Kunst kan het meest welsprekende commentaar op de werkelijkheid zijn en is meer waard dan duizend woorden

Het feit dat het met onze hedendaagse wereld een onzekere, en erger nog, een gevaarlijke weg op gaat, is steeds duidelijker te zien. De Poolse kunstenaar Pawel Kuczynski herinnert ons aan het feit dat de mensheid verloren is geraakt en op instorten staat. Deze illustrator staat bekend om het maken van satirische en sprekende tekeningen van het leven in de hedendaagse maatschappij.

Op een erg suggestieve en voor iedereen gemakkelijk te begrijpen manier laat hij zien dat mensen de weg kwijt zijn, hun morele waarden hebben verloren, verslaafd zijn geraakt aan de technologische vooruitgang, en zijn vergeten hoeveel vreugde andere mensen en het leven in de maatschappij kunnen brengen.


pawel-kuczynski--p


Pawel Kuczynski heeft een unieke artistieke stijl zodat we zijn werk direct kunnen onderscheiden van alle andere schilderijen. Het trekt daardoor de aandacht van het publiek en dwingt hen om hun eigen leven en de samenleving waarin ze functioneren te overdenken. Hieronder en op de volgende vier subpagina’s laten we een aantal tekeningen van de Pool zien welke een treffende weergave van de huidige werkelijkheid zijn.

1. Pokémon
Wat valt er te zeggen, we stellen onze levens in dienst van elektronisch vermaak.

pawel kuczynski (37)2. Kranten
Het niveau van een heleboel kranten is helaas erg laag, en de inhoud verschilt maar weinig van wat er in het riool te vinden is.

pawel kuczynski (31)bron : brightside.me

Een 14-jarige vraagt een oudere vrouw ten dans. Wat hij met haar deed overtreft het menselijk begrip!
Sommige jongens, vooral in hun adolescentie, zijn meestal erg verlegen. Op schooldansen leunen ze tegen de muren en zijn te verlegen om een meisje ten dans te vragen. Ze staan en kijken hoe leuk hun potentiële partners het hebben. Soms is dit te wijVoors en tegens van een ouder zijn. Denk twee keer na voordat je besluit een kind te krijgen!
Plan je samen met je partner een groot gezin? Misschien is er al zo’n lieve schattige peuter onderweg? Bereid je maar voor op het feit dat het ouderschap een mooie, maar uitdagende weg is, die niet altijd over rozen gaat. Er zijn een heleboel dinge

Het is ongelooflijk waar die vreselijke weg naartoe leidt! Ontdek de waarheid!
Heb je hoogtevries? Ik heb geen, maar ik was ook een beetje bang! Op de foto zie je Hua Shan berg in China. Aan de voet van deze berg bevinden zich zgn. “Hemelse trappen” die zo hoog zijn dat van beneden kan je niet zien waar ze eindigen! (omg.vi

Disney prinsessen als hotdogs!
Disney’s cartoons zijn over de hele wereld erg populair en bekend. We hebben Disney prinsessen gezien, welke onrealistische haar en een ideale taille hebben. Een op voedsel gerichte website genaamd Lucky Peach besloot om met de trend mee te gaa