Ze redde meer dan 40 jaar lang pasgeboren baby’s die waren achtergelaten in het afval! Haar verhaal zal je doen huilen…

Het komt niet als een verrassing dat deze dappere vrouw tot de grootste heldin werd uitgeroepen bij het helpen van verlaten kinderen. Ze redde tijdens haar leven 30 op de vuilnisbelt achterlaten pasgeboren baby’s.

Lou Xiaoying is momenteel een 88-jarige oudere die lijdt aan nierfalen. Hoewel ze arm was, wist ze dat anderen haar hulp meer nodig hadden dan zijzelf…

Ze leefde altijd in armoede. Zij hield zichzelf in leven door het verzamelen en verwerken van afval.

Samen met haar overleden man nam ze de zorg op zich van kinderen die door hun ouders werden verlaten. Na de dood van Li Zin was ze niet meer in staat om voor alle peuters te zorgen. Ze hield er vier en vond onderdak voor de rest, die een gelukkig leven leiden.

1 

De jongste zoon van Lou is pas zeven jaar oud. De vrouw vond hem in afschuwelijke toestand in het afval.

Ondanks haar hoge leeftijd kon ze niet voorbijgaan aan het feit dat iemand hem voor dood had achtergelaten. Ze nam de jongen mee naar haar huis in het dorp en verzorgde hem. Het kind groeide uit tot een gezonde en vrolijke jongen.

Miracle Mums 40 BabiesHet begon allemaal in 1972, toen ze een onschuldig meisje in het afval ontdekte. De kleine baby lag angstig bovenop het afval. Lou heeft haar het leven gered.

“Als ik sterk genoeg was om het zware vuilnis te dragen, hoe kon ik dan niet de kracht hebben om iemands leven te redden?”- zei ze toen haar gevraagd werd over haar daden.

6“Ieder kind heeft liefde en zorg nodig. Het is een bijzonder cadeau waar je voor moet zorgen. Ik begrijp niet hoe mensen ze in het afval achter kunnen laten!”

Momenteel ligt Lou in het ziekenhuis. Ze lijdt aan nierfalen. Gelukkig is ze niet alleen. De kinderen die werden gered zijn haar niet vergeten. Vandaag de dag kan ze trots zijn op haar grote liefdevol gezin, waar ze altijd op kan rekenen.

2Dit is hoe hun huis eruit ziet. Ondanks dat ze in armoede leven werd hun hart vervuld met de liefde die de achterlaten kinderen gaven.

3bron : mylordkatie.wordpress.com

Dit Verraste Iedereen! Een Groep Zwerfhonden Verschenen Op De Begrafenis Van Een Vrouw.
Dankbaarheid is niet iets dat alleen aan mensen kan worden toegeschreven. Soms dieren kunnen dankbaarder zijn dan andere. Margarita Suarez , een Mexicaanse vrouw, was een grote dierenvriend – vooral van degenen zonder thuis. De dieren vergatenHeb je je ooit afgevraagd waar dat kleine zakje in je broek voor is? De waarheid zou je wel eens kunnen verrassen!
In bijna elk model spijkerbroek zit, net boven de zak rechtsvoor, een kleiner zakje genaaid. Er past nauwelijks iets in, en daarom wordt het zelden gebruikt. De meesten van ons besteden er niet veel aandacht aan, en zien het als een onnodige toevoegi

Hoeveel zou jij kunnen betalen voor een nacht op zo’n plek?
We hebben iets speciaals voor reizigers die op zoek zijn naar iets indrukwekkends. Het is een plaats genaamd Sky Lodge in de Peruaanse Andes. Op een hoogte van 400 voet, of ongeveer 122 meter, vind je drie aan de rotswand opgehangen capsules die idea

Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken
Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensen