Ze werd uitgescholden omdat ze water gaf aan varkens die zouden worden geslacht. Haar mededogen en wens om te helpen werden niet op prijs gesteld

Anita Krajnc uit Toronto vertoonde onlangs een beetje sympathie voor dieren die zouden worden geslacht, maar ze werd niet gefeliciteerd met haar daad, maar eerder het tegendeel – de bestuurder die de varkens had vervoerd overlaadde haar met beledigingen en begon haar te bedreigen. De volgende dag nam de agressieve man contact op met de politie.

Hij vertelde hen dat de vrouw een onbekende vloeistof aan de dieren had gegeven (hoewel er in de video duidelijk te zien is dat het water was). Anita moest voor de rechter verschijnen, maar we weten nog steeds niet hoe dit geval gaat eindigen. Ze vecht zowel voor haar goede naam, als voor de rechten van dieren die voor de slacht zijn bestemd.

77352


Het is beangstigend dat de bestuurder op die manier handelde. Maar de vrouw heeft niets verkeerd gedaan – ze gaf gewoon water aan de uitgeputte en uitgedroogde dieren. Het is triest dat ze nu haar onschuld moet bewijzen in het gerechtelijk systeem. Het geven van water aan een levend wezen is geen misdaad, maar een daad van vriendelijkheid.

Het is jammer dat niet iedereen ervan weet. Misschien was de bestuurder van mening dat het geen zin had hen water te geven, omdat ze binnenkort toch worden gedood.

Kijk hier hoe het incident plaats vond.

Pagina 1 van 1


bron : TorontoPigSave

Een man kleedt zich in verschillende stijlen, om de reacties van mensen te zien. Je zult de conclusies niet geloven!
Veel mensen hebben het probleem dat ze steeds op hun manier van kleden worden beoordeeld. Wanneer iemand zwarte kleren draagt, worden ze direct gezien als een motorrijder, die van heavy metal muziek houdt. Heel vaak is dat niet waar is, niet iedereen8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!
Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal z

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
Nee, die beroemde mensen waren vroeger niet deze kinderen. Deze kinderen zijn onlangs geboren, maar lijken op beroemde mensen. Deze verklaring werd gecreëerd om de overeenkomsten te laten zien. Is het een zegen of een vloek om een kleine versie van

De vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Mindi en haar man waren dol op hun tweejarige Schotse herder genaamd Papillon. Toen hij zich na de geboorte van hun dochter echter vreemd begon te gedragen en in meubels beet, begonnen ze te vermoeden dat het dier jaloers was op het meisje. Na een ti