Hij maakte een gaatje in een watermeloen en goot er aluminium in. En hij haalde er iets fantastisch uit!

De meesten van jullie kennen vast genoeg mensen die je graag een origineel en bijzonder cadeau zou willen geven. Een goed cadeau is er een dat gemakkelijk wordt onthouden en aan de gever doet denken. 

Het is het beste wanneer we het zelf maken. De ontvanger zal de inzet en het harde werk zeker waarderen.


wlal-aluminium-do-arbuzaAls je dus creatief wilt zijn en iets unieks maken, dan moet je de video op de volgende pagina eens bekijken. Misschien zal het je inspireren om een origineel beeldhouwwerk te maken, dat elk modern interieur kan opsieren.

Alles wat je hoeft te doen is een vrij grote watermeloen kopen, er een klein beetje aluminium ingieten, en dan is dit wat eruit komt.

1

2bron : youtube.com

Facebook Comment
Deze fotograaf maakt prachtige beelden uit gewone dingen! Bekijk hoe hij het doet!
John von Holleben neemt foto’s van dieren, bomen en bruisende steden. Hij fotografeert ook draken en raketten… en bovendien, met kinderen! Rustig aan, er is geen beest dat de kleintjes laat schrikken. Door samen met jonge kinderen rubbereZe Besloten Om Een Cheeseburger Van McDonald’s In Zoutzuur Te Doen… Het Resultaat Van Het Experiment Is Schokkend!
Zoutzuur in de maag maakt de vertering van eiwitten mogelijk en activeert aldus spijsverteringsenzymen! Dit experiment laat zien wat er in onze maag gebeurt na het eten van een cheeseburger. Wij waarschuwen je dat het niet een erg prettig gezicht is!

Hij vereeuwigde kinderen uit de hele wereld en hun speelgoed op foto’s. De eerste twee zullen je tot tranen beroeren
Er is waarschijnlijk geen kind ter wereld die niet graag speelt. Vrijwel elk kind heeft wel een geliefd speeltje zonder welke zijn wereld in duigen zou vallen en er tranen in hun ogen zouden verschijnen. Ieder van jullie herinnert zich nog wel de plu

15 verbazingwekkende feiten over het leven van Elvis Presley. Veel details zullen je zeker verrassen!
Elvis Aaron Presley, algemeen bekend als de “King of Rock and Roll”, was één van de iconen van deze populaire cultuur in de twintigste eeuw. Hij verkocht meer dan 600 miljoen platen over de hele wereld en werd aangeprezen als de beste a