Ze redde meer dan 40 jaar lang pasgeboren baby’s die waren achtergelaten in het afval! Haar verhaal zal je doen huilen…

Het komt niet als een verrassing dat deze dappere vrouw tot de grootste heldin werd uitgeroepen bij het helpen van verlaten kinderen. Ze redde tijdens haar leven 30 op de vuilnisbelt achterlaten pasgeboren baby’s.

Lou Xiaoying is momenteel een 88-jarige oudere die lijdt aan nierfalen. Hoewel ze arm was, wist ze dat anderen haar hulp meer nodig hadden dan zijzelf…

Ze leefde altijd in armoede. Zij hield zichzelf in leven door het verzamelen en verwerken van afval.

Samen met haar overleden man nam ze de zorg op zich van kinderen die door hun ouders werden verlaten. Na de dood van Li Zin was ze niet meer in staat om voor alle peuters te zorgen. Ze hield er vier en vond onderdak voor de rest, die een gelukkig leven leiden.

1 

De jongste zoon van Lou is pas zeven jaar oud. De vrouw vond hem in afschuwelijke toestand in het afval.

Ondanks haar hoge leeftijd kon ze niet voorbijgaan aan het feit dat iemand hem voor dood had achtergelaten. Ze nam de jongen mee naar haar huis in het dorp en verzorgde hem. Het kind groeide uit tot een gezonde en vrolijke jongen.

Miracle Mums 40 BabiesHet begon allemaal in 1972, toen ze een onschuldig meisje in het afval ontdekte. De kleine baby lag angstig bovenop het afval. Lou heeft haar het leven gered.

“Als ik sterk genoeg was om het zware vuilnis te dragen, hoe kon ik dan niet de kracht hebben om iemands leven te redden?”- zei ze toen haar gevraagd werd over haar daden.

6“Ieder kind heeft liefde en zorg nodig. Het is een bijzonder cadeau waar je voor moet zorgen. Ik begrijp niet hoe mensen ze in het afval achter kunnen laten!”

Momenteel ligt Lou in het ziekenhuis. Ze lijdt aan nierfalen. Gelukkig is ze niet alleen. De kinderen die werden gered zijn haar niet vergeten. Vandaag de dag kan ze trots zijn op haar grote liefdevol gezin, waar ze altijd op kan rekenen.

2Dit is hoe hun huis eruit ziet. Ondanks dat ze in armoede leven werd hun hart vervuld met de liefde die de achterlaten kinderen gaven.

3bron : mylordkatie.wordpress.com

Deze arme man bood een jong stel zijn jas aan. Hij had nooit verwacht dat het lot hem er rijkelijk voor zou belonen!
Mensen die het minste bezitten geven het meeste, en delen hun bezit graag om anderen te helpen, daar was dit echtpaar van overtuigd. Het is gemakkelijk om te geven wanneer je een heleboel hebt. Je kunt foto’s van jezelf laten maken die laten ziMensen Negeerden Een Jongen Die Bijna Bevroren Op Straat Lag… Toen Verscheen Hij, En Gebeurde Er Iets Ongelooflijks!
Als mensen daklozen zien, proberen ze vaak om contact met hen te vermijden. Ze willen geen maaltijd met een dakloze delen, geld geven of luisteren naar de trieste verhalen die ze over hun leven vertellen.  Wetenschappers voerden een tijdje geleden n

Een fotograaf legt de handschoenen en helm van een motorrijder naast het hoofd van een baby. Het idee hierachter is hartverscheurend
Kim Stone is een bekende fotografe uit Florida, die vrolijke en spannende momenten in het leven van veel mensen vastlegt. De vrouw heeft al vele fantastische foto’s gemaakt, maar deze fotoshoot zal ze zich zeker nog lange tijd herinneren. Kims

Deze jongen werd met maar een been geboren, maar dat weerhield hem er niet van om een speciaal iemand te worden!
Nico Calabria is een zwemmer, turner, voetballer en leidt een heel actieve levensstijl. Theoretisch zou dat niet verrassend moeten zijn, zij het dat de jongen met maar een been is geboren. Ondanks zijn handicap is hij vanaf jonge leeftijd actief gewe