Stop met het drinken van water uit plastic flessen! De waarheid daarvan is afschuwelijk!

We horen vaak over de vele voordelen van het regelmatig drinken van water. Er wordt beweerd dat een volwassene minstens 1,5 liter water per dag moet drinken. Meestal proberen we zo vaak mogelijk te drinken en we grijpen vaak naar een flesje drinkwater, dat bijna overal beschikbaar is.

Dat lijkt ons de gezondste manier om onze dorst te lessen, maar is het ook waar? Diverse studies hebben nu aangetoond dat dat helemaal niet waar is!

1


heftig.co

Laten we bij het begin beginnen. In 1970 was er plotseling een toename in de verkoop van dranken zoals Coca-Cola. Het werd al snel duidelijk dat ze ongezond waren, dus mensen begonnen meer kraanwater te drinken. Om hun winsten te verhogen, begonnen de fabrikanten met de verkoop van gewoon water. Consumenten lachten in eerste instantie om dit idee, en vonden dat er lucht werd verkocht. Bedrijven wilden de vraag stimuleren en begonnen te investeren in reclame en waarschuwden dat het drinken van water uit de kraan erg gevaarlijk was, omdat het bacteriën en gevaarlijke stoffen bevatte. Zij beweerden dat het alleen goed was om in te baden en de afwas te doen. Ze begonnen de flessen te voorzien van labels met bergen om te benadrukken dat het afkomstig was uit natuurlijke bronnen. Deze plaatjes waren bedoeld om te suggereren dat hun water erg gezond en veilig zou zijn. Maar dat was beslist niet het geval, want de meeste bedrijven gebruikten gewoon gefilterd kraanwater.

2 3bron : dziecisawazne

Een niet erg slimme man besloot zijn vinger in dit gat te steken. Hij had onmiddellijk spijt van die beslissing…
Opscheppen eindigt vaak met pijn, dus is het beter om twee keer na te denken voordat je het probeert. De rede vertelt ons dat bepaalde soorten gedrag gewoon als dom kunnen worden aangemerkt. Sommige mensen vinden het maar moeilijk om rationeel te denDit meisjes leeft al 90 jaar niet meer. Toen ik in haar ogen keek, kreeg ik kippenvel!
Een klein meisje genaamd Rosalia, overleed 90 jaar geleden aan longontsteking. Haar lichaampje werd gebalsemd en in een transparante kist gelegd. Daarna werd ze begraven in de Kapucijner catacomben in Palermo. Het was de laatste gemummificeerde perso

Deze kleine babyolifant is nog maar een paar weken op de wereld en heeft nu al de harten van mensen over de hele wereld geraakt!
Klein maar fijn. En als het een slurf heeft en denkt dat het een puppy is die gemakkelijk op je schoot past, dan is het de liefste en beste op de hele wereld. De volgende video laat de capriolen van een kleine olifant zien, die zo leuk is dat het moe

Bekijk hier de 10 mooiste kastelen ter wereld. Het kijken waard!
Niet alleen de natuur kan dingen creëren wat we kunnen zien. Mensen in de leeftijd van ingebouwde prachtige forten en paleizen filigraan. Bekijk hier de mooiste en beweeg het omhoog! 1. Kasteel Howard in Yorkshire.