Ze Maakte Met Nagellak Een Patroon Op Het Wateroppervlak. Dan Doet Ze Haar Vinger Erin… Het Resultaat Is Verbluffend!

Heb je er genoeg van om je nagels op de traditionele manier te beschilderen en ben je op zoek naar iets alternatiefs? 
De ideeën van Cute polish, een bekende youtube gebruiker, zou wel eens bij jouw smaak kunnen passen!

In de film die we vandaag voor je hebben, laat een meisje zien hoe je met gebruik van wat verf en een kom water, een echt geweldig resultaat kunt krijgen!

1.Het verloop van de hele operatie en de resultaten ervan kun je op de volgende pagina bekijken. De video laat stap voor stap zien hoe je dit geweldige waterresultaat op je nagels kunt krijgen!

Vond je dit idee leuk? Deel het dan met je vrienden! :)

Pagina 1 van 1Een Verblijf Hier Zal Je Een Echte Unieke Ervaring Geven!
Dit huis is de perfecte plek om iemand van hoogtevrees te genezen… of hem zich voor de rest van zijn leven getraumatiseerd te laten voelen. Het hangt aan de rand van een klif en ziet eruit als een zeer gevaarlijke plaats. Maar schijn bedriegt,Wanneer je deze coördinaten in Google Maps invoert dan komt er iets verrassend! Probeer het uit!
Onder specifieke coördinaten op Google Maps, kan je iets geweldig zien. Midden in de Afrikaanse wildernis, is een dragende vliegtuig! Waarom is het daar? Laat het me het je uitleggen! (science.viralnova.com)

Kijk Naar De Uitvindingen Die Ooit Een Krankzinnig Idee Waren, Maar Een Inspiratie Werden Voor Moderne Objecten!
De moderne tijd is verbazend, we worden bijna overspoeld met technologieën die ons leven gemakkelijker maken. Maar elke uitvinding begint met min of meer bizarre ideeën. Sommige daarvan blijken een ingeving van een genie te zijn, anderen zijn gewoo

Artsen waarschuwen: laat je hond niet je gezicht likken! De gevolgen kunnen heel ernstig zijn!
Het contact met speeksel van een dier roept bij sommige walging op en bij anderen plezier. Hondenliefhebbers geloven dat het huisdier zijn gevoelens op deze manier wil uiten en dat ze hem niet moeten verbieden dat te doen. Het is in feite een van de