Sommigen bespotten haar en anderen wensen haar veel succes. Dit is Madeleine – een model met het syndroom van Down!

De achttienjarige Madeleine Stuart besloot onlangs dat ze een model wilde zijn. Daar is niets vreemd aan, anders dan het feit dat het meisje lijdt aan het syndroom van Down.

Madeleine is een zeer getalenteerd en energiek meisje, ze houdt van dansen en zwemmen. Ze was toch wel bang omdat ze flink wat te zwaar was. Ze besloot dat ze daar snel iets aan moest doen. Dankzij haar harde werk en de hulp van haar naasten verloor ze bijna 20 kg.

1


Hierdoor kreeg ze een beter gevoel van eigenwaarde en moed, die daarvoor ontbrak. Haar nieuwe veranderde verschijning inspireerde haar om haar vaardigheden uit te proberen als model. Ze tekende haar eerste contract ooit bij de Living Dead. Het bureau staat bekend om het inhuren van originele modellen met verschillende soorten uiterlijk en postuur.

2 3bron : peopleenespanol.com

Deze dieren weten alles van je! Kijk zelf maar!
Een van de onontdekte mysteries is wat dieren denken. Soms is het makkelijk te achterhalen, bijvoorbeeld wanneer de hond je blij verwelkomt nadat je de hele dag weg bent geweest. Maar soms heeft een dier precies het gezicht om je niet op je gemak teJe wil echt nooit op dit eiland zitten! Overlevingskansen zal nul zijn!
Ten zuiden van São Paulo, ligt een klein eiland bedekt met dichte bossen. Het bestaat uit een oppervlakte van 0,43 km². Het staat daar vooral bekend om de hoeveel slangen dat daar leeft! Het schijnt de thuisbasis te zijn van de meeste vaarlijke sla

Hij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!
Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. H

Hij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!
Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand