Kijk hoe een acteur reageert op een oneerlijke meme die op het web rondgaat. Heel inspirerend!

Een aantrekkelijke acteur uit de tv-serie “Prison Break” – Wentworth Miller, is onlangs behoorlijk wat aangekomen en werd online het onderwerp van spot. Een van de populaire sites beledigde hem door een foto van hem toen hij nog mager en gespierd was te vergelijken met een recente foto, waarop hij als te zwaar te zien is.

Wanneer je uit de gevangenis ontsnapt en het monopolie van McDonald’s leert kennen

– luidt het bijschrift op de foto. De foto kwam al snel bij Wentworth. Hij voelde zich heel erg verdrietig en besloot commentaar te geven op zijn Facebook-pagina.

11


Ik merkte dat ik een meme ben geworden. Dat is niet de eerste keer, maar het is beslist anders dan de andere keren.

In 2010 vermeed ik de media. Daar waren een heleboel redenen voor. Een ervan waren mijn suïcidale gedachten […]. Ik leed in stilte net als anderen met soortgelijke problemen. Ik heb met pijn en schaamte geleefd, en zag mezelf als iets dat stuk was. Ik leed sinds mijn kindertijd aan depressies. Deze strijd kostte me veel tijd en slapeloze nachten. Ik zat in een zwart gat, en was op zoek naar wat troost.

Dat was toevallig eten, maar het had net zo goed iets anders geweest kunnen zijn. Alcohol. Drugs. Seks. Er waren momenten dat het enige leuke aan het eten mijn favoriete voedsel bij een aflevering van “Master Chef” was. En dan kwam ik weer aan.

2 3bron : Wentworth Miller

Iedereen die wel eens op z’n nagels bijt, moet deze feiten kennen! Dit is geen grap, maar een serieus probleem!
Nagelbijten lijkt een triviaal probleem te zijn, maar het blijkt onaangename gevolgen voor de gezondheid te kunnen hebben. Er wordt geschat dat één op de vier tiener worstelt met deze vervelende gewoonte. Dat is voor ouders een serieus teken dat erGrappige foto’s van dieren in een fotowedstrijd. Je moet het zien – gegarandeerd lachen.
Je kunt op het internet een heleboel fotowedstrijden vinden waaraan ieder van ons zou kunnen deelnemen. Fotowedstrijden zijn vooral populair omdat iedereen van ons bijna altijd wel een redelijk goede camera bij zich heeft. Zoals je weet gaat het niet

Neem dit drankje een week lang op een lege maag en zie hoe je buik krimpt. Eenvoudig, goedkoop en effectief!
Vechten tegen die extra pondjes is niet zo eenvoudig. Aankomen is gemakkelijk genoeg, maar het wegwerken ervan vereist een behoorlijke inspanning. Een bijzonder lastig onderdeel is de buik. Met strakke kleding zie je het perfect, en daarom voelen we

Echte kunst op ongebruikelijke locaties. Bekijk het werk van een Spaanse artiest!
Peja is het pseudoniem van een Spaanse kunstenaar die zijn werk aan de gebouwen en straten zet. Gaat uit naar de mensen van musea en galerieën, de mensen zijn die het er niet uitziet. Jego zijn werk is te zien op de muren van Moskou, Parijs, Istanbu