Een relatie gaat niet om op jonge leeftijd verliefd worden. Dit stel heeft 63 jaar lang bewezen dat je elke dag samen gelukkig kunt zijn!

Zulke verhalen geven ons altijd een warm gevoel. Wat is er in onze snelle wereld nog mooier en charmanter dan het besef dat er koppels zijn die bij elkaar passen en een gelukkig leven leiden. Dat is beslist niet gemakkelijk, maar het is de moeite waard om iets terug te doen en een geweldig leven te hebben. Wanda en Joe zijn al 63 jaar getrouwd!

Joe ontmoette Wanda op straat en kon haar charme niet weerstaan, zodat hij haar uitnodigde voor een afspraakje. Met nogal wat succes, zoals bleek! :)


11


Het echtpaar ontmoette elkaar op 28 december 1950, en twee jaar later trouwden ze. Om hun trouwdag te vieren, regelde hun kleindochter een mooie fotosessie voor hen.

Ik wist dat ik iets unieks wilde maken en de echte liefde wilde vieren. Ik wil de wereld rondreizen en bewijzen dat echte liefde bestaat.

13

De auteur van de foto’s zegt dat het allerbelangrijkste de liefde is en het hart dat wij aan anderen aanbieden.

12bron : instagram.com

Toen hij zijn hond op zee verloor, wist hij zeker dat hij haar nooit meer terug zou zien. Maar na vijf weken…
Honden doen vrijwel alle activiteiten samen met mensen. Ze vinden het heerlijk om met hun eigenaar te zijn en samen met hen de wereld te verkennen. Soms betalen ze een enorme prijs voor hun nieuwsgierigheid. Luna, een 18 maanden oude hond die haar baZe brak haar nek bij een ongeval. Voordat de dokters haar van de Life Support afhaalden gebeurde er een wonder!
Sam Hemming was een gewone, vrolijke studente. Ze was 22 jaar oud met een mooie toekomst die voor haar lag. Alles veranderde toen zij en haar vriend een verkeersongeluk kregen. Door de botsing sloeg ze met haar hoofd tegen het raam, en kreeg een sche

15 redenen waarom je moet ONMIDDELLIJK moet stoppen met het drinken van melk! Nummer 15 is het meest schokkend!
Toen we jong waren werd steeds herhaald dat we melk moesten drinken om sterk en gezond te worden. Zonder melk was dat niet mogelijk! Het beste was om voor het ontbijt of avondeten een glas te drinken om de botten sterk te maken en ziekten weg te houd

Toen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust. Hel