Kijk hoe een acteur reageert op een oneerlijke meme die op het web rondgaat. Heel inspirerend!

Een aantrekkelijke acteur uit de tv-serie “Prison Break” – Wentworth Miller, is onlangs behoorlijk wat aangekomen en werd online het onderwerp van spot. Een van de populaire sites beledigde hem door een foto van hem toen hij nog mager en gespierd was te vergelijken met een recente foto, waarop hij als te zwaar te zien is.

Wanneer je uit de gevangenis ontsnapt en het monopolie van McDonald’s leert kennen

– luidt het bijschrift op de foto. De foto kwam al snel bij Wentworth. Hij voelde zich heel erg verdrietig en besloot commentaar te geven op zijn Facebook-pagina.

11


Ik merkte dat ik een meme ben geworden. Dat is niet de eerste keer, maar het is beslist anders dan de andere keren.

In 2010 vermeed ik de media. Daar waren een heleboel redenen voor. Een ervan waren mijn suïcidale gedachten […]. Ik leed in stilte net als anderen met soortgelijke problemen. Ik heb met pijn en schaamte geleefd, en zag mezelf als iets dat stuk was. Ik leed sinds mijn kindertijd aan depressies. Deze strijd kostte me veel tijd en slapeloze nachten. Ik zat in een zwart gat, en was op zoek naar wat troost.

Dat was toevallig eten, maar het had net zo goed iets anders geweest kunnen zijn. Alcohol. Drugs. Seks. Er waren momenten dat het enige leuke aan het eten mijn favoriete voedsel bij een aflevering van “Master Chef” was. En dan kwam ik weer aan.

2 3bron : Wentworth Miller

Een Vrouw Moest Snel En Vastberaden Een Besluit Nemen… Het Is Bewonderenswaardig Wat Ze Deed!
Een inwoonster van Milltown (Wisconsin) hoorde ‘s nachts een wanhopige schreeuw om hulp uit het bos. Ze aarzelde geen moment! Ze besloot om het uit te zoeken! Ze kon niet geloven wat ze zag… Ze zag de kop van een beer uit de stam van eenHet afval van de een is de schat van een ander!
Zoals het gezegde luidt: “Het afval van de een is de schat van de ander”. Deze woorden passen perfect bij de Daasanach stam uit Ethiopië. Deze stam vond een creatieve manier om afval te recyclen: ze veranderden het in bijzonder fraaie sieraden,

Lachende toeristen zittend op een olifant. Ze hebben geen idee wat het dier heeft moeten doormaken, zodat zij erop kunnen rijden!
 Een reis naar Azië kan een van de mooiste ervaringen in het leven zijn. Een van de leukste attractie is om op een olifant te rijden, maar onder dat ogenschijnlijk bescheiden vertier ligt een verschrikkelijke waarheid. Deze korte trips zijn erg pop

Wanneer je erachter komt waarom deze mensen op deze manier zijn gekleed, zal het je tot tranen toe beroeren… Dit verhaal had niet zo moeten eindigen!
Deze gebeurtenis zal zeker de geschiedenisboeken ingaan. Nooit eerder is er zoiets gebeurd! De ceremonie werd bijgewoond door meer dan 450 mensen. De meesten van hen droegen belachelijke roze badjassen met witte stippen. Je zou je af kunnen vragen wa