Zonder het doorzettingsvermogen van een wanhopige hond, zou niemand deze pup hebben geholpen. Hij werd pas na 48 uur gered!

Puppies komen natuurlijk vaak in de problemen omdat ze nieuwsgierig zijn, en hun snuit overal in willen steken. Een al te intensieve verkenning van de wereld kan leiden tot gevaarlijke situaties, waar een kleine pup niet meer uit kan komen. Een puppy in Thailand was wel erg onzorgvuldig tijdens het verkennen van zijn wereld.  

Die nieuwsgierigheid leidde hem rechtstreeks naar de bodem van een drainagekanaal, waar hij per ongeluk in viel. Hij was helaas te klein om zelf uit de problemen te kunnen komen, en zijn moeder kon niet in de afvoer kruipen en hem eruit trekken. De wanhopige hond kon niets anders doen dan blaffen en wanhopig en verdrietig te huilen.


Het moederinstinct is erg sterk en bepaalt de manier waarop dieren zich gedragen.

pies-1


De hond had veel doorzettingsvermogen omdat het 48 uur lang niet uit het afvoerkanaal kwam, totdat er iemand door zijn gedrag gealarmeerd werd en besloot te gaan kijken wat er aan de hand was. Ze belde snel de betreffende dienst, en die kwamen er al snel achter dat de hond steeds huilde omdat ze haar puppy niet uit de afvoer kreeg. Gelukkig was het voor mensen niet zo erg moeilijk, en slaagden ze er snel in de pup eruit te trekken.

De dienst zette alles in het werk om de pup te redden.

pies-2


Na 48 uur in een donker en koud kanaal, was de pup hongerig, uitgedroogd en angstig. Als hij nog een paar uur langer in het kanaal vast was blijven zitten, was zijn lot misschien anders geweest. Ongetwijfeld werd hij gered door het doorzettingsvermogen van zijn moeder, die niet rustte totdat ze mensen had gealarmeerd. Dit verhaal laat zien dat het de moeite waard is om naar de dieren te luisteren, omdat hun geblaf ons een belangrijke boodschap kan geven.

De puppy had veel geluk en kwam ongedeerd uit de val.

pies-3

De reddingsoperatie werd in een korte video vastgelegd.

 

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

Kies snel en instinctief een van de volgende sleutels en kijk wat die keuze over jouw persoonlijkheid zegt. De nauwkeurigheid van deze test is verrassend
De waarheid over iemand zit in het onderbewuste verborgen, dus je moet weten hoe die te bereiken. Iemands karakter wordt levenslang gevormd, omdat elke nieuwe ervaring hen verandert en ontwikkelt en hun perceptie van de werkelijkheid beïnvloedt. HoeVrouw liet vader alleen met twee kinderen. Een dergelijke finale had ze niet verwacht!
Dit is wat er gebeurt als papa achter gelaten wordt met de tweeling. Kijkend naar de drie, is het moeilijk om niet te lachen :).

Deze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge man

Creatieve T-Shirts Die De Aandacht Trekken. Welke Vind Jij Het Mooist?
We houden allemaal van T-shirts! Maar niet alle T-shirts trekken de aandacht, zijn interessant en de moeite waard om te dragen. Hier hebben we een aantal echt interessante voorstellen. Als je besluit een van deze shirts te dragen, weet ik zeker dat j