Stop met het drinken van water uit plastic flessen! De waarheid daarvan is afschuwelijk!

We horen vaak over de vele voordelen van het regelmatig drinken van water. Er wordt beweerd dat een volwassene minstens 1,5 liter water per dag moet drinken. Meestal proberen we zo vaak mogelijk te drinken en we grijpen vaak naar een flesje drinkwater, dat bijna overal beschikbaar is.

Dat lijkt ons de gezondste manier om onze dorst te lessen, maar is het ook waar? Diverse studies hebben nu aangetoond dat dat helemaal niet waar is!

1


heftig.co

Laten we bij het begin beginnen. In 1970 was er plotseling een toename in de verkoop van dranken zoals Coca-Cola. Het werd al snel duidelijk dat ze ongezond waren, dus mensen begonnen meer kraanwater te drinken. Om hun winsten te verhogen, begonnen de fabrikanten met de verkoop van gewoon water. Consumenten lachten in eerste instantie om dit idee, en vonden dat er lucht werd verkocht. Bedrijven wilden de vraag stimuleren en begonnen te investeren in reclame en waarschuwden dat het drinken van water uit de kraan erg gevaarlijk was, omdat het bacteriën en gevaarlijke stoffen bevatte. Zij beweerden dat het alleen goed was om in te baden en de afwas te doen. Ze begonnen de flessen te voorzien van labels met bergen om te benadrukken dat het afkomstig was uit natuurlijke bronnen. Deze plaatjes waren bedoeld om te suggereren dat hun water erg gezond en veilig zou zijn. Maar dat was beslist niet het geval, want de meeste bedrijven gebruikten gewoon gefilterd kraanwater.

2 3bron : dziecisawazne

In plaats van honden houden ze wolven! Kijk hoe het leven er uit ziet met deze wilde dieren!
In 2009 vond houtvester Oleg Selekh uit Zacherevye (Rusland) vier wolfpups. Hij besloot ze te houden. Na enige tijd waren de dieren helemaal tam! Vandaag zijn het volwassen wolven. Desondanks speelt zijn dochter Alisa heel nonchalant met ze, en behan9 van de duurste rassen ter wereld. Je zult niet geloven hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor een puppy!
Als mensen in de loterij spelen speculeren ze graag en dromen over wat ze voor zichzelf zouden kopen met dat geld. Een razendsnelle auto, een reis naar exotische landen of misschien toch een boot? En hoe zit het met een hond… Tja, misschien is

De Chinezen kleuren de slechtste kwaliteit garnalen en verkopen ze over de hele wereld voor veel geld. Laat je niet voor de gek houden!
Chinezen zijn wereldkampioen in het maken van namaakproducten. Het lijkt erop dat ze van alles kunnen namaken, niet alleen kleding, schoenen, cosmetica en elektronica, maar ook… garnalen! Garnalen zijn schaaldieren die zowel in zoet als in zout

Hij zal alles doen om zijn kind gelukkig te maken! Dit is waar een liefhebbende vader toe in staat is!
Voor sommigen is vader zijn is een grote vreugde, voor anderen een karwei. Hoe dan ook, iedere vader moet zijn best doen om voor zijn kinderen te zorgen en weten dat plezier de sleutel is!  Nieuwe vaders kunnen er soms problemen mee hebben, dus ze m