Hoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!

Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een sensatie op internet. Waarom?

Het lot was haar niet erg goed gezind, want Roux werd geboren zonder haar twee voorpoten. Maar ondanks deze aangeboren misvormingen houdt deze schattige kat ervan om te spelen, net als elke andere vertegenwoordiger van de soort!
roux

Ze werd kort geleden twee jaar en doet het prima onder begeleiding van haar liefdevolle eigenaar, die haar een veilig thuis gaf en haar gezonde groei mogelijk maakte. De eigenaar van Roux werkt in een dierenkliniek in New Orleans. Ze nam Roux mee uit een dierenasiel waar de kat verbleef, omdat ze vanwege de verminking van haar lichaam de kattenbak niet goed kon gebruiken, wat haar vorige eigenaars irriteerde.

roux1


Gelukkig werd Jackie onmiddellijk verliefd op deze dappere tweepotige kat en hoefde ze niet lang na te denken om haar te adopteren. Dat vindt ze nog steeds het beste dat ze ooit had kunnen doen, want Roux werd haar trouwste en dankbaarste vriend.

roux3


In plaats van zich normaal te verplaatsen, springt Roux, en sommige mensen noemen haar daarom liefkozend een “konijnkat”. En inderdaad voelt ze zich prima in het gezelschap van konijnen :).

roux2


Afgezien van haar aangeboren afwijking ziet de kat er heel gezond uit. Haar vriendelijke houding ten opzichte van haar omgeving verschaft haar dierbaren veel plezier. Ze moest haar eigen manier vinden om de vele typische kattenproblemen op te lossen en te leren in Jackie’s huis te wonen, maar ze ging er perfect mee om! Haar poten moeten echter regelmatig gecontroleerd worden, omdat ze er dagelijks veel meer mee doet dan een gezonde kat. Op dit moment is alles prima in orde en kan Roux rustig slapen. Slapen is ook een van haar favoriete activiteiten, dus wat dat betreft gedraagt ze zich net als elke andere goed opgevoede kat :).

roux4


Ben je benieuwd wat Roux iedere dag doet? Bekijk de video hieronder, en je zult net als ik verliefd worden op deze charmante kat:).

Pagina 1 van 1


bron : Bored Panda

Facebook Comment
Hoe de baby eruit ziet – verwachtingen versus realiteit. Deze foto’s zullen iedereen opvrolijken!
Bij het planning van een gezinsuitbreiding kijken de toekomstige ouders vaak naar foto’s van schattige baby’s op het internet. Hun mooie, vrolijke gezichtjes kijken je vanaf de monitor met grote ogen aan. Ze denken meteen dat hun kind netHet oprichten van dit huis kost minder dan 20 duizend euro. Maar het is het interieur dat zal je verbazen!
Steeds meer mensen willen niet werken met het doel om genoeg geld te hebben voor huur of betaling in termijnen. Sommigen blijven het wel doenNi, maar de andere zoeken naar alternative oplossingen. Gabriella en Andrew Morrison, die door jaren hun leni

Een man adopteerde een hond met één oog, en zijn reden om dat te doen is aandoenlijk!
Helaas hebben mensen nog steeds de nare gewoonte om dieren achter te laten. Soms is het mogelijk om ze via het asiel te redden, en vinden ze een nieuw tehuis. Dat is niet zo moeilijk als de hond mooi en leuk is, maar het is lastiger wanneer hij een h

Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…
Voor de meeste mensen is het internet een zegen. Maar weinig mensen beseffen hoe gevaarlijk het kan zijn. Een moeder die iets ergs overkwam, heeft dit uit de eerste hand ervaren. Probeer jezelf in haar schoenen te stellen. Stel je voor dat je een uit