Iedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!

Josh Hargis was in Afghanistan in een gevecht had hij bijna een dodelijke wond. Hagins was samen met de rangers, vier soldaten van zijn eenheid werden vermoord.

De foto hieronder beschreven die in het ziekenhuis toen hij ontving de medaille “Paarse Hart” en stuurde het naar zijn vrouw Hargis. Het is zeer bemoedigend.


wounded-ranger


Merk op dat u verzonden samen met een foto van een soldaat aan zijn vrouw: Hoe weet je dat Josh was gewond, overleefde twee uur na het ongeval, werd naar het ziekenhuis voor. Josh onmiddellijk onderging een reeks bewerkingen, en na enkele uren werd in intensive care, aan de basis in Afghanistan.
Josh blijft onder de hoede van de Rangers, die hem bezochten. Josh alvorens te worden vervoerd naar Duitsland, voordat hij uiteindelijk vliegen naar Amerika, voerde de ceremonie om hem te belonen “Paarse Hart” voor gerelateerde wonden in de strijd.
Een simpele ceremonie Je kunt je voorstellen een kamer vol rangers, artsen en verpleegkundigen rond zijn bed, terwijl commandant medaille vastgemaakt aan zijn deken.
In de loop van de toespraak van de commandant gaf een toespraak en boog naar Josh bedanken voor het nemen. We dachten allemaal dat Josh bewusteloos was. En hij begon aan zijn rechterhand onder de deken te verplaatsen en groette de commandant.
Ondanks vochten de wonden, dressings, buizen en pijn Josh met een arts die hem wilde stoppen, en groette de meest briljante als iemand ooit zou kunnen zien.
Weet je niet hoe je de emoties die steeg door de intensive care unit die dag te beschrijven.
Volwassen mannen huilde, Josh liet woordeloos zijn en karakter gaan. Ik werd lid van het beeld dat wij geloven zal getoond worden op elk kanaal.
Voor mij opknoping over de balie, want het is de grootste getuigenis van de dingen die ik heb meer dan 10 jaar dienst voldaan.
Facebook Comment
Niet meer dan 3% van de mensen kan in minder dan 5 seconden op deze foto een paard ontdekken. Kun jij het ook?
Het waarnemingsvermogen is een bijzonder nuttig zintuig. Hiermee kun je de situatie snel beoordelen, wat er voor zorgt dat je belangrijke kansen niet laat glippen en een voorsprong behoudt. De mogelijkheid om iets snel op te merken kan worden geperfeEen geweldige hond kalmeert haar eigenaar toen ze zich druk maakte over een bruiloft!
Er zijn soms momenten in het leven die je zenuwen tot het uiterste belasten. Bij vrouwen is dat bijvoorbeeld hun trouwdag. Natuurlijk willen ze dat het de mooiste en beste herinnering wordt, maar wat als er iets mis gaat? De catering die niet kan kom

Een buschauffeur zag een eenzaam jongetje… De oorzaak ervan is ontroerend!
Tijdens het surfen op het internet kwam ik onlangs een heel ontroerend verhaal tegen dat iemand had gedeeld. Hij wilde zijn naam niet zeggen, en hoewel zijn verhaal heel eenvoudig was, liet het zien hoe belangrijk de goedheid van mensen is en de hulp

Nu en Toen. Dit is hoe het badpak zich in de loop van de afgelopen 65 jaar heeft ontwikkeld.
De zomer komt er binnenkort weer aan. Het is een goed moment om het badpak van vorig jaar te passen en te kijken of alles in orde is, of dat er iets versleten of uitgerekt is… Als tijdens het passen blijkt dat het niet meer geschikt is voor geb