Begerigheid kan je dood betekenen, en deze python is wel het beste bewijs. Kijk maar wat deze slang had gegeten en het dier zijn leven kostte

We zeggen wel eens “Ik heb honger als een paard”, als we een hongerig gevoel in onze maag hebben. Deze python had heel waarschijnlijk ook zo’n soort eetlust, maar hij ging iets te gehaast te werk en pakte de verkeerde prooi. Slangen zijn dieren die dankzij de ongelooflijke manier waarop hun lichaam is gebouwd, hun prooi in z’n geheel kunnen doorslikken, hoewel die soms groter is dan zijzelf.

Het reptiel heeft weken nodig om de maaltijd te verteren, en het eet daarom niet zo erg vaak. Met zo’n manier van eten moet wel de juiste prooi worden gekozen, maar deze python maakte een fout en werd al snel daarna dood aangetroffen.


snake pas


In het Nationale Park Lake Eland in Zuid-Afrika vonden fietsers een dode slang. Het was goed te zien dat het dier kort geleden had gegeten, omdat zijn lichaam flink was opgezwollen.

snake (6)


Er werden parkopzichters bij geroepen om het mysterie van de dood van deze python te ontrafelen.

Wat zat er binnenin het dier? Je kunt het antwoord en foto’s ervan op de volgende pagina vinden. 

snake (3)bron : taringa.net

Facebook Comment
Een vrouw in de winkel had geen geld meer… ze had beslist niet verwacht, wat er even later gebeurde
De Duitse boekenschrijver Dirk-Oliver Lange ging naar de winkel om snel een paar boodschappen te doen. Hij werd geconfronteerd met een situatie waarover hij besloot op Facebook te schrijven. Kijk maar wat hem overkwam! “Ik ging naar de winkel oEpische reddingsbeer! Kijk of jij het ook kan?
De beer werd gespot terwijl het aan het wandelen was met een emmer op zijn hoofd dichtbij de weg. Mensen probeerde dichtbij hem in de buurt te komen.

Hoe trek je een knuffel uit een automaat? Je zult niet geloven hoe deze populaire machines werken!
Knuffels uit een speelgoedmachine halen is niet zo eenvoudig. Afhankelijk van het type en de grootte van het apparaat, doen we er een munt in en proberen de teddybeer te grijpen die we het liefst willen hebben. En zelfs als dat bij de eerste poging n

De 6 meest unieke stranden in de wereld. 2 lijken wel van een andere planeet! PRACHTIG!
Wanneer je denkt aan de strand, dan denk je aan zand. Hier zie je 15 stranden, die geen normale zand hebben… Je zal verrast zijn! Bron: Burno Carlos 1. Strand in een grot in Algarve, Portugal Deze prachtige grot is ver weg van de strand Benagil