2

Helemaal verlamd, en met een misvormd snuit, zag de kitten er niet bepaald leuk uit, maar het was een levend wezen dat niemand kwetste en wel wat medelijden verdiende!

3

Het is moeilijk voor te stellen dat niemand geïnteresseerd was in zijn lot. Gelukkig was er dit ene meisje met een groot hart. De dierenarts en verpleegkundigen deden alles wat ze konden om de beschadigde mond ten minste gedeeltelijk te reconstrueren en haar kracht te herstellen.

Het meisje was bezorgd over het lot van het huisdier – omdat de kitten meteen haar hart had gestolen en er was niets belangrijkers dan zijn gezondheid.

4

 
Facebook Comment
Het verhaal van dit hertje bewijst dat in het dierenrijk verschillen niet belangrijk zijn…
Darius vond een hert tijdens een wandeling in het bos. Het hert had een gebroken poot, en daarom besloot hij het mee naar huis te nemen. Hij maakte zich wel ongerust over hoe het een wild dier op zou kunnen schieten met zijn huisdieren, maar dat bleEen jaar lang dronk ze water met 2 extra ingrediënten. Kijk hoe het haar leven heeft veranderd.
Iedereen is op zoek naar een manier om lang en gezond te leven. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, ongeacht je leeftijd. Soms zijn onze dagelijkse kwaaltjes erger dan ernstige ziekten. Vermoeidheid, slapeloosheid, slechte concentratie, spierpijn

Als je de zakjes silicagel die je bij een nieuw paar schoenen krijgt weggooit, dan maak je een grote fout! Je zult niet geloven waar je ze voor kunt gebruiken!
Na het kopen van iets nieuws vinden we vaak een klein zakje silicagel. We weten meestal niet waar het voor is, of we denken dat het niet nuttig is en gooien het weg. We maken een grote fout! De kleine balletjes absorberen vocht en beschermen echt teg

7 jaar lang werkte hij aan een bijzonder project. Bekijk hier wat hij heeft gecreëerd!
30 jaar geleden heeft een man zeven jaar van zijn leven in een hand geverfde kunstwerk gemaakt. Een ongelooflijke ingewikkelde doolhof. Wie was het? Een professor? Een wiskundige? Tovenaar? Nee, nee… Het juiste antwoord is… een conciërge