Begerigheid kan je dood betekenen, en deze python is wel het beste bewijs. Kijk maar wat deze slang had gegeten en het dier zijn leven kostte

We zeggen wel eens “Ik heb honger als een paard”, als we een hongerig gevoel in onze maag hebben. Deze python had heel waarschijnlijk ook zo’n soort eetlust, maar hij ging iets te gehaast te werk en pakte de verkeerde prooi. Slangen zijn dieren die dankzij de ongelooflijke manier waarop hun lichaam is gebouwd, hun prooi in z’n geheel kunnen doorslikken, hoewel die soms groter is dan zijzelf.

Het reptiel heeft weken nodig om de maaltijd te verteren, en het eet daarom niet zo erg vaak. Met zo’n manier van eten moet wel de juiste prooi worden gekozen, maar deze python maakte een fout en werd al snel daarna dood aangetroffen.


snake pas


In het Nationale Park Lake Eland in Zuid-Afrika vonden fietsers een dode slang. Het was goed te zien dat het dier kort geleden had gegeten, omdat zijn lichaam flink was opgezwollen.

snake (6)


Er werden parkopzichters bij geroepen om het mysterie van de dood van deze python te ontrafelen.

Wat zat er binnenin het dier? Je kunt het antwoord en foto’s ervan op de volgende pagina vinden. 

snake (3)bron : taringa.net

Facebook Comment
Waarom leven mannen korter dan vrouwen? Hier zijn een aantal grappige redenen!
Statistieken liegen niet! Vrouwen leven veel langer dan mannen. Wat is de reden? Onderzoekers presenteren van tijd tot tijd vele interessante theorieën. We vonden ook een aantal aanwijzingen om dit interessante fenomeen te verklaren. Hoe dan ook, kiEen vader zette deze foto op Facebook. Wanneer je de rest ziet, begrijp je wat er aan de hand is!
Carter Gentle uit Farmington kwam met een aangeboren hartafwijking ter wereld. Zijn familie omringde hem met tederheid en liefde, en dat had hij hard nodig. Het leven van deze zevenjarige jongen is een constante strijd geweest en er was een reeks ope

Deze kleine baby olifant zag het strand voor de eerste keer in zijn leven. Zijn reactie is onbetaalbaar! :)
Herinner je je jouw eerste keer op het strand? Mensen vergeten soms hun indrukken, maar blijkbaar vergeten olifanten deze geweldige ervaring nooit. Deze kleine olifant lijkt deze theorie te bevestigen.

Ik Dacht Dat Deze Man Het Arme Dier Pijn Wilde Doen! De Waarheid Verraste Me Volledig!
Toen ik een stukje van deze video zag, dacht ik dat deze man de arme kat pijn wilde doen. Het bleek dat ik het verkeerd had. Hij wilde hem helpen! De arme kat zat in grote problemen! Zijn hoofd zat vast in een plastic yoghurtpak. De man zag hem naast