Een relatie gaat niet om op jonge leeftijd verliefd worden. Dit stel heeft 63 jaar lang bewezen dat je elke dag samen gelukkig kunt zijn!

Zulke verhalen geven ons altijd een warm gevoel. Wat is er in onze snelle wereld nog mooier en charmanter dan het besef dat er koppels zijn die bij elkaar passen en een gelukkig leven leiden. Dat is beslist niet gemakkelijk, maar het is de moeite waard om iets terug te doen en een geweldig leven te hebben. Wanda en Joe zijn al 63 jaar getrouwd!

Joe ontmoette Wanda op straat en kon haar charme niet weerstaan, zodat hij haar uitnodigde voor een afspraakje. Met nogal wat succes, zoals bleek! :)


11


Het echtpaar ontmoette elkaar op 28 december 1950, en twee jaar later trouwden ze. Om hun trouwdag te vieren, regelde hun kleindochter een mooie fotosessie voor hen.

Ik wist dat ik iets unieks wilde maken en de echte liefde wilde vieren. Ik wil de wereld rondreizen en bewijzen dat echte liefde bestaat.

13

De auteur van de foto’s zegt dat het allerbelangrijkste de liefde is en het hart dat wij aan anderen aanbieden.

12bron : instagram.com

Toen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!
Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in AHerinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. Kleine

Hoewel het op een afvalverwerkingsfabriek lijkt, is het in feite een fabriek voor het maken van hotdogs! Durf jij te kijken hoe ze gemaakt worden?
Frankfurter worst komt vaak onze tafels terecht. Het is een snelle snack, die geschikt is voor zowel het ontbijt als het diner. Je kunt ze gemakkelijk opwarmen en na een paar minuten zijn we klaar om het voorgerecht te serveren. Het product wordt als

Stop met het drinken van water uit plastic flessen! De waarheid daarvan is afschuwelijk!
We horen vaak over de vele voordelen van het regelmatig drinken van water. Er wordt beweerd dat een volwassene minstens 1,5 liter water per dag moet drinken. Meestal proberen we zo vaak mogelijk te drinken en we grijpen vaak naar een flesje drinkwate