Iedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!

Josh Hargis was in Afghanistan in een gevecht had hij bijna een dodelijke wond. Hagins was samen met de rangers, vier soldaten van zijn eenheid werden vermoord.

De foto hieronder beschreven die in het ziekenhuis toen hij ontving de medaille “Paarse Hart” en stuurde het naar zijn vrouw Hargis. Het is zeer bemoedigend.


wounded-ranger


Merk op dat u verzonden samen met een foto van een soldaat aan zijn vrouw: Hoe weet je dat Josh was gewond, overleefde twee uur na het ongeval, werd naar het ziekenhuis voor. Josh onmiddellijk onderging een reeks bewerkingen, en na enkele uren werd in intensive care, aan de basis in Afghanistan.
Josh blijft onder de hoede van de Rangers, die hem bezochten. Josh alvorens te worden vervoerd naar Duitsland, voordat hij uiteindelijk vliegen naar Amerika, voerde de ceremonie om hem te belonen “Paarse Hart” voor gerelateerde wonden in de strijd.
Een simpele ceremonie Je kunt je voorstellen een kamer vol rangers, artsen en verpleegkundigen rond zijn bed, terwijl commandant medaille vastgemaakt aan zijn deken.
In de loop van de toespraak van de commandant gaf een toespraak en boog naar Josh bedanken voor het nemen. We dachten allemaal dat Josh bewusteloos was. En hij begon aan zijn rechterhand onder de deken te verplaatsen en groette de commandant.
Ondanks vochten de wonden, dressings, buizen en pijn Josh met een arts die hem wilde stoppen, en groette de meest briljante als iemand ooit zou kunnen zien.
Weet je niet hoe je de emoties die steeg door de intensive care unit die dag te beschrijven.
Volwassen mannen huilde, Josh liet woordeloos zijn en karakter gaan. Ik werd lid van het beeld dat wij geloven zal getoond worden op elk kanaal.
Voor mij opknoping over de balie, want het is de grootste getuigenis van de dingen die ik heb meer dan 10 jaar dienst voldaan.
Facebook Comment
Heb je je ooit afgevraagd waar dat kleine zakje in je broek voor is? De waarheid zou je wel eens kunnen verrassen!
In bijna elk model spijkerbroek zit, net boven de zak rechtsvoor, een kleiner zakje genaaid. Er past nauwelijks iets in, en daarom wordt het zelden gebruikt. De meesten van ons besteden er niet veel aandacht aan, en zien het als een onnodige toevoegiEen dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.
Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgeno

Toen hij nauwkeurig naar deze foto keek, wilde de man een echtscheiding! Dat verbaast me niks. Ik zou hetzelfde doen!
Als je denkt dat dit een grap is, dat is niet! Het is een van de meest controversiële verhalen die de afgelopen paar maanden op het internet rondcirkelen. De echtgenoot van de afgebeelde vrouw links ging op zakenreis. Hij was maar 20 dagen weg van h

Je zal jezelf verbazen als je leest over deze verrassende theorieën over piramides!
Piramides zijn erg fascinerende gebouwen, welke wereldwijd bekend zijn, maar waarvan wij de maker niet kennen. Niet iedereen gelooft namelijk dat de Egyptenaren het hebben gemaakt! Voor duizenden jaren mensen hebben er over gespeculeerd. Er zijn zove