Zonder het doorzettingsvermogen van een wanhopige hond, zou niemand deze pup hebben geholpen. Hij werd pas na 48 uur gered!

Puppies komen natuurlijk vaak in de problemen omdat ze nieuwsgierig zijn, en hun snuit overal in willen steken. Een al te intensieve verkenning van de wereld kan leiden tot gevaarlijke situaties, waar een kleine pup niet meer uit kan komen. Een puppy in Thailand was wel erg onzorgvuldig tijdens het verkennen van zijn wereld.  

Die nieuwsgierigheid leidde hem rechtstreeks naar de bodem van een drainagekanaal, waar hij per ongeluk in viel. Hij was helaas te klein om zelf uit de problemen te kunnen komen, en zijn moeder kon niet in de afvoer kruipen en hem eruit trekken. De wanhopige hond kon niets anders doen dan blaffen en wanhopig en verdrietig te huilen.


Het moederinstinct is erg sterk en bepaalt de manier waarop dieren zich gedragen.

pies-1


De hond had veel doorzettingsvermogen omdat het 48 uur lang niet uit het afvoerkanaal kwam, totdat er iemand door zijn gedrag gealarmeerd werd en besloot te gaan kijken wat er aan de hand was. Ze belde snel de betreffende dienst, en die kwamen er al snel achter dat de hond steeds huilde omdat ze haar puppy niet uit de afvoer kreeg. Gelukkig was het voor mensen niet zo erg moeilijk, en slaagden ze er snel in de pup eruit te trekken.

De dienst zette alles in het werk om de pup te redden.

pies-2


Na 48 uur in een donker en koud kanaal, was de pup hongerig, uitgedroogd en angstig. Als hij nog een paar uur langer in het kanaal vast was blijven zitten, was zijn lot misschien anders geweest. Ongetwijfeld werd hij gered door het doorzettingsvermogen van zijn moeder, die niet rustte totdat ze mensen had gealarmeerd. Dit verhaal laat zien dat het de moeite waard is om naar de dieren te luisteren, omdat hun geblaf ons een belangrijke boodschap kan geven.

De puppy had veel geluk en kwam ongedeerd uit de val.

pies-3

De reddingsoperatie werd in een korte video vastgelegd.

 

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

Ben jij dapper? Zo niet, blijf dan ver van deze plaatsen vandaan!
Er zijn veel plaatsen in de wereld waar mensen niet welkom zijn. Het is een geweldige set voor horror en nachtmerries. Maar als jij dapper bent, geven wij graag een lijst met plaatsen die jij kan bezoeken. Kies welke jij wil! Kies welke jij wil! 1. EZe pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!
We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam. Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen,

Een Vader Doet Zijn Pasgeboren Baby Voor De Eerste Keer In Bad. Even Later Gebeurt Er Iets Bijzonders. OMG !!!
Als je met een pasgeboren kind thuis komt uit het ziekenhuis, lijkt elke actie die je doet een echt onvergetelijke gebeurtenis. De eerste voeding thuis, de eerste keer dat de baby de hele nacht netjes slaapt en zelfs… het eerste bad… Dit

Heb je hoofdpijn? Neem dan geen pil, gebruik alleen DIT! Je zult versteld staan hoe snel het kan helpen!
Veel mensen lijden aan hardnekkige en chronische hoofdpijn. Dat kan hun hele dag verpesten en het moeilijk maken om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Om maar even van de pijn af te zijn en normaal te kunnen functioneren, neemt men vaak zijn t