Een relatie gaat niet om op jonge leeftijd verliefd worden. Dit stel heeft 63 jaar lang bewezen dat je elke dag samen gelukkig kunt zijn!

Aan het einde van ons leven realiseren we ons dat liefde het belangrijkste is en het wint van al het andere.

16

17


De kleindochter van het echtpaar vroeg haar grootouders liefdesbrieven aan elkaar te schrijven. De woorden die haar het meest ontroerden waren:

“Mijn liefste Wanda, het is al een tijdje geleden dat ik jou voor het laatst een brief geschreven heb. Ik denk dat de laatste keer dat ik jou schreef was toen ik in Canada werkte. Maar goed, ik hou nog steeds op dezelfde manier van jou, en misschien wel meer. ”

 

Ik hou van jou als op onze trouwdag en dan te bedenken dat het ons maar $ 2 kostte.

 

15bron : instagram.com

Dit was hoe geneeskunde er een paar decennia geleden uitzag! Om te zeggen dat het een nachtmerrie was, is niet genoeg! [WAARSCHUWING: deze foto’s zijn behoorlijk schokkend]
4. Een hout-met-metalen beenprothese. 5. Een radiologie verpleegster en haar nachtmerrieachtige outfit. 6. Een defibrillator. Ziet eruit als een radio. 7. Een van de eerste “professionele” rolstoelen voor gehandicapten. 8. De behandeling90-jarige vrouw heeft haar dagboek gevonden uit de Tweede Wereldoorlog. Zie wat zij heeft ontdekt!
Laura Kapitein had de beelden de hele tijd bewaard. Het was Kapitein Thomas “Colton” Jones. Hij stierf in Japan toen hij werd gedood door een sluipschutter.

Een 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.
Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bed

Je hoeft geen fortuin uit te geven voor je eigen zwembad. Het enige wat je hoeft te doen is wat deze man heeft gedaan.
En een canvas doek daar bovenop. Het bekleding van de bovenrand geeft het zwembad een mooie uitstraling. En nu hoef je alleen nog maar wat water in het zwembad te doen en je kunt genieten van de charme. Zo ziet het zwembad eruit vanaf het dak van het