Toen ik deze unieke bioscopen zag, was ik sprakeloos. Mijn nieuwe droom – om ten minste één film te bekijken op een plek als dit!

De meesten van ons kijken naar films in saaie, standaard bioscopen, maar dat is niet de manier waarop het zou moeten zijn.  

Bekijk de mooiste en meest fantasierijke bioscopen ooit gebouwd in de wereld!riemurasia.net 

1

1. Olympia Hall, Frankrijk.

Deze foto’s van ongebruikelijke bioscopen laten zien hoe geweldig de ervaring van het kijken naar een film kan zijn. Sommige van deze locaties zijn een interessant verhaal, omdat ze bombardementen en branden overleefden, en werden ontmanteld en hersteld om hun eigen unieke karakter. Deze plaatsen worden erkend, niet alleen om hun culturele betekenis, maar ook om hun eigen architectonische waarde. Andere getoonde plaatsen zijn heel modern, met originele en interessante interieurs.
Hij deed 500 gram kaas, een ei en bloem in een kom. Het resultaat is een geweldige aanvulling op elk gerecht. Gewoon lekker!
Onderzoekers van de Universiteit van Michigan lieten zien dat kaas behoorlijk verslavend is. Het is toegevoegd aan een groep stimulantia, net zoals koffie of chocolade. Dr. Neal Bernard heeft zelfs geprobeerd het melkcrack te noemen :). Hoewel de verDit Stel Kocht Een Oude, Verlaten Kerk! Kijk Maar Wat Ze Met De Binnenkant Deden!
De kerk op de volgende foto is gebouwd in 1792 en is een zeer bijzondere plaats. Niet om het feit dat het gebruikt word voor bijeenkomsten van gelovigen, maar omdat er mensen wonen. De kerk van St. Nicolaas staat in Groot-Brittannië (Kyloe, Northumb

Deze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil

Niet Alleen Mensen Werken Hard. Bekijk De Honden Die Verantwoordelijk Zijn Voor De Gezondheid En Het Leven Van Anderen!
We vergeten wel eens hoeveel we te danken hebben aan dieren… Bekijk de honden die voor het leven en de gezondheid van anderen vechten. Heb je ooit met een van deze honden te maken gehad?  Z Werkhonden staan niet vaak in de schijnwerpers. De fo