Hoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!

Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een sensatie op internet. Waarom?

Het lot was haar niet erg goed gezind, want Roux werd geboren zonder haar twee voorpoten. Maar ondanks deze aangeboren misvormingen houdt deze schattige kat ervan om te spelen, net als elke andere vertegenwoordiger van de soort!
roux

Ze werd kort geleden twee jaar en doet het prima onder begeleiding van haar liefdevolle eigenaar, die haar een veilig thuis gaf en haar gezonde groei mogelijk maakte. De eigenaar van Roux werkt in een dierenkliniek in New Orleans. Ze nam Roux mee uit een dierenasiel waar de kat verbleef, omdat ze vanwege de verminking van haar lichaam de kattenbak niet goed kon gebruiken, wat haar vorige eigenaars irriteerde.

roux1


Gelukkig werd Jackie onmiddellijk verliefd op deze dappere tweepotige kat en hoefde ze niet lang na te denken om haar te adopteren. Dat vindt ze nog steeds het beste dat ze ooit had kunnen doen, want Roux werd haar trouwste en dankbaarste vriend.

roux3


In plaats van zich normaal te verplaatsen, springt Roux, en sommige mensen noemen haar daarom liefkozend een “konijnkat”. En inderdaad voelt ze zich prima in het gezelschap van konijnen :).

roux2


Afgezien van haar aangeboren afwijking ziet de kat er heel gezond uit. Haar vriendelijke houding ten opzichte van haar omgeving verschaft haar dierbaren veel plezier. Ze moest haar eigen manier vinden om de vele typische kattenproblemen op te lossen en te leren in Jackie’s huis te wonen, maar ze ging er perfect mee om! Haar poten moeten echter regelmatig gecontroleerd worden, omdat ze er dagelijks veel meer mee doet dan een gezonde kat. Op dit moment is alles prima in orde en kan Roux rustig slapen. Slapen is ook een van haar favoriete activiteiten, dus wat dat betreft gedraagt ze zich net als elke andere goed opgevoede kat :).

roux4


Ben je benieuwd wat Roux iedere dag doet? Bekijk de video hieronder, en je zult net als ik verliefd worden op deze charmante kat:).

Pagina 1 van 1


bron : Bored Panda

Het moest de laatste rit van de taxi chauffeur zijn. Hij had niet verwacht dat dit zijn leven zou veranderen…
Lees het voorzichtig omdat het een echt en aangrijpend verhaal is. Een taxi chauffeur omschreef dit op Facebook en nu willen wij het delen met jou.   Ik was een taxi chauffeur voor een paar goede jaren. Op een avond kreeg ik een andere baan. Dit wasErnstig Gewonde Pitbull Was Op Weg Naar Een Drukke Snelweg. Kijk Hoe Dit Verhaal Afliep.
Soms kan een beetje geluk iemands leven redden. Het verhaal van de dankbare hond Tyrion is daar het beste bewijs van.   De ernstig gewonde pitbull liep in de richting van een drukke snelweg. Gelukkig werd hij al snel opgemerkt door werknemers van de

Hoe je voor iemand moet zorgen die verdriet heeft. Wij kennen een betrouwbare methode!
Iedereen heeft zo zijn eigen manier om verdrietige mensen te troosten. We proberen dat vooral als iemand dicht bij ons een slecht humeur heeft. Als we verdriet zien in de ogen van een vriendin, zus of geliefde, willen we er iets aan doen. We gebruike

Hier is een volgeling van een van de vreemdste religies ter wereld! Zie hoe zijn leven eruit ziet!
Weet je waar pastafarians in geloven? Het Vliegende Spaghetti Monster! Dit is geen grap! Dit goddelijk wezen werd voor het eerst in 2005 beschreven door Bobby Henderson. Blijkbaar schiep dit monster de wereld onder invloed van alcohol, namelijk bier!