Foto’s die bewijzen dat ware liefde op elke leeftijd kan gebeuren en kan blijven tot het einde. Ontroerend…

Liefde is het mooiste gevoel dat iemand zou kunnen overkomen. Soms worden we vrijwel direct verliefd en weten dat dit de persoon is waar we de rest van ons leven mee door willen brengen. Soms heeft de liefde wat tijd nodig en kan voortkomen uit een hechte vriendschap of elkaar lange tijd te kennen. Men zegt dat relaties tegenwoordig minder lang duren.

Ze doorstaan de tand des tijds maar moeilijk,  vallen om wat voor reden dan ook snel uit elkaar. Bekijk hier de foto’s van mensen die van elkaar houden op  gevorderde leeftijd. Wees voorbereid op een flinke dosis emotie.“Liefde is wat overblijft als alles wordt weggenomen. Zelfs hoop.”- Anna Kamienska.

14

17

3“Liefde is een vrucht die altijd groeit en altijd binnen handbereik is.” – Moeder Teresa.

1

2 4“Liefde is als een revolutie – ze kan niet zwak zijn.” – Karol Dusza.

5 6 7bron : virality.cz

Facebook Comment
Dit meisje heeft een uniek geluid. Luister zelf!
De optreden van deze getalenteerde jonge vrouw met een staande ovatie!Een verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!

Internetgebruikers noemen haar de lelijkste vrouw ter wereld. Na jaren van pijn en lijden, deed ze iets dat miljoenen mensen wereldwijd inspireerde.
Lizzie Velasquez ziet er anders uit dan andere mensen, en dat was de reden waarom ze altijd het doelwit was van vervelende grappen. Ze lijdt aan een zeldzame genetische ziekte waardoor ze altijd mager zal blijven. Ze heeft helemaal geen vetweefsel, e

Een bange poedel rent naar een peuter om hem te beschermen. Je raadt nooit waarvoor!
Het is al lang bekend dat honden uitstekend babysitters en beschermers van kinderen zijn. Het zijn ideale verzorgers, die zo nodig, de zwakken zullen verdedigen. Sommige dieren reageren slecht wanneer er een nieuw lid in de familie verschijnt. Ze zij