Hoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!

Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een sensatie op internet. Waarom?

Het lot was haar niet erg goed gezind, want Roux werd geboren zonder haar twee voorpoten. Maar ondanks deze aangeboren misvormingen houdt deze schattige kat ervan om te spelen, net als elke andere vertegenwoordiger van de soort!
roux

Ze werd kort geleden twee jaar en doet het prima onder begeleiding van haar liefdevolle eigenaar, die haar een veilig thuis gaf en haar gezonde groei mogelijk maakte. De eigenaar van Roux werkt in een dierenkliniek in New Orleans. Ze nam Roux mee uit een dierenasiel waar de kat verbleef, omdat ze vanwege de verminking van haar lichaam de kattenbak niet goed kon gebruiken, wat haar vorige eigenaars irriteerde.

roux1


Gelukkig werd Jackie onmiddellijk verliefd op deze dappere tweepotige kat en hoefde ze niet lang na te denken om haar te adopteren. Dat vindt ze nog steeds het beste dat ze ooit had kunnen doen, want Roux werd haar trouwste en dankbaarste vriend.

roux3


In plaats van zich normaal te verplaatsen, springt Roux, en sommige mensen noemen haar daarom liefkozend een “konijnkat”. En inderdaad voelt ze zich prima in het gezelschap van konijnen :).

roux2


Afgezien van haar aangeboren afwijking ziet de kat er heel gezond uit. Haar vriendelijke houding ten opzichte van haar omgeving verschaft haar dierbaren veel plezier. Ze moest haar eigen manier vinden om de vele typische kattenproblemen op te lossen en te leren in Jackie’s huis te wonen, maar ze ging er perfect mee om! Haar poten moeten echter regelmatig gecontroleerd worden, omdat ze er dagelijks veel meer mee doet dan een gezonde kat. Op dit moment is alles prima in orde en kan Roux rustig slapen. Slapen is ook een van haar favoriete activiteiten, dus wat dat betreft gedraagt ze zich net als elke andere goed opgevoede kat :).

roux4


Ben je benieuwd wat Roux iedere dag doet? Bekijk de video hieronder, en je zult net als ik verliefd worden op deze charmante kat:).

Pagina 1 van 1


bron : Bored Panda

Heb je een probleem met snel vermenigvuldigen? Deze eenvoudige methode kan nuttig zijn, niet alleen maar voor een quiz!
Zelfs de meest fervente tegenstanders van wiskunde moeten toegeven dat het nuttig kan zijn in het dagelijks leven. Het gaat natuurlijk niet over integralen en ontleden, maar over elementaire wiskundige bewerkingen zoals optellen, aftrekken, vermenigv20 historische foto’s die de manier veranderen waarop we de wereld zien! Deze moet je zien!
Het jaar 1839 wordt gezien als de officiële datum waarop fotografie werd uitgevonden. De methode die Louis Jacques Daguerre aanbood, bleek een doorbraak te zijn. De Franse uitvinder verkreeg een heel duidelijk beeld op een bronzen plaat, die later e

Het is vreselijk “Doden dierentuin” moet zo snel mogelijk dicht! Ik kan het niet geloven hoe wreed je naar dieren toe kan zijn!
Dierentuinen zijn per definitie een plek waar toeristen mooie, wilde dieren kunnen zien die je normaal alleen op TV ziet of op foto’s. En het zou blijken dat het dierentuin persoon zou zorgen voor de vaak unieke fauna, dat onder hun zorg staat&

De Reactie Van Deze Verweesde Olifanten Tijdens De Ontmoeting Met Deze Vrouw Zal Je Laten Huilen.
Daphne Sheldrich besloten haar leven op te offeren aan het redden van kleine verweesde olifanten in het Nairobi Elephant Orphanage (een weeshuis voor olifanten) in Kenia. Deze geweldige vrouw is al 40 jaar lang op zoek naar kleine olifanten, die op t