Toen ik deze unieke bioscopen zag, was ik sprakeloos. Mijn nieuwe droom – om ten minste één film te bekijken op een plek als dit!

De meesten van ons kijken naar films in saaie, standaard bioscopen, maar dat is niet de manier waarop het zou moeten zijn.  

Bekijk de mooiste en meest fantasierijke bioscopen ooit gebouwd in de wereld!riemurasia.net 

1

1. Olympia Hall, Frankrijk.

Deze foto’s van ongebruikelijke bioscopen laten zien hoe geweldig de ervaring van het kijken naar een film kan zijn. Sommige van deze locaties zijn een interessant verhaal, omdat ze bombardementen en branden overleefden, en werden ontmanteld en hersteld om hun eigen unieke karakter. Deze plaatsen worden erkend, niet alleen om hun culturele betekenis, maar ook om hun eigen architectonische waarde. Andere getoonde plaatsen zijn heel modern, met originele en interessante interieurs.
Zwervers worden op straat beroofd! De reacties van mensen op straat zijn echt schrikbarend en laat je er goed over nadenken!
U heeft ongetwijfeld vaker een dakloze gezien die donaties verzamelen op straat… Heeft u zich ooit afgevraagd wat u zou doen als iemand van een bedelaar zou stelen? Zou u op een andere manier reageren? Deze sociale experiment laat je echt nadenJe zult in een oogwenk gewicht verliezen als je deze drank regelmatig drinkt. Het is goedkoper en effectiever dan alle afslankthee samen!
Overgewicht en obesitas zijn problemen waar veel mensen over de hele wereld mee te maken hebben. Alsof dat nog niet genoeg is, veroorzaakt het ook veel gezondheidsproblemen, waaronder hart- en vaatziekten of diabetes. Wie ooit in z’n leven heeft ge

De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!
Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken. Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan i

Toen hij zijn hond op zee verloor, wist hij zeker dat hij haar nooit meer terug zou zien. Maar na vijf weken…
Honden doen vrijwel alle activiteiten samen met mensen. Ze vinden het heerlijk om met hun eigenaar te zijn en samen met hen de wereld te verkennen. Soms betalen ze een enorme prijs voor hun nieuwsgierigheid. Luna, een 18 maanden oude hond die haar ba