Zonder het doorzettingsvermogen van een wanhopige hond, zou niemand deze pup hebben geholpen. Hij werd pas na 48 uur gered!

Puppies komen natuurlijk vaak in de problemen omdat ze nieuwsgierig zijn, en hun snuit overal in willen steken. Een al te intensieve verkenning van de wereld kan leiden tot gevaarlijke situaties, waar een kleine pup niet meer uit kan komen. Een puppy in Thailand was wel erg onzorgvuldig tijdens het verkennen van zijn wereld.  

Die nieuwsgierigheid leidde hem rechtstreeks naar de bodem van een drainagekanaal, waar hij per ongeluk in viel. Hij was helaas te klein om zelf uit de problemen te kunnen komen, en zijn moeder kon niet in de afvoer kruipen en hem eruit trekken. De wanhopige hond kon niets anders doen dan blaffen en wanhopig en verdrietig te huilen.


Het moederinstinct is erg sterk en bepaalt de manier waarop dieren zich gedragen.

pies-1


De hond had veel doorzettingsvermogen omdat het 48 uur lang niet uit het afvoerkanaal kwam, totdat er iemand door zijn gedrag gealarmeerd werd en besloot te gaan kijken wat er aan de hand was. Ze belde snel de betreffende dienst, en die kwamen er al snel achter dat de hond steeds huilde omdat ze haar puppy niet uit de afvoer kreeg. Gelukkig was het voor mensen niet zo erg moeilijk, en slaagden ze er snel in de pup eruit te trekken.

De dienst zette alles in het werk om de pup te redden.

pies-2


Na 48 uur in een donker en koud kanaal, was de pup hongerig, uitgedroogd en angstig. Als hij nog een paar uur langer in het kanaal vast was blijven zitten, was zijn lot misschien anders geweest. Ongetwijfeld werd hij gered door het doorzettingsvermogen van zijn moeder, die niet rustte totdat ze mensen had gealarmeerd. Dit verhaal laat zien dat het de moeite waard is om naar de dieren te luisteren, omdat hun geblaf ons een belangrijke boodschap kan geven.

De puppy had veel geluk en kwam ongedeerd uit de val.

pies-3

De reddingsoperatie werd in een korte video vastgelegd.

 

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

17 Spannende Plaatsen En Gebeurtenissen Die Je Moet Zien! No. 9 Is Angstaanjagend!
Beschouw je jezelf als een pionier, een avonturier die graag nieuwe emoties ervaart? Als je een persoon bent die graag extreme actie wil, zul je deze lijst met 17 verbazingwekkende foto’s genomen in gevaarlijke situaties ergens op de wereld praZe publiceerde foto’s van haar in bikini. De reacties zijn verschrikkelijk!
Loey is tweeëntwintig jaar oud en een bekende vlogger. Ze heeft meer dan 350.000 views op YouTube. Haar Instagram-account is ook net zo populair. De vrouw heeft vrij grote maten, maar is desondanks niet bang is om met haar lichaam te pronken en zet

Waar zijn die kleine stukje op eetstokjes voor? je zult verbaasd staan als je erachter komt!
Wist je dat eetstokjes het meest populaire bestek ter wereld is en door meer dan twee miljard mensen worden gebruikt? Als je ze nog niet kunt gebruiken, dan kun je het altijd nog leren. Het is niet zo moeilijk! Met een beetje oefening kun je een echt

Een vrouw vond een angstaanjagende verrassing in een banaan
Dankzij de ontwikkeling van de verschillende vervoermiddelen, is de reistijd behoorlijk gedaald, waardoor lokale producten en goederen in afgelegen delen van de wereld gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Het resultaat is b.v. de goede beschikbaarheid van