Pizzabrood dat een sensatie op het web veroorzaakte! Als je het recept niet kent, wordt het tijd om erachter te komen!

Een sneetje brood is het meest voorkomende onderdeel van het ontbijt. Wanneer we geen tijd hebben om ontbijtgranen of een roerei te eten, kiezen we vaak voor een broodje met ons favoriete broodbeleg. Het is een snelle manier om ‘s ochtend iets voedzaam te eten.

Natuurlijk, het is het beste om brood te nemen dat meerdere granen bevat, maar van tijd tot tijd kun je best van een sneetje witbrood genieten. Hieronder vind je een recept voor een gezondere versie van dat populaire gebakken spul, dat veel groenten en specerijen bevat. Pizzabrood is erg lekker, delicaat en rekt van binnen zo lekker uit. Je moet het gewoon proberen!

1


Ingrediënten:

3 1/3 kopjes bloem
2 theelepels droge gist
1 1/2 kopje warm water
2 theelepels zout
1 1/2 eetlepel suiker
2 1/2 kopjes gehakte groenten (paprika, rode ui, olijven, gedroogde tomaten, knoflook)
2 – 3 plakjes kaas, in stukken gesneden
250 g mozzarella, in blokjes gesneden


1. Giet water over de gist en laat het 3 minuten staan. Voeg de bloem, zout, suiker, groenten en kaas toe. Roer en bestrooi het met bloem. Wikkel het in folie en laat het een uur lang staan.

22. Leg het deeg nog een uur lang in de koelkast. Neem het er daarna uit en rol het tot een dikte van 1-1,5 cm.

3bron : ilovebake.pl

Het Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!
Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen. Zoals onderstaand voorbeeld laat zieDeze 4 woorden kunnen elke relatie kapot maken! Zeg zoiets nooit tegen je partner!
Zelfs het best afgestemde koppel kan problemen hebben, als er emoties aan communicatie worden toegevoegd. In de hitte van de strijd laat ons brein ons woorden zeggen die we helemaal niet willen zeggen. Verbale wonden hebben veel tijd nodig om te hele

Een 6-jarige durfde met een vrouw in een rode jurk te dansen. De gasten zullen zich deze bruiloft nog jarenlang herinneren!
Wat doen kinderen doen op bruiloftsrecepties? Meestal stoppen ze zich vol met lekkers, lopen wat door de zaal of zitten in het kindergedeelte. Er is op een bruiloft vaak veel te doen, dus hebben ze de hulp van volwassenen niet nodig. Ze dansen zelden

Een jonge kat kwam tussen de wielen van een snel rijdende auto terecht, maar zijn leven werd op wonderbaarlijke wijze gered
De aanwezigheid van een dier op de weg veroorzaakt gevaar. Niet alleen het leven van het dier is in gevaar. Chauffeurs om hem heen kunnen de controle verliezen en een ongeval veroorzaken. Dieren die door snel rijdende auto’s worden gedood zijn geen