Ze nam een koelbox die iemand langs de weg had achtergelaten. Als ze maar eerder had geweten wat erin zat.

Een vrouw uit Texas was met haar auto op reis op een bijzonder warme dag. De temperatuur was extreem hoog en ze kon het in de auto nauwelijks uithouden. Plotseling zag ze langs de weg een kleine koelbox liggen. Ze vroeg zich af wie zoiets daar zou hebben achtergelaten. Misschien was hij kapot en had iemand hem gewoon weggegooid?

cooler

 

De hele situatie deed wat vreemd aan, omdat de koelbox vrij nieuw leek. Er zaten geen krassen of barsten in. Ze kwam wat dichterbij, pakte de koelbox en legde hem in haar auto. Ze besloot hem thuis open te doen. Ze had op dat moment geen idee wat er in zat. Er kwam ook geen geluid uit, maar naar het gewicht te oordelen, was hij niet leeg.
nine-puppies1bron : littlethings.com

Facebook Comment
Dit mysterieuze bos telt 400 kromme bomen. Onderzoekers worden geintrigeerd door dit grote mysterie!
In het Poolse Voivodeship staat een klein dennenbos met 400 bijzondere bomen. Elk van hen is vervormd doordat de stam een kleine boog vormt. Bijna allemaal zien ze er hetzelfde uit! Vermoedelijk werden deze pijnbomen geplant in de jaren 1930 op een tAls je ziet wat deze vrouw met haar hond deed, kom je niet meer bij! Hoe kan iemand zo dom zijn?!
De afgelopen jaren is het steeds modieuzer geworden om het lichaam met tatoeages of piercings te verfraaien. Een glimmende decoratie in tong of kin is niet langer ongewoon, maar het is een persoonlijke keuze om dat te doen. Zoals je weet verschillen

Deze dieren weten alles van je! Kijk zelf maar!
2. Ik hou niet van de winter… of haar! (Imgur)

De vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Toen ze er waren legde hij zijn voorpoten op het bedje van Rachel. Haar moeder zag dat de lippen van het kind blauw waren geworden. De oudste, Amanda, rende het huis in en belde direct een ambulance. Ze was doodsbang en vreesde dat haar zusje zou ste