Ze redde meer dan 40 jaar lang pasgeboren baby’s die waren achtergelaten in het afval! Haar verhaal zal je doen huilen…

Het komt niet als een verrassing dat deze dappere vrouw tot de grootste heldin werd uitgeroepen bij het helpen van verlaten kinderen. Ze redde tijdens haar leven 30 op de vuilnisbelt achterlaten pasgeboren baby’s.

Lou Xiaoying is momenteel een 88-jarige oudere die lijdt aan nierfalen. Hoewel ze arm was, wist ze dat anderen haar hulp meer nodig hadden dan zijzelf…

Ze leefde altijd in armoede. Zij hield zichzelf in leven door het verzamelen en verwerken van afval.

Samen met haar overleden man nam ze de zorg op zich van kinderen die door hun ouders werden verlaten. Na de dood van Li Zin was ze niet meer in staat om voor alle peuters te zorgen. Ze hield er vier en vond onderdak voor de rest, die een gelukkig leven leiden.

1 

De jongste zoon van Lou is pas zeven jaar oud. De vrouw vond hem in afschuwelijke toestand in het afval.

Ondanks haar hoge leeftijd kon ze niet voorbijgaan aan het feit dat iemand hem voor dood had achtergelaten. Ze nam de jongen mee naar haar huis in het dorp en verzorgde hem. Het kind groeide uit tot een gezonde en vrolijke jongen.

Miracle Mums 40 BabiesHet begon allemaal in 1972, toen ze een onschuldig meisje in het afval ontdekte. De kleine baby lag angstig bovenop het afval. Lou heeft haar het leven gered.

“Als ik sterk genoeg was om het zware vuilnis te dragen, hoe kon ik dan niet de kracht hebben om iemands leven te redden?”- zei ze toen haar gevraagd werd over haar daden.

6“Ieder kind heeft liefde en zorg nodig. Het is een bijzonder cadeau waar je voor moet zorgen. Ik begrijp niet hoe mensen ze in het afval achter kunnen laten!”

Momenteel ligt Lou in het ziekenhuis. Ze lijdt aan nierfalen. Gelukkig is ze niet alleen. De kinderen die werden gered zijn haar niet vergeten. Vandaag de dag kan ze trots zijn op haar grote liefdevol gezin, waar ze altijd op kan rekenen.

2Dit is hoe hun huis eruit ziet. Ondanks dat ze in armoede leven werd hun hart vervuld met de liefde die de achterlaten kinderen gaven.

3bron : mylordkatie.wordpress.com

Een partytafel is een uniek en functioneel meubilair dat gemakkelijker te maken is dan je zou denken
Met vrienden een middagje in de tuin doorbrengen is een kans voor interessante gesprekken en een moment om te ontspannen. De aangename sfeer van zulke bijeenkomsten kan worden verpest door het ontbreken van een goede tafel, die niet alleen aan alle gHoud je van sinaasappelen en mandarijnen? Kijk hoe je het beste fruit kunt kiezen!
Citrusvruchten waren eens een teken van grote luxe en rijkdom. Nu zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar in de winkels, en kun je zeggen dat ze altijd beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van sinaasappelen, citroenen en mandarijnen zorgt ervoor dat

Drink jij water dat de hele nacht naast je bed heeft gestaan? Ontdek waarom je dat niet moet doen
Een gewoonte die typerend is voor een groot deel van de bevolking is ’s morgen opstaan en op de lege maag een glas water drinken. Veel mensen doen dat elke dag na het wakker worden, maar het is niet hetzelfde als een glas water de hele nacht laten

Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.
Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dicht