Ze redde meer dan 40 jaar lang pasgeboren baby’s die waren achtergelaten in het afval! Haar verhaal zal je doen huilen…

Het komt niet als een verrassing dat deze dappere vrouw tot de grootste heldin werd uitgeroepen bij het helpen van verlaten kinderen. Ze redde tijdens haar leven 30 op de vuilnisbelt achterlaten pasgeboren baby’s.

Lou Xiaoying is momenteel een 88-jarige oudere die lijdt aan nierfalen. Hoewel ze arm was, wist ze dat anderen haar hulp meer nodig hadden dan zijzelf…

Ze leefde altijd in armoede. Zij hield zichzelf in leven door het verzamelen en verwerken van afval.

Samen met haar overleden man nam ze de zorg op zich van kinderen die door hun ouders werden verlaten. Na de dood van Li Zin was ze niet meer in staat om voor alle peuters te zorgen. Ze hield er vier en vond onderdak voor de rest, die een gelukkig leven leiden.

1 

De jongste zoon van Lou is pas zeven jaar oud. De vrouw vond hem in afschuwelijke toestand in het afval.

Ondanks haar hoge leeftijd kon ze niet voorbijgaan aan het feit dat iemand hem voor dood had achtergelaten. Ze nam de jongen mee naar haar huis in het dorp en verzorgde hem. Het kind groeide uit tot een gezonde en vrolijke jongen.

Miracle Mums 40 BabiesHet begon allemaal in 1972, toen ze een onschuldig meisje in het afval ontdekte. De kleine baby lag angstig bovenop het afval. Lou heeft haar het leven gered.

“Als ik sterk genoeg was om het zware vuilnis te dragen, hoe kon ik dan niet de kracht hebben om iemands leven te redden?”- zei ze toen haar gevraagd werd over haar daden.

6“Ieder kind heeft liefde en zorg nodig. Het is een bijzonder cadeau waar je voor moet zorgen. Ik begrijp niet hoe mensen ze in het afval achter kunnen laten!”

Momenteel ligt Lou in het ziekenhuis. Ze lijdt aan nierfalen. Gelukkig is ze niet alleen. De kinderen die werden gered zijn haar niet vergeten. Vandaag de dag kan ze trots zijn op haar grote liefdevol gezin, waar ze altijd op kan rekenen.

2Dit is hoe hun huis eruit ziet. Ondanks dat ze in armoede leven werd hun hart vervuld met de liefde die de achterlaten kinderen gaven.

3bron : mylordkatie.wordpress.com

Deze olifant werd na 50 jaar gered uit een keiharde slavernij. Op het moment van zijn vrijlating vulden zijn ogen zich met tranen…
Raju de Olifant werd bijna 50 jaar lang opgesloten in een Indiase dierentuin. Hij leefde onder erbarmelijke omstandigheden, geketend met boeien van prikkeldraad, die zijn been pijnlijk verwonden. Hij was ook uitgehongerd, en leefde praktisch van watOp het aanroep van de toekomstige schoonmoeder, maakt hij de meest hippe gebouw wat ik ooit heb gezien! Deze man is geweldig!
Om hem weg te houden van zijn dochter, kwam de vrouw met een briljant idee. Ze bouwde voor haar toekomstige schoonzoon een iglo! Ze zei dat Daniel op deze manier zijn vrije tijd kan gebruiken!   “Als jij de hand van mijn dochter wil, moet jij

Deze mensen zouden 300 jaar geleden verbrand zijn op de brandstapel wegens hekserij!
Deze straatgoochelaars hebben iets nieuws geleerd…levitatie! (Helaas, dit is geen magie.) Hun werk ziet er erg overtuigend uit en roept verbazing op van willekeurige voorbijgangers. Laten we maar blij zijn dat we in de moderne tijd leven, waar

Een niet erg slimme man besloot zijn vinger in dit gat te steken. Hij had onmiddellijk spijt van die beslissing…
Opscheppen eindigt vaak met pijn, dus is het beter om twee keer na te denken voordat je het probeert. De rede vertelt ons dat bepaalde soorten gedrag gewoon als dom kunnen worden aangemerkt. Sommige mensen vinden het maar moeilijk om rationeel te den