Iedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!

Josh Hargis was in Afghanistan in een gevecht had hij bijna een dodelijke wond. Hagins was samen met de rangers, vier soldaten van zijn eenheid werden vermoord.

De foto hieronder beschreven die in het ziekenhuis toen hij ontving de medaille “Paarse Hart” en stuurde het naar zijn vrouw Hargis. Het is zeer bemoedigend.


wounded-ranger


Merk op dat u verzonden samen met een foto van een soldaat aan zijn vrouw: Hoe weet je dat Josh was gewond, overleefde twee uur na het ongeval, werd naar het ziekenhuis voor. Josh onmiddellijk onderging een reeks bewerkingen, en na enkele uren werd in intensive care, aan de basis in Afghanistan.
Josh blijft onder de hoede van de Rangers, die hem bezochten. Josh alvorens te worden vervoerd naar Duitsland, voordat hij uiteindelijk vliegen naar Amerika, voerde de ceremonie om hem te belonen “Paarse Hart” voor gerelateerde wonden in de strijd.
Een simpele ceremonie Je kunt je voorstellen een kamer vol rangers, artsen en verpleegkundigen rond zijn bed, terwijl commandant medaille vastgemaakt aan zijn deken.
In de loop van de toespraak van de commandant gaf een toespraak en boog naar Josh bedanken voor het nemen. We dachten allemaal dat Josh bewusteloos was. En hij begon aan zijn rechterhand onder de deken te verplaatsen en groette de commandant.
Ondanks vochten de wonden, dressings, buizen en pijn Josh met een arts die hem wilde stoppen, en groette de meest briljante als iemand ooit zou kunnen zien.
Weet je niet hoe je de emoties die steeg door de intensive care unit die dag te beschrijven.
Volwassen mannen huilde, Josh liet woordeloos zijn en karakter gaan. Ik werd lid van het beeld dat wij geloven zal getoond worden op elk kanaal.
Voor mij opknoping over de balie, want het is de grootste getuigenis van de dingen die ik heb meer dan 10 jaar dienst voldaan.
Facebook Comment
Moederinstinct is nooit verkeerd. Dit is het verhaal van een kat, die niet stopt met zoeken naar haar kleintjes
Het helpen van dieren is een belangrijke en nobele taak, die terughoudendheid en verantwoordelijkheid vraagt. Die hulp zal helaas soms onbewust schade aanrichten. Een poes in Nieuw-Zeeland was het slachtoffer van zo’n situatie, toen iemand haar kitMarine soldaat gered en omhelsden de kleine beestjes. Zie wat er uit kwam!
KToen de marine soldaat, vier kleine konijntje zag, dichtbij de dode moeder, wist hij direct wat hij moest doen. Er ontwaakte in hem een held, dus de man nam de konijntjes naar de basis.   Voor maanden vele uren wijdde hij een kans om te leven hazen

Zelfs de artsen stonden verbaasd door dit eenvoudige huismiddeltje. De doeltreffendheid ervan wordt door honderden mensen erkend!
Al eeuwenlang wordt honing gebruikt als middel voor het behandelen van bijna alle ziekten. De Grieken gebruikten om oud te worden, de Egyptenaren gebruikten het om wonden te behandelen, en de Indianen dronken honing, om het lichaam in balans te houde

Je zult niet geloven wat dit kleine gebouw is… De combinatie van deze foto’s maakte me sprakeloos.
Je moet heel wanhopig zijn om het bijgebouw, geplaatst op een klif, te gebruiken, dat op het niveau van 8500 voet of 2600 meter boven de zeespiegel ligt. De plaats ligt in Siberië, Rusland. Dit zeer klein bijgebouw wordt gebruikt als enige badkamer