Hoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!

Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een sensatie op internet. Waarom?

Het lot was haar niet erg goed gezind, want Roux werd geboren zonder haar twee voorpoten. Maar ondanks deze aangeboren misvormingen houdt deze schattige kat ervan om te spelen, net als elke andere vertegenwoordiger van de soort!
roux

Ze werd kort geleden twee jaar en doet het prima onder begeleiding van haar liefdevolle eigenaar, die haar een veilig thuis gaf en haar gezonde groei mogelijk maakte. De eigenaar van Roux werkt in een dierenkliniek in New Orleans. Ze nam Roux mee uit een dierenasiel waar de kat verbleef, omdat ze vanwege de verminking van haar lichaam de kattenbak niet goed kon gebruiken, wat haar vorige eigenaars irriteerde.

roux1


Gelukkig werd Jackie onmiddellijk verliefd op deze dappere tweepotige kat en hoefde ze niet lang na te denken om haar te adopteren. Dat vindt ze nog steeds het beste dat ze ooit had kunnen doen, want Roux werd haar trouwste en dankbaarste vriend.

roux3


In plaats van zich normaal te verplaatsen, springt Roux, en sommige mensen noemen haar daarom liefkozend een “konijnkat”. En inderdaad voelt ze zich prima in het gezelschap van konijnen :).

roux2


Afgezien van haar aangeboren afwijking ziet de kat er heel gezond uit. Haar vriendelijke houding ten opzichte van haar omgeving verschaft haar dierbaren veel plezier. Ze moest haar eigen manier vinden om de vele typische kattenproblemen op te lossen en te leren in Jackie’s huis te wonen, maar ze ging er perfect mee om! Haar poten moeten echter regelmatig gecontroleerd worden, omdat ze er dagelijks veel meer mee doet dan een gezonde kat. Op dit moment is alles prima in orde en kan Roux rustig slapen. Slapen is ook een van haar favoriete activiteiten, dus wat dat betreft gedraagt ze zich net als elke andere goed opgevoede kat :).

roux4


Ben je benieuwd wat Roux iedere dag doet? Bekijk de video hieronder, en je zult net als ik verliefd worden op deze charmante kat:).

Pagina 1 van 1


bron : Bored Panda

Kijk wat voor soort persoon je bent, gebaseerd op de lijnen in je handpalm! Voorspel jouw toekomst en kijk wat er binnenkort zal gebeuren!
Veel mensen zeggen dat het menselijke lot kan worden afgelezen uit de handen. Blijkbaar staat er veel in beschreven over karakter, persoonlijkheid en toekomstige gebeurtenissen. Je hoeft alleen maar te weten hoe je het correct moet lezen en interpretProducten die niet zijn zoals ze beschreven worden. Je bestelt iets en krijgt iets anders! Je zult niet geloven hoe je kunt worden opgelicht!
Kopen via internet is erg populair en je hoeft nergens verbaasd over te staan. Je kunt thuis allerlei dingen snel kopen zonder uren in de paskamer te hoeven zitten. Alle kleding is op foto’s heel goed te zien. Het ziet er allemaal mooi uit, het

Maak zelf een luchtverfrisser voor je huis. Het is niet giftig en het kost weinig om te maken!
We vinden het heerlijk als ons huis fris en fruitig ruikt. We kopen vaak de verschillende luchtverfrissers die in winkels en drogisterijen verkrijgbaar zijn, maar we vragen ons zelden af wat we eigenlijk inademen als we deze geuren in de lucht spuite

Deze eend was niet in staat om haar kinderen te redden! Gelukkig was er iemand om haar te helpen met dit!
De baby’s waren in serieuze problemen! Als wij de eend niet hielpen, wisten de mensen niet hoe het was afgelopen. De eendjes waren te klein om zichzelf te kunnen redden.   De moeder keek hulpeloos toe. Ze wilden hoeveel het ook zo kosten helpe