Pizzabrood dat een sensatie op het web veroorzaakte! Als je het recept niet kent, wordt het tijd om erachter te komen!

Een sneetje brood is het meest voorkomende onderdeel van het ontbijt. Wanneer we geen tijd hebben om ontbijtgranen of een roerei te eten, kiezen we vaak voor een broodje met ons favoriete broodbeleg. Het is een snelle manier om ‘s ochtend iets voedzaam te eten.

Natuurlijk, het is het beste om brood te nemen dat meerdere granen bevat, maar van tijd tot tijd kun je best van een sneetje witbrood genieten. Hieronder vind je een recept voor een gezondere versie van dat populaire gebakken spul, dat veel groenten en specerijen bevat. Pizzabrood is erg lekker, delicaat en rekt van binnen zo lekker uit. Je moet het gewoon proberen!

1


Ingrediënten:

3 1/3 kopjes bloem
2 theelepels droge gist
1 1/2 kopje warm water
2 theelepels zout
1 1/2 eetlepel suiker
2 1/2 kopjes gehakte groenten (paprika, rode ui, olijven, gedroogde tomaten, knoflook)
2 – 3 plakjes kaas, in stukken gesneden
250 g mozzarella, in blokjes gesneden


1. Giet water over de gist en laat het 3 minuten staan. Voeg de bloem, zout, suiker, groenten en kaas toe. Roer en bestrooi het met bloem. Wikkel het in folie en laat het een uur lang staan.

22. Leg het deeg nog een uur lang in de koelkast. Neem het er daarna uit en rol het tot een dikte van 1-1,5 cm.

3bron : ilovebake.pl

Klaag Je Wel Eens Op Weg Naar School Of Werk? Kijk Eens Waar Deze Kleine Kinderen Elke Dag Mee Moeten Worstelen! Ik Ben Helemaal Geschokt!
Deze kinderen wonen in de provincie Yunnan in China. Ze reizen elke dag meer dan twee uur te voet om bij school te komen. Velen van hen hebben geen hoed of sjaal. Hun haar en kleding wordt soms bijna volledig bedekt met ijs. Deze foto’s werdenToen ik zag hoe drugs zoveel schade kon aanrichten, was ik geschrokken! Bekijk het!
De foto’s hieronder zijn een deel van de campagne tegen drugs. Op de foto’s kan je zien wat drugs allemaal met je doet. Dit is om jongeren te waarschuwing hoe het uiterlijk aangetast kan worden bij het beginnen aan drugs. Het zijn schrokk

Je zult niet geloven dat je heerlijke chocolade kunt maken uit deze drie ingrediënten!
We willen graag iets lekkers eten, maar de producten die worden aangeboden in winkels of bakkerijen hebben helaas zo’n lange lijst met conserveermiddelen dat het moeilijk is er om door verleid te worden en later niet te klagen. En hoewel we pro

Na de Amerikaanse Burgeroorlog bleef naast de slagvelden nog iets anders liggen! Kijk hier wat het is!
In de jaren 1861-1865 verloren, als gevolg van de burgeroorlog, bijna 620.000 soldaten hun leven. Geen wonder dat er in deze periode veel verhalen over dode dwalende soldaten ontstonden of over angstaanjagende geschreeuw, afkomstig van plaatsen strij