Hoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!

Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een sensatie op internet. Waarom?

Het lot was haar niet erg goed gezind, want Roux werd geboren zonder haar twee voorpoten. Maar ondanks deze aangeboren misvormingen houdt deze schattige kat ervan om te spelen, net als elke andere vertegenwoordiger van de soort!
roux

Ze werd kort geleden twee jaar en doet het prima onder begeleiding van haar liefdevolle eigenaar, die haar een veilig thuis gaf en haar gezonde groei mogelijk maakte. De eigenaar van Roux werkt in een dierenkliniek in New Orleans. Ze nam Roux mee uit een dierenasiel waar de kat verbleef, omdat ze vanwege de verminking van haar lichaam de kattenbak niet goed kon gebruiken, wat haar vorige eigenaars irriteerde.

roux1


Gelukkig werd Jackie onmiddellijk verliefd op deze dappere tweepotige kat en hoefde ze niet lang na te denken om haar te adopteren. Dat vindt ze nog steeds het beste dat ze ooit had kunnen doen, want Roux werd haar trouwste en dankbaarste vriend.

roux3


In plaats van zich normaal te verplaatsen, springt Roux, en sommige mensen noemen haar daarom liefkozend een “konijnkat”. En inderdaad voelt ze zich prima in het gezelschap van konijnen :).

roux2


Afgezien van haar aangeboren afwijking ziet de kat er heel gezond uit. Haar vriendelijke houding ten opzichte van haar omgeving verschaft haar dierbaren veel plezier. Ze moest haar eigen manier vinden om de vele typische kattenproblemen op te lossen en te leren in Jackie’s huis te wonen, maar ze ging er perfect mee om! Haar poten moeten echter regelmatig gecontroleerd worden, omdat ze er dagelijks veel meer mee doet dan een gezonde kat. Op dit moment is alles prima in orde en kan Roux rustig slapen. Slapen is ook een van haar favoriete activiteiten, dus wat dat betreft gedraagt ze zich net als elke andere goed opgevoede kat :).

roux4


Ben je benieuwd wat Roux iedere dag doet? Bekijk de video hieronder, en je zult net als ik verliefd worden op deze charmante kat:).

Pagina 1 van 1


bron : Bored Panda

Facebook Comment
Hij Hoorde Zacht Geblaf Van Onder De Bumper Van Zijn Auto! Hij Besloot Te Gaan Kijken. Hij Kon Niet Geloven Wat Hij Zag!
Een Chinese chauffeur genaamd Zhang raakte met hoge snelheid een hond. Hij stopte niet om te kijken wat er was gebeurd. Hij dacht dat het dier dood was. Plotseling hoorde hij zwak geblaf. Aanvankelijk wist hij niet waar het vandaan kwam. Hij stopte dJe Weet Wat Er Gebeurt Als Je Het Sap Van Een Sinaasappelschil Op Een Ballon Sprenkelt? Nee? Laten We Eens Kijken!
Als we een sinaasappel schillen worden onze vingers kleverig, geel en een beetje vettig. Ze krijgen ook een sterke citrusgeur. Dit komt allemaal door de olie uit de schil. Kijk wat er gebeurt als er microdruppels op de ballon vallen! Ik durf te wedde

Wat deze 10 jaar oude jongen elke dag voor een blind hertje doet, zal je hart doen smelten. Zoveel mogelijk mensen zouden dit moeten liken!
Het helpen van dieren is een fantastische daad van vriendelijkheid, die zo vaak mogelijk gedaan moet worden. Duizenden mensen uit de hele wereld steunen elke dag dieren op verschillende manieren. Ze geven hen te eten, werken als vrijwilliger in de op

Ze Maakte Met Nagellak Een Patroon Op Het Wateroppervlak. Dan Doet Ze Haar Vinger Erin… Het Resultaat Is Verbluffend!
Heb je er genoeg van om je nagels op de traditionele manier te beschilderen en ben je op zoek naar iets alternatiefs?  De ideeën van Cute polish, een bekende youtube gebruiker, zou wel eens bij jouw smaak kunnen passen! In de film die we vandaag vo