Hij maakte een gaatje in een watermeloen en goot er aluminium in. En hij haalde er iets fantastisch uit!

De meesten van jullie kennen vast genoeg mensen die je graag een origineel en bijzonder cadeau zou willen geven. Een goed cadeau is er een dat gemakkelijk wordt onthouden en aan de gever doet denken. 

Het is het beste wanneer we het zelf maken. De ontvanger zal de inzet en het harde werk zeker waarderen.


wlal-aluminium-do-arbuzaAls je dus creatief wilt zijn en iets unieks maken, dan moet je de video op de volgende pagina eens bekijken. Misschien zal het je inspireren om een origineel beeldhouwwerk te maken, dat elk modern interieur kan opsieren.

Alles wat je hoeft te doen is een vrij grote watermeloen kopen, er een klein beetje aluminium ingieten, en dan is dit wat eruit komt.

1

2bron : youtube.com

8 moderne Assepoesters die prinsessen zijn geworden!
Het leven is geen sprookje, maar soms gebeuren er dingen op zo’n manier dat je je afvraagt hoe dat mogelijk is. We hebben natuurlijk altijd liever dat er leuke dingen met ons gebeuren en het goed met ons gaat. Het echte levensverhaal van moderne prWeet je hoe je bruine bananen kunt vernieuwen? Nee? Kijk hier maar naar! Een eenvoudig en briljant idee!
We weten allemaal dat bananen erg snel rijpen. Soms zijn ze op de tweede dag na aankoop al bruin geworden. Het lijkt niet aan te bevelen om ze te eten… Ze zien eruit alsof ze van binnen al verrot zijn. Maar dat zou helemaal verkeerd zijn, ze zi

Man red een haai! Zie hier of hij durft om deze redding te doen!
Nooit was Shane Cox zo dicht bij een haai. De man neemt de vangst van haaien, die een lokale delicatesse in Ninety Mile Beach in Victoria, Australië. Per ongeluk ving hij een kleine witte haai, snel sneed hij het touw door om hem te bevrijden.

A Klein Beetje Magie Zal Je Even Afleiden Van De Hectiek Van Alledag…
Weet je hoe je moet ontsnappen aan de hectiek? Ontdek hoe anderen met dat probleem omgaan. Velen van ons houden van magie en dingen uit dromen. Het visueel uiten van je dromen heeft een therapeutische functie. In het bos. Zo kun je ontsnappen uit de