Een relatie gaat niet om op jonge leeftijd verliefd worden. Dit stel heeft 63 jaar lang bewezen dat je elke dag samen gelukkig kunt zijn!

Zulke verhalen geven ons altijd een warm gevoel. Wat is er in onze snelle wereld nog mooier en charmanter dan het besef dat er koppels zijn die bij elkaar passen en een gelukkig leven leiden. Dat is beslist niet gemakkelijk, maar het is de moeite waard om iets terug te doen en een geweldig leven te hebben. Wanda en Joe zijn al 63 jaar getrouwd!

Joe ontmoette Wanda op straat en kon haar charme niet weerstaan, zodat hij haar uitnodigde voor een afspraakje. Met nogal wat succes, zoals bleek! :)


11


Het echtpaar ontmoette elkaar op 28 december 1950, en twee jaar later trouwden ze. Om hun trouwdag te vieren, regelde hun kleindochter een mooie fotosessie voor hen.

Ik wist dat ik iets unieks wilde maken en de echte liefde wilde vieren. Ik wil de wereld rondreizen en bewijzen dat echte liefde bestaat.

13

De auteur van de foto’s zegt dat het allerbelangrijkste de liefde is en het hart dat wij aan anderen aanbieden.

12bron : instagram.com

Facebook Comment
Hij vond een jong dat op straat lag te sterven. Hij wist nog niet dat hij een trouwe vriend zou krijgen door hem mee naar huis te nemen!
Het is een warme zomerdag in Florida. Jeff Longo gaat wandelen. Plotseling stopt hij als hij een klein schepsel in de straat opmerkt dat onmiddellijk hulp nodig heeft! Het was een pasgeborene die blijkbaar door zijn moeder in de steek was gelatenROm Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!
Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.   Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen. Ze kee

Deze hond bleef bij een auto met luide muziek staan. Toen deed hij iets dat je zal doen huilen van het lachen
Honden houden er van om bij hun eigenaars te zijn. Als ze merken dat hun verzorgers thuiskomen, rennen ze onmiddellijk naar hen toe, kwispelen met hun staart en laten door te blaffen zien dat ze erg blij zijn om hun eigenaren te zien. Met katten ligt

Deze trucjes maken het leven voor elke vrouw makkelijker. Truc nummer 6 is het meest nuttig!
Alle vrouwen willen er mooi en uniek uitzien. Om een nieuwe look te krijgen, bezoeken ze regelmatig kappers en schoonheidssalons. Om zich op een aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen ze soms heel wat dingen doorstaan. Ze brengen lange dagen do