Kijk hoe een acteur reageert op een oneerlijke meme die op het web rondgaat. Heel inspirerend!

Een aantrekkelijke acteur uit de tv-serie “Prison Break” – Wentworth Miller, is onlangs behoorlijk wat aangekomen en werd online het onderwerp van spot. Een van de populaire sites beledigde hem door een foto van hem toen hij nog mager en gespierd was te vergelijken met een recente foto, waarop hij als te zwaar te zien is.

Wanneer je uit de gevangenis ontsnapt en het monopolie van McDonald’s leert kennen

– luidt het bijschrift op de foto. De foto kwam al snel bij Wentworth. Hij voelde zich heel erg verdrietig en besloot commentaar te geven op zijn Facebook-pagina.

11


Ik merkte dat ik een meme ben geworden. Dat is niet de eerste keer, maar het is beslist anders dan de andere keren.

In 2010 vermeed ik de media. Daar waren een heleboel redenen voor. Een ervan waren mijn suïcidale gedachten […]. Ik leed in stilte net als anderen met soortgelijke problemen. Ik heb met pijn en schaamte geleefd, en zag mezelf als iets dat stuk was. Ik leed sinds mijn kindertijd aan depressies. Deze strijd kostte me veel tijd en slapeloze nachten. Ik zat in een zwart gat, en was op zoek naar wat troost.

Dat was toevallig eten, maar het had net zo goed iets anders geweest kunnen zijn. Alcohol. Drugs. Seks. Er waren momenten dat het enige leuke aan het eten mijn favoriete voedsel bij een aflevering van “Master Chef” was. En dan kwam ik weer aan.

2 3bron : Wentworth Miller

Facebook Comment
Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
Lang geleden waren de voorouders van onze honden en katten wilde roofdieren, die voortdurend waakzaam en actief waren. Kijkend naar deze dieren lijkt het erop dat ze door de jaren heen een beetje lui zijn geworden… Bekijk de honden en katten diRijkdom en armoede heeft de wereld sinds het begin der tijden verdeeld. Deze korte video zal je doen beseffen dat jouw portemonnee niets te maken heeft met geluk
Geld is al eeuwenlang een onlosmakelijk onderdeel van onze wereld. Helaas is de wens om het te bezitten bij velen de oorzaak dat belangrijke waarden in het leven over het hoofd worden gezien en het verlangen om manieren te vinden hun fortuin te verme

Na de dood van hun zoon vonden ze zijn wens in zijn dagboek geschreven! Je zult niet geloven wat deze jongen wilde bereiken!
Ouders zouden nooit het verlies van hun kinderen moeten hoeven meemaken. Voor ouders die een dergelijk lot toch hebben meegemaakt, is het een enorm trauma waarvan ze vaak niet kunnen herstellen. De pijn is te groot, vooral als het hun enige kind was.

Als je huisdier het hoofd tegen een hard oppervlak drukt, maak er dan geen grappige foto’s van, breng het naar een dierenarts! Het is ernstiger dan je denkt!
Wij houden van onze huisdieren en willen alles doen wat goed voor hen is, dus moeten we de tekenen die ze ons geven sturen niet onderschatten. Soms is iets dat er grappig uitziet in feite een ernstige ziekte die een snelle reactie vereist. Als je ooi