Een relatie gaat niet om op jonge leeftijd verliefd worden. Dit stel heeft 63 jaar lang bewezen dat je elke dag samen gelukkig kunt zijn!

Zulke verhalen geven ons altijd een warm gevoel. Wat is er in onze snelle wereld nog mooier en charmanter dan het besef dat er koppels zijn die bij elkaar passen en een gelukkig leven leiden. Dat is beslist niet gemakkelijk, maar het is de moeite waard om iets terug te doen en een geweldig leven te hebben. Wanda en Joe zijn al 63 jaar getrouwd!

Joe ontmoette Wanda op straat en kon haar charme niet weerstaan, zodat hij haar uitnodigde voor een afspraakje. Met nogal wat succes, zoals bleek! :)


11


Het echtpaar ontmoette elkaar op 28 december 1950, en twee jaar later trouwden ze. Om hun trouwdag te vieren, regelde hun kleindochter een mooie fotosessie voor hen.

Ik wist dat ik iets unieks wilde maken en de echte liefde wilde vieren. Ik wil de wereld rondreizen en bewijzen dat echte liefde bestaat.

13

De auteur van de foto’s zegt dat het allerbelangrijkste de liefde is en het hart dat wij aan anderen aanbieden.

12bron : instagram.com

Facebook Comment
Hij vond deze kleine, heeft hem gered en opgevoed. Kijk tot wat het is opgegroeid!
Stel je eens voor dat je in de tuin werkt en dat er opeens een kleine, misschien 1 dag oude eekhoorn op je valt. Wat zou je doen? Heb je hier ooit bij stilgestaan? Zo’n situatie is bij een zekere man voorgevallen, waarvan de geschiedenis wij vandaaVrouw dronk dagelijks 3 l water door 4 weken. De effecten van deze werking zijn echt verbazend!
Sarah Smith is een 42-jarige vrouw die sinds lange tijd met migraine kampte. Wie aan deze aandoening al leidde, weet dat die het leven echt moeilijk maakt en dat je daardoor bijna niks kan doen. 1. Sarah voor het beginnen van het experiment. Uit het

Bekijk de wegen vanwaar je beter terug kunt keren!
Zelfs als je niet gelooft in geesten, vloeken en visitatie, zou het goed zijn om terug te keren, als je jezelf ooit op een van deze routes bevind… (quebec.autoblog.com) 1. A75 Kinmont Hetero, Schotland. Observatie meldingen van visitaties zijn

Sterren en beroemdheden zijn ook maar gewone mensen, met dezelfde onvolkomenheden als wij. Het bewijs zijn hun foto’s zonder make-up
Filmsterren van het toneel en de televisie zien er meestal perfect uit: altijd goed gekleed, gekamd, make-up, superstrakke huid en prachtig glanzend haar. Hun uiterlijk is iets om jaloers op te zijn, maar vraag jezelf eens af: is het echt? De zorg vo